Къде срещате нови мъже?

• 33 024
  • 880
  •   1
Отговори
# 450
Не е средно разпределена височината. Българските мъже (балканските, общо) като цяло не са от най-високите. Действително съществува градиент Север-Юг в Европа по отношение на височина. Погледни само шведите!

# 451
  • София
Аре не скапвайте и тази тема, мега досадно е от предната още!

# 452
Кое му е досадното? Математиката е езикът, на който ни говори природата. Как можеш да оцениш красотата й, ако не говориш езика й?
@Бици, ти си образована жена, от теб пък не съм очаквал да кажеш "Не е средно разпределена височината.". Първо, такова понятие като "средно разпределение" няма. Има равномерно, нормално, логнормално и т.н.
Височината на една популация (в случая българското мъжко население) е нормално разпределена, и средната е равна на медианната.
Средната височина на шведското и холандското население е по-висока от тази на българското - това е ясно. На китайското пък е по-ниска, и какво от това - за китаец ли ще се жениш?
В рамките на българското население точно половината мъже са с над среден (за България) ръст и половината са под.

# 453
  • France
Абе вие добре ли сте? Височината е нормално разпределена, учи се по биология.
Добре, дай цитат.

# 454
  • София
Средният ръст при мъжете в България е 174 см. Демек - нисички има доста.

# 455
Върнете се на темата, защото ми се струва, че авторката и да се блъсне в някой нов мъж, съвсем безплатно, вероятно няма да я огрее.

# 456
  • София
По темата трябва повече информация. Например какво работи човека, какво е ежедневието му/й?

# 457
Абе вие добре ли сте? Височината е нормално разпределена, учи се по биология.
Добре, дай цитат.
На мен не ми трябва цитат, защото си спомням какво пише в учебника и по биология, и по математика.
Но ти ако не помниш - ето, отне ми 5 секунди да извадя първото от Гугъл:

# 458
  • София
По въпроса с ръста и влюбването, че не пита - пита и още как.
Всичко под 190-195см и/или хилаво, не го броя за мой тип мъж, не го виждам, не забелязвам, че съществува, не го възприемам като обект на желание, и това е така, защото съм висока. Следователно не знам как аз лично бих се влюбила в по-нисък мъж, ако изобщо не го мерна покрай мен, колкото и прекрасен да е той? Физически не ме привлича. Признавам, че има красиви мъже под моите минимум сантиметри, интелигентни, разкошни - да, но те могат да ми бъдат само приятели.

И къде да срещнем мъже наш тип, пак един Господ знае Smile Пък, ако трябва да сме малко по-конкретни - според изискванията и любими дейности, може да се помисли за места, където точно такъв обект може да се локализира. Не непременно да ходиш на латино танци, щото, видиш ли.. имало мъже там.

# 459
Каквото и да си говорим, ръстът на мъжете е от изключителна важност за една жена. Много редки са изключенията, когато жената би приела да е по-висока от мъжа си. Действа отблъскващо още на "първо" четене и не се дава шанс този мъж да покаже дали е забавен, умен ала бала. Както за повечето мъже е важно жената да не е дебела. Кофти или не, това са реалностите и е въпрос на привличане, а не на нещо осъзнато и рационално.

# 460
Какво казваш? Хващаш я културна и после некултурно й сервираш:
... На днешни времена за корекции по тялото има широк избор
Гледай наоколо да има часовник.
Скрит текст:
... да отчете час на смъртта, не за друго.

# 461
килограмите на жените не са така важни, както височината за мъжете, сори..
има много мъже никак не харесват слаби жени, макар самите те да са слаби..
и слабите има кой да ги харесва, но такова течение като предимно слаби жени да се харесват отдавна вече няма..

# 462
килограмите на жените не са така важни, както височината за мъжете, сори..
има много мъже никак не харесват слаби жени, макар самите те да са слаби..
и слабите има кой да ги харесва, но такова течение като предимно слаби жени да се харесват отдавна вече няма..
Килограмите на жената за мен за много, много важни. Колкото е по-слаба, толкова по-добре. Аз си знам защо.

# 463
По-важното от това да е висок, е мъжът да не е мързелив. Ама това жените го разбират по-късно.

# 464
Абуто, по-съгласна не мога да бъда.

Боди позитивизма нали не е ограничен по пол? Което дава шанс и на "заоблени" младежи. Що се хванахте само за пълните жени?

Общи условия

Активация на акаунт