Къде срещате нови мъже?

• 32 959
  • 880
  •   1
Отговори
# 630
Например, ако го гледам 20 години него и децата му, ако не купи на мен, та на кой?
Любовницата какви заслуги има в повече?
Айде всеки да си знае мястото, а..ма ха.

# 631
  • Далечният изток
Това е някаква смешка с по-нежния и слаб мъж нали?! Grinning

# 632
Кат гледам, още от гимназията ми е тръгнало да съм контра на теориите. Харесах си един Х., много мило момче, разбирахме се почти без думи, сякаш си четяхме мислите, и имаше прекрасни очи. И се почна... Първо най-добрата ми приятелка: "Ама защо Х.? Защо не (името на друго момче, с което бяхме само приятели, а той беше син на богаташи)? Той има пари!"
Следваха роднините. "Добре де, не можа ли да си харесаш поне Д. (името на братът на Х., който беше вече студент с обещаваща специалност, отличник и според всички много умно момче, докато Х. беше с успех около 4 в един техникум)?!" Мен това направо ме скандализира, вече гледах на Д. като на мой девер. Smile
Та оттогава както казах ми е тръгнало да съм на контра на разните му там "ама най-перспективния", ама "да има пари" и т. н.
Х. замина със семейството си в чужбина, и така и не се продължи историята, но аз цял живот си останах невпечатлена от тия "ценности", които се опитаха да ми пробутат тогава роднини и приятели. Joy

# 633
Много теории, а животът си върви със своите върхове и спадове. Днес хипергамна, утре хипогамна или обратно.

Нито да работиш от плажа е голяма жертва и работохолизъм, нито да имаш деца те сваля от кариерната стълбица.

# 634
Например, ако го гледам 20 години него и децата му, ако не купи на мен, та на кой?

Е за тия 20 години, толкова ли няма да спестиш некой лев в буркани или дюшеци за един апартамент?

# 635
Къде останаха силните еманципирани, материално независими жени. Аз мислех, че 98 % тук от колежките са такива. Искат апартамет, вадят голямото протмоне от голямата чанта, бам парите на масата, подписват, стават и заминават. От там направо в дилара за коли. Нови. Германски. Имате ли червени коли? Имаме. Колко струват. Толкоз. Дайте две - една черена с таван и една без таван. Ей туй е адреса - закарайте ги там.
Един път се живее. Мажете филиите и от двете страни.
Ще му раждате на някой деца, че ще ги гледате, че... от умрял писмо.

# 636
  • София
На апартамент, кола или каквото и да е друго има право всеки, който е изкарал парите да ги купи.
На дете разбирам да купиш апартамент (то така или иначе ще остане за него в наследство, дори на свое име да го купиш).
Но на жена, която е способна да работи колкото желае и да изкара сама колкото пари желае - не го разбирам.
Ако е избрала да изтъргува това, че ще роди дете на някого срещу това да й купят апартамент - това си е тяхна работа, ако са взаимно съгласни. Аз не бих правил такива сделки - избрал съм да си родим деца и да си ги гледаме заедно с жена ми, без други уговорки. Но който иска - нека си прави, те хората всякакви брачни и предбрачни договори си правят.

А, има право, ама нали жената да не работела и да гледала дома и децата, та мъжа да бъдел провайдър... Ма са се оказа, че така жената нямала право на апартамент, щото не била изкарала пари Satisfied Заключението? Жената да стои и да шета, докато мъжът реши да я смени, после на улицата Smile Какво ви обясняват, пък какво им е мисленето Smile Седи жабо в тенжерата, казвам ти, че е сауна Satisfied

# 637
  • France
Абуто, не следиш! Жените са силни и еманципирани, докато като Бизи (и връстниците ù) не тръгнат на половин работен ден, защото яслата затваря в 15h30-16, а мъжът заявява, че печели повече (с 200е, но повече).
Затова е хубаво да се мисли като се подписват брачните договори.

# 638
  • София
Не знам, ама съм благодатна почва за апартаментите и никаква за тормоз.
Кой го може - може го Mr. Green

# 639

Е за тия 20 години, толкова ли няма да спестиш некой лев в буркани или дюшеци за един апартамент?
Да бе, при жив мъж ще пестя.😅

# 640
  • Living for Pleasure
Много интересно място е bg-mamma. Като някаква паралелна вселена. Нещата които се твърдят тук за нормални никога не съм ги виждал в реалния живот.

# 641
Аз пък нищо нереално не виждам в това, мъжът  да те обгрижва и купува.
Ама, явно за някои е нереалност, за което съжалявам.

# 642
  • София
Само да ви кажа тихичко, че тия мъже, дето най-много гледат да не се минат, най-много ги минават.

# 643
Един познат купи на жена си мустанг (не кон, а Форд).
Балони с цифри, снимки, мимки на фейсбука...
Един не му повярва, че е за жена му. Даже тя.

# 644
  • София
Един познат купи на жена си къща. И тя си остана за нея и след развода. Happy end.

Общи условия

Активация на акаунт