🤰 Гушкат вече сладки беборани януарски мами 👩‍🍼

• 39 908
  • 638
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Преди години в Тина Киркова също не даваха да сменяме памперси. Даже си бях отнесла един скандал, че съм сменила, но нямаше как да оставя бебето от 2 часа през нощта до 6 (тогава идваха за тоалет) да стои мокро и наакано. Там през нощта не търсиш никой, просто чакаш за тоалета сутринта. Беше преди 10години, надявам се сега да не е така.

Боже! Просто не сипредставям как някой ще ме ядължи да държа детето наакано цяла нощ. Не знам те дали биха ми вдигнали скандал, но аз на тях със сигурност.  В Тина Киркова правих аборт преди няколко години, та не им знам политиките на неонатологията, но това е тотално безумие
Да, аз бях много разочарована от отношението им като цяло, а даже бях във ВИП отделението. Само заради АГ бях там.

# 211
Аз пък в Тина Киркова си сменях памперси през нощта и никой нищо не ми е казвал.То си зависи сигурно коя е била на смяна в момента и с коя част от тялото е станала сутринта Grinning

# 212
в която ще болница да е , ако някой ми каже такова нещо ще ги направя на гаргамушки! Кой ще носи отговорност за кърмата ми , или подсеченото дупе ! А по лошо ишерихия Коли на детето ми. Подобно безумие не бих търпяла .

# 213
А те как изобщо ще разберат, че някой посред нощ е сменял памперс?

# 214
Ами точно,че няма как да разберат какво правиш през нощта и аз си правех каквото си искам Simple Smile

# 215
Wow що за глупост е това със забраната за смяна на памперса?! В Селена ми я оставяха с по 5-6 памперса в количката, а ако нещо свършват, независимо кога звънна, за да поискам - ми носят. Доста странно, също бих вдигнала скандал, каква е тази хигиена и защо пък толкова държат те лично да сменят.. Astonished Аз се изнервях, че не можех на мивката да я мия, че бяха много скъсени чешмите и само с мокри кърпи, та се подсече. Както и да е, проба-грешка, а и като държиш на някой АГ, не толкова на болницата, понякога така се случва.. За мой късмет, АГ, на който държах, оперира в болница, от коята съм супер доволна. Вкъщи ще оправяте подсечено дупе.

# 216
В Тина Киркова отдавна не е така положението, преди 5 години съм си сменяла памперси сама по всяко време на денонощието, както е и нормално да бъде. Имаше вариант детето да е при сестрите за през нощта, възползвах се първата нощ, но сега не мисля да се разделяме, само да е наред всичко.

# 217
Момичета, на мен, откакто ми е тръгнала кърмата официално, цедя по около 120-140мл на всеки 3 часа, като вечер последното цедене ми е в 1ч и после чак в 9-10, защото много трудно се будя, а я няма бебка за аларма.. та от вчера само по 80-90мл на цедене, това нормално ли е? Сега почнах на 2 часа да цедя, за да стимулирам по - често, но се притеснявам да не би да ми спира кърмата, защото ще е много за яд, ако не успея дори веднъж да я кърмя, а никой още не говори за изписване..

# 218
Уау много добри количества за цедене супер. Но трябва си през нощта 1-2 пъти,иначе е нормално да намалее
Момичета, на мен, откакто ми е тръгнала кърмата официално, цедя по около 120-140мл на всеки 3 часа, като вечер последното цедене ми е в 1ч и после чак в 9-10, защото много трудно се будя, а я няма бебка за аларма.. та от вчера само по 80-90мл на цедене, това нормално ли е? Сега почнах на 2 часа да цедя, за да стимулирам по - често, но се притеснявам да не би да ми спира кърмата, защото ще е много за яд, ако не успея дори веднъж да я кърмя, а никой още не говори за изписване..

# 219
Много е голяма нощната пауза,хубаво е да цедиш поне 1-2 пъти през нощта,за да стимулираш.Нощно време се образува най-много пролактин и се произвежда най-много кърма.Ако трябва навивай си алармата за през нощта.

# 220
Аз така си спрях кърмата за около месец - изцеждане до край на 3часа и без нощно цедене, тъй като и при мен детето го нямаше, така че не го препоръчвам

# 221
Момичета, знам, че го бяхме обсъждали назад, но какво мислите да подготвите или сте направили вече като подарък за Лекарите/акушерките? В деня на изписват ето ли беше/ ще е или на последващ преглед?

Аз се чудя за самата неонатология да се подготви ли нещо различно освен бонбони? Очаква ли се нещо по-така?

# 222
Момичета, знам, че го бяхме обсъждали назад, но какво мислите да подготвите или сте направили вече като подарък за Лекарите/акушерките? В деня на изписват ето ли беше/ ще е или на последващ преглед?

Аз се чудя за самата неонатология да се подготви ли нещо различно освен бонбони? Очаква ли се нещо по-така?

Аз съм подготвила 3 кошнички - 1 за следящата ме лекарка и 2 за Родилно и Неонатология. Сложила съм хубаво вино, бонбони, ядки... такива нещица. Живи и здрави, в деня на изписването ще ги дадем.  Прилагам снимки 😊

# 223
Добро утро от нас с Дария! 💛 Роди се тази нощ, естествено, 3740гр, с двойно усукакана пъпна връв около вратлето. Аз се чувствам перфектно.

# 224
Добро утро от нас с Дария! 💛 Роди се тази нощ, естествено, 3740гр, с двойно усукакана пъпна връв около вратлето. Аз се чувствам перфектно.

Честито! Много да ви радва! Желая всичко да е наред и все така да се чувстваш!! 😇

Общи условия

Активация на акаунт