Къде срещате нови мъже?

• 33 051
  • 880
  •   1
Отговори
# 375
Така е. Ако се случи да се влюбиш в собственика му. Иначе - как да стане?
иначе се правят на влюбени докато подпишат и им се родят деца.. Grinning
после карат по инерция, намират си любовници и така..

# 376
  • София
По мои наблюдения младите, много красиви и вървежни жени (изключвам гонещите материално положение) обикновено не им се налага да правят компромис с възрастта и си хващат заможни мъже с висок социален статус, които на всичкото отгоре са и млади и привлекателни. Ама колко такива мъже има?

Ето, ти го казваш. Желанията са едно на ръка, но отсреща имаш желанията на другия, собствените ти възможности, предлагането... Та то хубаво има желание, ама реалността е друга. И изборът може да се окаже не е 20-годишната или 40-годишната, а 45-годишната или сам.

# 377
В интерес на истината, когато се появи някой доста по-млад ухажор, аз лично си давам сметка, че не е защото съм мис Вселена, а защото няма успех сред връстничките си. Оттам са ми смешни хвалбите: "Ама мен ме харесват млади мъже!" А това е голям хит из форума.

# 378
  • София
Хит си е, не е до провал с наборките, а до потребности.

# 379
В интерес на истината, когато се появи някой доста по-млад ухажор, аз лично си давам сметка, че не е защото съм мис Вселена, а защото няма успех сред връстничките си. Оттам са ми смешни хвалбите: "Ама мен ме харесват млади мъже!" А това е голям хит из форума.
Не е задължително. Една жена на 40+,  ако е красива по принцип и се поддържа, може да бъде уау...дори за по-млади мъже. Малко сме тези, които не сме въздишали по разни каки навремето. Че дори сега ми се случва да загледам някоя 45+. Въпросът е обаче какви са намеренията на тези мъже - само за секс или искат постояенен партньор?

# 380
  • София
Абе ослушват се за милфки с апартамент младежите... Особено ако не са от София.

# 381
  • София
Някои мъже още като млади си харесват по-възрастни от тях. Някаква част чисто практично осъзнават, че семейство няма как да имат с такива жени. Но пък и жените на 40+ обикновено вече са си отметнали децата и семейството и не търсят да създават ново семейство. Та предполагам се получават приятни неангажиращи връзки, стига и от двете страни да се осъзнават и приемат нещата.

# 382
Мда, на мен също тази хвалба ми е правила впечатление. Ама като дадат и малко повече подробности, се оказва или че той иска само ч@кане, или че е въпрос на материална облага, или че младежът е от най-най злетаците.
Пак пример от живота - моя приятелка, 45+, разведена, активна в dating приложенията. Хвали се колко е вървежна, щото я търсели младоци 30-30+. Мина време, почна да се жалва: ама те само секс търсят, а аз искам сериозна връзка. WTF, както казват отвъд океана.

# 383
И какво лошо има жената да я търсят мъже от различни възрастови групи? Явно си изглежда добре, иначе нямаше да й налитат 30 годишни. Тъкмо ще има избор. А после кой какво предлага си е съвсем отделно. На нейната възраст тя има достатъчно акъл да си прецени с кого да се вижда.

# 384
Лошото единствено е, че не намира това, което търси, т.е. изборът е привиден.

# 385
  • София
Избор има. Ако тя си търси само валидация и си затваря очите - ма, младоците не са ѝ виновни.

# 386
Горджъс, много общо казано.
И преди това писах - давайте реални примери. На думи сме силни Simple Smile

# 387
  • София
Реалните примери звучат леко клюкарски...

# 388
  • София
Е, какъв пример да дам, Елиф?
Да кажем, че съм свободна 45 годишна жена, която търси партньор, не само секс.
Ще си изложа щенията и очакванията, интересите и няма да отговарям на 30 годишни бездетни мъже, които ми пишат колко съм секси. Няма да отговарям и на хора, които отговарят по възраст, но не и на мироглед. Въобще - подбор му се вика.

Като моя позната, която е ужасно добродушна, но как да кажа.....семпла жена с интереси в промискуитетния живот. И за нея няма мъже, пък не се сеща, че с поведението си отблъсква кандидатите.

# 389
Съгласи ме.

Общи условия

Активация на акаунт