Къде срещате нови мъже?

• 33 153
  • 880
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Жена на 25 би било прекрасно да е с можещ мъж на 40, особено в някои нощни аспекти Simple Smile

Сега сериозно.. Когато обаче разгледаме разлика от 10-15год при друг вариант - 35год жена и 50год мъж, как биха изглеждали нещата? Защото имам пресен пример в обкръжението ми и ако бяха се срещнали при първия вариант 25-40, нямаше да са заедно, но в момента човекът покрива всички възможни критерии на дамата.

# 241
  • Living for Pleasure
В България хората като цяло са доста занемарени външно спрямо други страни, и мъжете и жените. Аз не им обръщам внимание на мъжете така че не мога да ги съпоставя с жените дали са по-добре или не след опредена възраст, но със сигурност забелязвам че след 30 при жените определено има осезаем спад във външния вид. Дали това е защото вече са с половинки и деца и приоритетите и съответно времето им за поддръжка са други, или просто гените са такива, или от вредни навици (пушене и пр.) не мога да кажа. Предполагам при мъжете е подобна ситуацията, не е като шкембетата да са рядкост.

Иначе за годините - от това което виждам има жени 20-30 които въобще не се заглеждат в нищо друго извън връстниците им, има и такива които само с много по-възрастни от тях излизат, изглежда е въпрос на някакво предпочитание. Не мога да преценя дали едното е особено по-често от другото. Но двойки жена ~25 и мъж ~35 са си доста чести.
При мъжете е ясно.

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 11:19 от Gentleman of Leisure

# 242
Много ми стана забавно как пикът на жените включва ниски критерии Joy
И на мен.
Но виждам пак противоречие. Няма логичен критерий, който да сложи на едно място 40годишен професионалист и 25годишна патица. Май се сравняват ябълки с круши отново.
Това е като да кажеш на някой чичко на 40, който те задява за секс, че е глупав и с просташко поведение, пък той да ти каже каква си дърта и как и без това с лели не се еве. Което поведение и във форума наблюдаваме, де. Реално няма нищо общо между двата критерия. Ако второто е изобщо критерий точно в този случай.

# 243
Хубаво, ама един мъж, за да стане добър, трябва да минат малко годинки и да понапредне в живота. Айде, може да не е на 40, ама повечето на 20-25 още живеят у мама, нямат работа, нямат пари. Кажете ми, че такива харесвате и предпочитате, и ви признавам за победителки в "дебата" JoyJoy

Бакалавърката на 25 по-вероятно да си хареса някой на 30-35 с добра работа, собствено жилище и кола, отколкото някой на 20-25 с добра душа и празни джобове. Поне аз така си мисля де...Joy

# 244
20 годишните младежи да не мислиш, че чакат да станат на 40, за да започнат връзка с жена Simple Smile
Нали ти казах - тях ги избират заради, а не въпреки нещо Simple Smile

# 245
  • Далечният изток
Хубаво, ама един мъж, за да стане добър, трябва да минат малко годинки и да понапредне в живота. Айде, може да не е на 40, ама повечето на 20-25 още живеят у мама, нямат работа, нямат пари. Кажете ми, че такива харесвате и предпочитате, и ви признавам за победителки в "дебата" JoyJoy
Как да харесваме такива, като ние самите тук сме на два пъти по толкова. Не мога да харесвам наборите на сина ми, те са ми деца.

# 246
на 25, за да няма работа значи е много зле един мъж... такива и на 40 никой не ги иска..
като гледам момчетата почват от 16 да си изкарват пари.. та примерите не са адекватни

# 247
  • София

Бакалавърката на 25 по-вероятно да си хареса някой на 30-35 с добра работа, собствено жилище и кола, отколкото някой на 20-25 с добра душа и празни джобове. Поне аз така си мисля де...Joy

Викаш, те докато узреят, изгният Joy Това, че не стават на 25, не значи, че на 40 стават. Да, придобиват едни неща, но губят други. Вече, ако се напънат на 25 да не са при мама на дондуркане, и на 40 да с в топ форма, тогава ситуацията е друга. Но и в двата случая трябват усилия извън "естественото" развитие. С жените е сходно - с годините губят едно, но придобиват друго. Разбира се, ако мъжът търси наивност и неопитност, това за него е минус. За жената обаче е много голям плюс да може да прави по-адекватни избори. Но накрая, всички се съобразяват с възможностите си, искат или не. За да придобиеш едно ти е коствало друго, което пък променя споменатите възможности. Ако има момент, в който да си топ по всички параграфи - и психически, и емоционално, и интелектуално - то той е много кратък и за двата пола.

Иначе да, забавно е това с по-ниските критерии, но ако погледнеш реално, по-високите критерии снесняват избора. АКо се съчетаят с неособено висока наша стойност на пазара, изборът ни съвсем ще изчезне Blush

То хубаво, ама това се отнася до критериите и няма нищо общо с пика на жената. Даже най-разумното е точно в пика да приложиш най-високи критерии, защото тогава имаш най-голяма възможност да ги задоволиш. Точно, когато си най-желана, да си с ниски критерии, е доста тъжно. Това е изгодно за мъжете (които не могат да покриват топ критерии), но не и за жените. После умните хора обръгват и се нагаждат според възможнотите си, а останалите вдигат критериите до небесата и стават философи Joy

# 248
със сигурност забелязвам че след 30 при жените определено има осезаем спад във външния вид.
А при мъжете след 30 шкембенцето и двойната брадичка за подобрение ли се водят?

# 249
  • France
Само едно не разбрах, какво точно трябва да ми хареса в един мъж на 40, когато аз съм в разцвета на младостта ми и моженето ми на 25? Имал хубава работа - ок, нали и аз ще имам на неговата възраст. Както и секси връстниците ми. Защо да вкарвам в леглото си мъж, чийто сексуален заник наближава, а да не се радвам на либидото ми и безгрижния живот с мъж в разцвета на половата си мощ, с младежко виждане към живота и сили за партита и дискотеки? Който също ще има хубава кариерна позиция след 15 години. 15 години на секс, купони и младежки глупости, които можем да прекараме заедно.

# 250

Иначе да, забавно е това с по-ниските критерии, но ако погледнеш реално, по-високите критерии снесняват избора.

А има и хора (мъже/ жени) за които високи критерии не са повод да се комплексират, да оплюят (защото не могат да ги покрият, но и не желаят да се постараят за това), а напротив приемат ги като стимул и цел, но е въпрос на характер, нагласа.

# 251
  • София
Не знам защо във Форума се точи тая дъвка за 25 г мацка с 40 г мъж. В реалността много рядко има такива двойки.
Абе, какво стана с Танграта?

# 252
  • Living for Pleasure
Зависи какво търси в една връзка човек. Има хора които не биха се съгласили примерно да свалят кила/изкарат повече пари за някой който ги отрязва без тях, но би ги взел след промяна. Приемат го че тялото/парите са по-важни за другия от всичко останало и тях самите и решават че това не е връзка която искат.

# 253
Мацка на 25 виждам с мъж на 40 временно заради зрелостта, опита в живота, нещата, на които може да я научи (ако е интересен мъж и поддържан), секса. Не е тайна, че мъжете съзряват по-късно и някои (невсички) на 25 са големи пуберитети все още. Та, временно, може, разбирам защо млада жена би проявила интерес към по-зрял мъж. Възможно е и за постоянно, ако има сериозни чувства, любовта не се ограничава до възраст.

# 254

Излиза, че в еднакви условия мъжете живеят с мама, жените си плащат квартира и се самоиздържат. В този ред изводите ти са напълно грешни.

Общи условия

Активация на акаунт