Къде срещате нови мъже?

• 33 035
  • 880
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Абе като те тресне искрата и още повече и човекът насреща е привлечен и сте заедно известно време, някак забравяш за великия списък в началото.....😁
И примерно пренебрегваш висок за сметка на забавен и щедър.

# 421
И над 2 метра, тоест над 1,80 в краен случай. Joy Как забравихте?
Добре, че не всички жени търсят мъж над 2 метра, че аз с моите 175 см щях още да съм девствен.

# 422
  • Далечният изток
Най-важното е да се включи "свободен/на" в статистиката, защото перфектните по всички точки пък заети, няма какво да ги броим.

# 423
  • France
Чудя се дали това с височината е истински критерий?

# 424
  • Далечният изток
За някои високи като Нарциса е истински, защо не.

# 425
просто повечето жени, търсят мъж по-висок от тях с около поне 10 см, за да могат да носят токчета спокойно, без да стават те по-високите..
ако не носят токчета пак.. Grinning

# 426
  • София
Висок мъж с издължен торс и мускули си е хубава гледка.
Нисък и набит - друга.

# 427
Само издълженият торс да не е в комплект с къси крака. Един от братята Хемсуърт е така.

# 428
  • Пловдив
Висок мъж с издължен торс и мускули си е хубава гледка.
Нисък и набит - друга.
Има високи и набити Simple Smile У нас имам И от този сорт.

# 429
Също и хубаво дупе Relaxed

# 430
  • France
M, не знам... вярно, че не съм висока - 168 и лесно се намират по-високи от мен. Две от любовите ми бяха високи - над 180 и над 190, но другите двама, които ги харесвах физически също толкова, са ниски - около 175. Например ММ е точно нисък и набито-мускулест. Но имам гъдел в стомаха при гледката на широките му рамене на бивш състезател по гребане. За яките му крака и дупе, да не говорим. ☺️ Проблем е обаче, когато му пазарим костюми. Трудно намираме неговата пропорция.

# 431
Само че това, което правиш не е статистически модел, а софизъм.
Aз обаче се питам защо си толкова убеден, че мнозинството трябва "да се задоволи" с неща, които не отговарят на неговите критерии? Дали, защото ти самият не си се задоволил с нещо, което не отговаря на твоите щения?
Каквото щеш го наричай, но не можеш да отречеш валидността му - при допусканията, които заявих от самото начало.
Ако човек не иска да се задоволи с нещо, което не отговаря на критериите му, или трябва да ги намали, или да отдели повече време да пресее повече кандидати (като отчита и че намереният правилен кандидат трябва пък да те хареса също).
Например ако жена има само 5 критерия (смело допускане като познавам жените) и на всеки от тях отговарят 50% от мъжете (пак смело допускане, като познавам мъжете) вероятността някой да отговаря и на петте е 0.5^5= само 3.125%
Тоест, ако се запишеш на курс по народни танци и там има 20 мъже, по-вероятно е да няма ни един, който отговаря на твоите 5 критерия, и то ако са простички от рода на "несемеен, ръст над средния, тегло под средното, непушач, доход над средния".
Ако добавиш и по-еклектични неща като "романтичен, да слуша моя тип музика, да има моите хобита" и т.н. - тогава шансът става съвсем минимален.
Затова съветът към питащата беше не да се записва на курсове, където се ангажира да ходи месеци наред пък броят мъже е краен и вероятността някой от тях да отговаря на критериите - минимална. А да води активен социален живот и да се поставя в ситуации, където постоянно среща нови хора. Трябва да се пресеят стотици, за да се открие правилния. Отново в случая на само 5 бинарни критерия трябва да се срещнат 100 случайни мъже, за да се намерят трима, които "стават" - и от тези трима не се знае дали някой ще я хареса обратно пък нея.

# 432
  • Далечният изток
И накрая всичко опира до късмета...

# 433
Чудя се дали това с височината е истински критерий?
Доста истински критерий е. По мои лични наблюдения, много, ама в мнооого малко от двойките жената е по-висока. Толкова е рядко, че чак е странно. Явно никога любовта не каца на раменете на по-висока жена с по-нисък мъж - защо ли?

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 10:50 от Reagan

# 434
Така е. Всъщност е достатъчно да срещнеш 1 мъж. Но кога и къде - Божа работа донякъде.

Общи условия

Активация на акаунт