Къде срещате нови мъже?

• 32 850
  • 880
  •   1
Отговори
# 795
Ако приятелят ми ми дава пари да си купувам дрешки или обувки, бих се чувствала като държанка 😂 или бих се обидила, че ме смята за неспособна да си купя сама това, каквото искам, което обаче не означава, че връщам подаръци! 😁

# 796
Спрете се с тези финанси, парите са важни само за тези, на които не им стигат.  Нали темата е за друго, или греша?

# 797
  • Далечният изток
Е чакай де, как ще разберем колко са оправни, независими и богати иначе?!

# 798
  • София
Крис, да разбираме ли, че жената в майчинство, при работещ мъж, трябва да разчита на спестяванията си?

# 799
  • София
Пари, имоти, деца, кой взел, кой дал....
Я да питам аз мъжете в темата.
Знаете ли какво означава на женски език:
Ще се оправя сама?

# 800
Ще се оправя сама?
Значи че е решила да прави нещо, но може да се получи нещо като да си махне седалката на колелото и да се пусне по стълбите надолу.

# 801
Разбирай го както искаш - аз съм написал у нас как е, а у вас как е ще решите вие с мъжа ти.
Примерно ако родиш и втората година получаваш 700 лева майчинство и не ти стигат, но имаш 30 хиляди в дебитната си карта, защото нали си работеща независима жена и от 10 години се трудиш и изкарваш пари, та като ти затрябват обувки просто ще си ги платиш с картата, или ще кажеш на мъжа си "дай пари да си купя, че аз сега не работя ами ти гледам детето"?

# 802
  • Living for Pleasure
Аз знам, но реално го чувствам като капан.
Поне при мен много често съм го чувал за неща които наистина не е било уместно да очакват X, Y или Z от мен и е трябвало да го знаят, но накрая все пак са сърдити и правят проблем. А ако ролите бяха разменени щеше да е мега детинско така да се държа към който и да е и най-вероятно веднага бих бил разкритикуван с право.
Малко ситуациите последвали от и вследствие на тази фраза са ми тип "търся и си измислям причини за какво да не съм щастлива".

# 803
Е, как да е щастлива една жена, като не я водиш редовно в мола? Какво е това непълно щастие? Smile

# 804
Не бях сигурна, дали съм те разбрала добре, но вече те разбрах- вие си делите вкъщи парите. Щом при вас работи, добре. При нас няма да проработи.
Разбирай го както искаш - аз съм написал у нас как е, а у вас как е ще решите вие с мъжа ти.
Примерно ако родиш и втората година получаваш 700 лева майчинство и не ти стигат, но имаш 30 хиляди в дебитната си карта, защото нали си работеща независима жена и от 10 години се трудиш и изкарваш пари, та като ти затрябват обувки просто ще си ги платиш с картата, или ще кажеш на мъжа си "дай пари да си купя, че аз сега не работя ами ти гледам детето"?

# 805
  • София

Тоест, във времето, в което жената остава вкъщи да гледа вашето дете, тя трябва да разчита на своите спестявания... Защото е дръзнала да работи преди това? Аз така го разбирам. Пък после нямало проблем жената да работи и нямало реваншизъм Wink Мисленето гледам аз, мисленето. За мен мъж на място ще седне с жената да и заедно ще разпределят парите.

# 806
Честно казано, не те разбирам, Лъвице. Значи ти ще искаш мъжът ти да ти дава пари на ръка, дори ако имаш достатъчно спестени, които си изкарала сама, и изкарваш повече, отколкото харчиш.
Ако не ти стигат 700 лева майчинство за обувки, ще поискаш от мъжа си, който плаща жилище, кола, сметки, храна, почивки, и всичко останало за семейството, но трябва и обувките да ти купува, за да не си бръкнеш в дебитната карта, в която имаш достатъчно пари?
ОК, щом двамата така сте съгласни то си е ваша работа. Но няма какво да ми се хвалиш тогава, че си независима жена.

# 807
Ти даваш информация много след”- да беше казал, че жената си ползва доходите за джобни.

# 808
Аз не виждам това в примера на Крис. Така, както аз го разбрах, ако е правилно, въпросът му беше "Жена в майчинство с недостатъчен, самостоятелен доход в момента, но с пари в банката, като пожелае нови обувки, тегли пари от банката ли, или се прави на умряла, бедна лисица и го крънка той да й ги купи".

Жените много хубаво изискваме уважение от отсрещния пол, но, за да го получаваме, трябва и да се държим достойно за уважение.

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 02:11 от Анонимен

# 809
Ще се оправя сама?
В повечето случаи значи, че нещата са тръгнали към приключване. Чувал съм го веднъж  и не искам да го чувам повече.

Общи условия

Активация на акаунт