🤰 Гушкат вече сладки беборани януарски мами 👩‍🍼

• 39 915
  • 638
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро от нас с Дария! 💛 Роди се тази нощ, естествено, 3740гр, с двойно усукакана пъпна връв около вратлето. Аз се чувствам перфектно.

Привет, честито бебче! Да сте много здрави и двете!
В крайна сметка самичка си тръгна, нали? ☺️ Бързо ли стана всичко ?

# 226
Добро утро от нас с Дария! 💛 Роди се тази нощ, естествено, 3740гр, с двойно усукакана пъпна връв около вратлето. Аз се чувствам перфектно.

Добре дошла Дария,Lollo жива и здрава да е ,браво на мама герой 🫶

# 227
Здравейте, има ли мама която ще ражда в Токуда? Знаете ли дали там минават през деня консултантки по кърмене? Аз ще раждам там, при др Богданова. Моя близка е била в Надежда и е мн доволна от това, че са минавали по два пъти дневно консултантки.

# 228
Лоло честито бебче ❤️
Yan а акото да помниш да е ставало леко зелено от газ бимби?
Иначе за подарък аз дадох кошници,сапунени цветя в саксия  и букети...а на лекаря понеже е мъж уиски,картичка ,бонбони,ядки и пари

# 229
Здравейте, мами. Аз имам още време до термин, но искам да ви попитам колко кг качихте и колко свалихте с раждането ( знам , че това не е най- важното сега,но все пак)

# 230
Честитаа Дария!! Да е жива, здрава и благословена! На мама - бързо възстановяване! Heart

# 231
Lollo, честито! Здрава и красива да ти расте Дария, бързо възстановяване на теб!  ❤
Ако имаш време и ти се разказва - кажи как мина всичко.
Аз поредна нощ по- голямата част не спя,  не знам дали като се роди бебето няма да спя повече,  честно казано.  😅 Поне имам добър тренинг, не ми е драма вече накъсано да спя, така или иначе отпреди бременността ми се появи това състояние,  а предния път си бях свикнала да си поспивам повечко, пък пак свикнах в един момент и с ритъма на новороденото.
Имам седмица до термин аз /коригирания термин от феталните морфологии, ама моите акушерка и лекар не ми вярват, че е така и си го видят 26-ти. А той от самото начало си върви по развитие с 6 дни напред, с ранна овулация съм/ и вече взимам мерки да слиза надолу това бебе и да се приготвя да излиза,  не искам да преносвам като преди. Ходих бързо вчера из гората /и успях да не се пребия по заледеното/, след което ми се стори, че се е смъкнал леко и имам няколко см празно под гръдната кост, видимо не си личи, иначе. Вечерта някак останахме будни и с мм, след като бъдещата кака заспа ужасно късно,  та действахме и по това направление, искам вече да гушкам бебеее. 🙃

# 232

Честито бебче, Lollo ❤ Много скорошни гушки и леко възстановяване ❤

# 233
  • София
Честита  Дария  , да расте здрава и много щастлива!
Аз съм много притеснена,  понеже баткото от вчера е болен, надявам се всичко да е наред. Отделихме се с бебето.

# 234
Lollo, честити да сте и двете, Дария много да те радва и да е много здраво детенце 💖
Мен ме приеха за наблюдение. От снощи съм с болезнени контракции, тази сутрин бяха на 10мин, но нямам разкритие. Настаниха ме, чакаме докторката да дойде и да даде своето мнение. Бебето го мерят 4100 и всички в отделението ме гледат скептично за желанието да раждам нормално. Е, каквото дойде. Ще видим. Ще пиша пак при първа възможност, тогава ще обновявам и списэка на първа страничка.

# 235
Аз съм много притеснена,  понеже баткото от вчера е болен, надявам се всичко да е наред. Отделихме се с бебето.

Същата работа и при нас,баткото от вчера ми смърка и покашля и аз и бебчо сме се отделили. Малко му е криво,но няма как,поне не се цупи. На цялата разправия с шума в сърцето на Мишо ми да се и разболее сега . Дано скоро се затвори скоро и шума да спре

# 236
Честита малка Дари! Да сте здрави Heart

Стискам палци Мишо и никой друг да не боледува, браво на порасналия бати!

На Боби, да слуша човечето и максимално безболезнено да излиза

Heart Чета и се вълнувам, че 10тина дни и всички ще имаме бебенца.
Моето снощи много се въртя и бунтува и се шашнах, нали казват - прекалено движение или прекален застой все може да е зле.
Но накрая си заспах съшо и то. Дано е добре. От по-мързеливичките е по принцип.
Сега днес само се ослушвам шава ли...
А инак всеки момент очаквам вече

# 237
  • София

Същата работа и при нас,баткото от вчера ми смърка и покашля и аз и бебчо сме се отделили. Малко му е криво,но няма как,поне не се цупи. На цялата разправия с шума в сърцето на Мишо ми да се и разболее сега . Дано скоро се затвори скоро и шума да спре
Дано всичко се нареди скоро. В болницата и на Дани се чу шум, проследиха го и казаха, че всичко е наред,  но в епикризата пише да се направи ехокардиография. Ще видя сега да запиша час.
Баткото го взе майка ми и ще и погостува до сряда живи и здрави,  дано е добре до тогава вече.

# 238

Дано всичко се нареди скоро. В болницата и на Дани се чу шум, проследиха го и казаха, че всичко е наред,  но в епикризата пише да се направи ехокардиография. Ще видя сега да запиша час.
Баткото го взе майка ми и ще и погостува до сряда живи и здрави,  дано е добре до тогава вече.

При нас е мускулно,между двете камери ,бяхме на консултация с кардиолог, искат да го наблюдаваме ,след 20 дни имаме нов преглед с кардиолог, изписаха и прахчета да пие ...
Нашия батко отива при баба си за няколко дни ,хубаво че се освободи майка ми да го вземе,ще ми е по спокойно

Радвам се за Дани и че всичко е наред и баткото скоро и той да оздравее и да се радва на бебе Дани 😊🫶

# 239
Здравейте, мами. Аз имам още време до термин, но искам да ви попитам колко кг качихте и колко свалихте с раждането ( знам , че това не е най- важното сега,но все пак)

Аз забременях 63кг (висока съм 180), в болницата влезнах да раждам 78кг. Сега, 13 дни след раждането, съм 65кг 😁 Но на мен ми пролича бременността чак в края на 6ти месец и имах само корем.

Общи условия

Активация на акаунт