Къде срещате нови мъже?

• 33 021
  • 880
  •   1
Отговори
# 480
На моите 170 см мъжът трябва да е поне 180 см. С мъж 160 см нещо не мога да си се представя, даже и колкото мен също.
За това не се чудете като твърдим, че мъжете трябва да превъзходжат жените, за да е стабилна една връзка.
Жена няма да тръгне с по-нисък, с по-ниско образован, с по-беден, с професионално по нискостоящ. Освен ако няма просто друг избор, но и тогава ще продължават с търсенето.

# 481
Какво толкова ако е нисък може да го каже само ниска жена. На моите 170 см мъжът трябва да е поне 180 см. С мъж 160 см нещо не мога да си се представя, даже и колкото мен също.

Да, така е Animal Ant

# 482
килограмите на жените не са така важни, както височината за мъжете, сори..
има много мъже никак не харесват слаби жени, макар самите те да са слаби..
и слабите има кой да ги харесва, но такова течение като предимно слаби жени да се харесват отдавна вече няма..

Опитният моряк знае, че е по-добре да те люлеят вълните, отколкото да се блъскаш в скалите...

# 483
  • Далечният изток
На моите 170 см мъжът трябва да е поне 180 см. С мъж 160 см нещо не мога да си се представя, даже и колкото мен също.
За това не се чудете като твърдим, че мъжете трябва да превъзходжат жените, за да е стабилна една връзка.
Жена няма да тръгне с по-нисък, с по-ниско образован, с по-беден, с професионално по нискостоящ. Освен ако няма просто друг избор, но и тогава ще продължават с търсенето.
Мда...
Затова се усъвършенствайте, иначе никакъв шанс.
Сега, и ръстът може да се компенсира. Като си стъпи на портфейла да е 180 Grinning

# 484
  • София
Тц. Не мога. Излизала съм 2-3 пъти с един човек, щедър, готин, интелигентен, обаче просто ръста ме убиваше. Останахме приятели.

# 485
  • Далечният изток
Е, аз се пошегувах. Както и назад се каза, аз няма и да разбера дали е щедър и готин, защото въобще няма да му дам шанс.

# 486
Какво толкова ако е нисък може да го каже само ниска жена. На моите 170 см мъжът трябва да е поне 180 см. С мъж 160 см нещо не мога да си се представя, даже и колкото мен също.
Аз съм 175 см. и той 175 см. Перфектно. Grinning

# 487
  • Далечният изток
А, щом на теб ти харесва е перфектно разбира се. Аз говорех за мен Simple Smile

# 488
  • France
Това доказва за пореден път колко сме различни и защо нечии стандарти не могат да бъдат наложени на всички.

# 489
  • Пловдив
Това доказва за пореден път колко сме различни и защо нечии стандарти не могат да бъдат наложени на всички.
Така е. Аз си мислех, че има общовалиден стандарт да не искаш да си с насилник и престъпник, ама и това го няма. Има жени с охота се събират с такива.

# 490
  • София
А вие тука спорите за 10 сантиметра плюс-минус! 😁

# 491
  • София
Плюс. Плюс.

# 492
А вие тука спорите за 10 сантиметра плюс-минус! 😁
Е зависи къде са.

# 493
Ау, недей така приятелю, че "хипергамия" тук е мръсна дума.
Освен това ти не знаеш ли, че има една съфорумка, на която учинайката вземала повече пари от уйчото, а на друга леля й била по-висока от калеко й, така че теорията ти се разби на пух и прах!

# 494
  • France
Мда, друго си е да си вземеш за мъж някой като Криско, който ще ти се подиграва в майчинство, че си вкарвала "някакви" 700лв и ще се чуди по форуми как си щяла да оцелееш без него 🤢

Общи условия

Активация на акаунт