Къде срещате нови мъже?

• 33 141
  • 880
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Една красива жена на 25, която все пак има интелект и някаква материална база, е нормално да има големи изисквания. Въпросът тук е кой неин връстник би могъл да задоволи тези изисквания? Ако това са да ходят заедно по купони, да киснат в детската му стая при мама и да си свалят звезди, защото той е момче с много добра душа, да, ок. Съгласен съм. Ако обаче момичето иска мъжът да е всичко онова, което изброих по-горе, то ще трябва да вдигне малко възрастта. Ок, може да не гледа 40+ мъжете, но ме съмнява да намери много връстници, които да й покриват изискванията. Ако намери - още по-добре, но за тях борбата ще е жестока и освен нея, ще има още 200 като нея, които ще ги искат тези. Като цяло мъжете на 20-25 са доста прецакани.
Жената на 40 с добра кариера и доходи едва ли би склонила на връзка с някой, който е много под нея като възможности - финансови, материални, социални, умствени.

Зависи какво търси момичето - а на 25, едва ли търси да се задомява и да го играе малката булка с някой на 40, чиито приоритети би трябвало да са съпруга и деца. На 25 по-скоро да иска да черпи от живота с пълни шепи, да купонясва, да попътува, да среща и пробва различни мъже. Или да си търси млад и потентен мъж с потенциал, с когото могат заедно да растат и градят. Имам чувството, че много мъже не виждат жените като личности с потенциал и собствени амбиции, а като малки момиченца, които търсят тате да им осигури стандарт.

# 271
Коли, пари Joy
Има една много солидна причина млади жени, хайде не на 25 в разцвета, по-малки да речем, да излизат с по-зрели мъже. Същата, поради която млади мъже се срещат с по-зрели жени в стил филма Mrs Robbinson, ако ме разбирате.

# 272
  • France
Ех, ако на 25 имаш нужда от някой "батко" (по-скоро чичо) да ти отвори очите за секса... работата отдавна е загубена.

# 273
Добре. Как ще обясните това, че в огромно мнозинство от връзките мъжете са по-възрастни? Обикновено между 1 и 10 години. Случаите на по-възрастни жени са малко. Поне това са моите впечатления де. Може и да греша.

П.П. Да, и аз познавам една дама с 3 години по-възрастна от мъжа си (но той изкарва повече пари от нея)

Цитат
въртят, сучат 40 годишните (в темата) мъже отчаяно искат да си вярват, че са най-вървежни.. да, ама не са..
Така е наистина. Иска ни се, а дали е така, само ние си знаем BlushGrinning

# 274
  • Далечният изток
Мъжете са на 40+. Иска им се нещо младо. Умните, интелигентни, образовани, с кариера и материално осигурени 25-годишни биха пожелали точно тях, ама само във фантазиите им. На всичкото отгоре са на боб зърно точно тези описани по-горе. Няма как дори теоретично да има за всички самотни 40-годишни мъже. Трябва да смалят прословутите критерии, ама пусто всеки  си мисли, че заслужава най-доброто...

# 275
  • France
Къде е това мнозинство? Да не говорим, че да сравняваш +1, 2 и +9, 10 не е най-логичното действие.

# 276
  • София
Мъжете в женки форум ли поставят критериите? Laughing Joy

# 277
  • София
Къде са тези връзки с голяма разлика?
Ако искате ще ви преброя 100 двойки на входа на Кауфланд и вероятно ще намеря 1-2 с видима разлика от типа на 25-45.

# 278
  • France
И пак ще са много.

# 279
Ок, приемаме, че възрастова разлика има в под 1-2% от връзките, а когато има - то тя не е в полза на мъжете.

# 280
едно е да "бройкаш" 25 годишни любовници като си на 40 и да си вярваш, че те са от "каймака" на тяхната възраст, друго е да търсиш съжителство, семейство и недай си боже любов с тях..
сякаш има известна разлика

# 281
  • София
Добре. Как ще обясните това, че в огромно мнозинство от връзките мъжете са по-възрастни? Обикновено между 1 и 10 години. Случаите на по-възрастни жени са малко. Поне това са моите впечатления де. Може и да греша.

П.П. Да, и аз познавам една дама с 3 години по-възрастна от мъжа си (но той изкарва повече пари от нея)

Цитат
въртят, сучат 40 годишните (в темата) мъже отчаяно искат да си вярват, че са най-вървежни.. да, ама не са..
Така е наистина. Иска ни се, а дали е така, само ние си знаем BlushGrinning

Може ли някаква статистика с разпределение на двойките по възрасти? При хората около мен определено не важи. Огромна част от двойките са почти на една възраст (месеци до година-две независимо в чия полза), голяма част са заедно от гимназията (набори). Между 1 година и 9 години има значителна разлика, а за дискутираните 15 години (25 за 40) да не говорим. Едно време казармата е оказвала влияние мъжете да са няколко години отгоре. Моите родители са с 2 години разлика.

Иначе, има фактори, които биха помогнали на един мъж да свали по-млада жена - по-зрял е, по-опитен, знае как да я извърти, има средствата. Но колкото повече се увеличава разликата, толкова повече спада шансът тези неща да проработят. Даже, в много случаи млади жени умишлено се възползват от мераците на такива мъже, ползват ги, докато им е изгодно, и после се ориентират другаде.

Отделно, познавам и не малко мъже на 40, които обясняват как искат млади жени, и години наред са си сами. Може би като станат на 50, ще ги огрее. Това, че някои 40-годишни са вървежни, не прави всички 40-годишни вървежни, нито дори мнозинството.

# 282
В мнозинството връзки мъжете са с няколко години по-възрастни заради разликата в зрелостта, която е в техен ущърб, особено в по-млада вързаст. 2-6 години е нормално и желателно според мен.

В ранните 20 голяма част от мъжете, като разсъждения, в развитието си, са големи пуберитети, да речем, и има голяма разлика между зрелостта на момичетата и момчетата (в ранните 20). Не само в секса, макар че и той не е хич маловажен. Към края на двадесетте, началото на тридесетте нещата по-масово започват да се балансират, поне по мои впечатления, но отново няколко години разлика между двойките е нормално.

# 283
тази статистика е измислена от мъже като тези в темата..
аз около мен имам друга действителност..
тези, които са женени като по-млади са с много малка (1,2) или никаква разлика в годините..
тези, които са разведени и свободни на около 40 са с по-млади мъже преобладаващо, говоря за съжителства и сериозни отношения, някои дори деца имат от тях..
едни единствени познавам, при които мъжът е с 10 години по-голям от жената, но той има младежко излъчване и визуално не им личи много разликата..
мен упорито ме сваля един с 8 години по-голям, който е в топ форма, успешен, с опит и т.н. и  и ми изглежда твърде дърт, сори..

# 284
Може ли някаква статистика с разпределение на двойките по възрасти?
Не мога да цитирам статистика, но нали останалите потребителки казаха и аз се съгласих, че всички връзки пред Кауфланд са на една възраст (до под 1-2% изключения) и няма никаква разлика в повече за мъжете. Според мен това е представителна извадка и няма нужда от друга статистика.

За останалите неща, които пишеш, съм съгласен. Лично за мен пикът на един поддържащ се мъж е някъде около 35-38 год. възраст, след това тръгва надолу. Определено не всички 40+ мъже са вървежни, особено в България. При нас вероятно бройката им е доста ниска.

Това, което пишеш накрая, доказва поне едната част от нещата, които написах - че за мъжете младостта е важна. Аз поне не познавам жена, която на 40 е сама и чака 25-30 годишни мъже да я прилапат. А явно такива мъже има.

Общи условия

Активация на акаунт