🤰 Гушкат вече сладки беборани януарски мами 👩‍🍼

• 39 634
  • 638
  •   1
Отговори
# 480
АЗ нямам идея как са станали тези 3.5 см, нито имам контракции,нито нищо ... Но пък не стават повече... И мен ми казаха, че може да се индуцира вече с това разкритие,но ще изчакам до термин, което е още няколко дни ..

# 481
Моите се увеличават и миналия път беше така,та ще видим колко още ще мога да чакам,защото ходенето ми става много трудно вече,имам тежест ниско долу все едно ще ми изпаднат всички вътрешности.

# 482
Аз съм с 4-5 см.разкритие,изгладена и центрирана шийка,но никакви контракции.Лекарката ми вчера ме увещаваше да отивам да раждам,че съм била идеална за индукция,но аз реших да си изчакам,имам още време до термина.С първото ми дете направих пълно разкритие ден след термина,но така и не получих контракции,въобще не искаше да излиза и ми предизвикаха раждане,сигурно и сега ще е така.
Ама как става това разкритие без контракции? Че и пълно, много странно! Пожелавам все пак да е различно сега, да си стане естествено всичко. Иначе поне като ти пуснаха системата бързо ли стана, то реално директно на напъни?

# 483
Аз съм с цервикална недостатъчност и предишния път бях със серклаж,а сега бях с песар.Като ми махнаха серклажа и от ходене и подготвителни контракции вероятно се е получило,то с тази шийка-мекица явно не е трудно.Иначе като ми включиха системата отне 2 часа докато родя,защото бебето не беше слязло достатъчно.Сега ми свалиха песара преди 1 седмица и ей го на вече съм с почти 5 см разкритие,а дори не съм обикаляла и катерила стълби като миналия път,че в този сняг ме е страх да не падна и само вкъщи дето си се движа и си шетам и подготвителни имам чат пат,но болезнени контракции така и нямам.Понеже имам още седмица и половина до термина затова не бързам и ще изчакам още.

# 484
Добре дошли и на най-новите ни бебчета! Да са здрави, весели и щастливи дечица!
Криссстина, имах предчувствие за теб като каза вчера, че имаш болки и ето че няколко часа по-късно всичко е готово Simple Smile

Момичета, които все още чакате с нетърпение, дръжте се. Последните дни минават най-бавно, но наистина не остава много. Особено като има някакво разкритие, часовете са преброени:)

# 485
  • София
Благодаря ви, момичета 🥰 Нещата при нас станаха много бързо. През деня падна тапата на няколко пъти, следобедно започнаха болки, но нерегулярни и не толкова болезнени и в 23:30 се чу пук и потекоха води....в 12:30 бях в болницата и ошашках всички, че бях с 10см разкритие без да усетя 🥹 Стана доста бързо, макар и да имам няколко шева, всяка една болка си заслужаваше 🥰

# 486
Благодаря ви, момичета 🥰 Нещата при нас станаха много бързо. През деня падна тапата на няколко пъти, следобедно започнаха болки, но нерегулярни и не толкова болезнени и в 23:30 се чу пук и потекоха води....в 12:30 бях в болницата и ошашках всички, че бях с 10см разкритие без да усетя 🥹 Стана доста бързо, макар и да имам няколко шева, всяка една болка си заслужаваше 🥰

Ехаа, 10 см 😂🙈 Малко се обърках, на теб това второ раждане ли ти беше?

Поздравления за бебчето ❤

# 487
Нито контракции имам, нито разкритие, водите са си супер, плацентата скоро стана 2ра степен, девойката просто не бърза 🤷🏽♀ така като гледам май аз ще закривам групата 😂

# 488
  • София

Ехаа, 10 см 😂🙈 Малко се обърках, на теб това второ раждане ли ти беше?

Поздравления за бебчето ❤
Второ, да, но и с първото се случи почти същото, но  контракциите бяха по-болезнени от сега....но пак нередовни и отидох с  пълно разкритие да раждам...и пак без упойка....щура работа

# 489
Нито контракции имам, нито разкритие, водите са си супер, плацентата скоро стана 2ра степен, девойката просто не бърза 🤷🏽♀ така като гледам май аз ще закривам групата 😂

Не си сама 😁 По всяка вероятност си влизам във февруари, ако не се случи чудо в следващите дни

# 490

Не си сама 😁 По всяка вероятност си влизам във февруари, ако не се случи чудо в следващите дни

А термина ти кога е?

# 491
Ако ти е първо съвсем възможно е и да преносиш.

# 492

А термина ти кога е?

На 31.01 , но днес бях на преглед... нямам контракции, бебето си е високо и по всичко личи , че ще почакаме още ❤

# 493
]

На 31.01 , но днес бях на преглед... нямам контракции, бебето си е високо и по всичко личи , че ще почакаме още ❤

Моят е в петък, но тя късно се обърна, уж е слезнала надолу, ама корема си ми е високо.

Nieves85 първо е да и както е тръгнало май така ще стане точно, въпреки че цялата бременност беше супер активна, дори и сега продължава постоянно и даже си мислех, че по-рано ще тръгне.

# 494
Момичета който ползва памперс премиум кеър в емаг големите кашони са с 20 процента отстъпка и 1 памперс излиза 32ст...има и безплатна доставка...при нас памперсите хвърчат като за световно...по около 10 за денонощие

Общи условия

Активация на акаунт