🤰 Гушкат вече сладки беборани януарски мами 👩‍🍼

• 36 801
  • 638
  •   1
Отговори
# 510
И в болницата където раждах аз нямаше нито едно момиче с клизма...дори нормално раждалите

# 511
звучи оптимистично че има повече такива места Simple Smile

# 512
Честито на новите мами, да са ви здрави бебенцата! Ще върна после назад темата и ще обновя списъка.
Аз пък съм с Ковид. Ще се побъркам. Малката на сестра ми от предните дни беше с температура, но го отдавахме на зъби, а и според лекарите нищо нямаше. Снощи ме втресе еднократно, но реших, че е нещо от хормоните и не му обърнах внимание. Днес обаче взе да ми драска гърлото и си направих одеве тест. Светна веднага. А днес цял ден си бях с двете деца, без дистанция, маска и т.н Много ме е яд на мене си, че не се усетих още снощи. Сега повече от всичко ще се боря да вдигна лактацията, за да кърмя малкия и обмислям да дам и на баткото изцедена кърма. Какво мислите за това?

# 513
Боби не се обвинявай, ако си знаела да си се пазила, смятам че всичко ще мине бързо.
И аз не знам защо ми направиха клизма за секциото, може би заради изхождането после? В болницата на втория ден тъй като не бях ходила ми дадоха рициново масло, ми на мен ми беше една идея по-гадно от клизмата Rolling Eyes но откакто съм си вкъщи все още не ми се е регулирало ходенето до тоалетна..

# 514
Пробвай ба си купиш живи бактерии аз пак ще препоръчам Нарине ама са ефикасни.

# 515
Bobby_g, ужасно е в момента с тези грипове и ковид. На мен също не ми се размина грип В. Ще направиш много хубаво, ако успееш и на по-голямото си дете да дадеш кърма, има антитела и биха му помогнали да не се зарази или ако се- да мине много по-леко. Аз бих дала.

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 11:13 от upincloudnine

# 516
Bobby_g, ужасно е в моментс с тези грипове и ковид. На мен съшо не ми се размина грип В. Ще направиш много хубаво, ако успееш и на по-голямото си дете да дадеш кърма, има антитела и биха му помогнали да не се зарази или ако се- да мине много по-леко. Аз бих дала.

Опитвам да цедя и за него

# 517
В Стара Загора, Ниа Мед също не правят клизма при секцио. Дават предварително свещичка и искат да се сложи вечерта преди датата.
Наде, колко е еднократната помощ? И за тази от социалните ли говориш, защото нашата община не дава доколкото знам?

# 518
Аз пък да се оплача, вече втори ден дребния не може да заспи през деня. Задремва за някакви минути в мен и като го сложа в леглото му и се ококорва - нвма и помен от сън свежа рекичка. Мине час и половина и започва за реве исторично умрял от глад сякаш не е ял преди час. Трябва да се носим около час защото иначе повръща въпреки че се е оригинал. Ако го оставя в шезлонг не спира да мята ръце и крака, което или го кара да повърне или да хълца 30мин. Мрън мрън мрън

# 519
Нормални са тези неща. Синът ми не искаше да спи никъде, освен на ръце. После почнах с друга асоциация за сън и ми олекна. Нормално в когато заспиват и ги местиш да се будят.

# 520
що не пробваш повиване ?
Или слинг Simple Smile

# 521
Малко глупав ще е въпроса ми но мога ли да сложа малкия в слинга след като няма месец...? В един магазин в нашия град ми казаха че не може и не е хубаво а в интернет пише че може .

# 522
Виж си модела на слинга, ако е 0+ може , има и други..

# 523
Здравейте! Отдавна не съм писала, но ви чета редовно. Честито на всички за бебчетата, желая ви много здраве и радост! Аз в момента пътувам към болницата за свиждане на малката, нещата се развиват добре на този етап и се надявам много скоро да си я приберем вкъщи!

На мен ми направиха клизма, защото бях спешно секцио, иначе май свещичка щяха да ми дадът на предния ден, ако бебка беше дочакала датата за планово.

# 524
Хм и аз бях спешно секцио, но не са ми правили клизма.

И аз да се оплача тогава - моята госпожица пък през деня спи толкова прекрасно, а през нощта се превръща в динозавър, който само ръмжи, рита, от ритането повръща, хълца по 10 мин и дума да не става да си спи в кошарата. Недоспала съм, изморена. Приспивам я в слинга, изчакам да позаспи дълбоко, местя я в кошарата, няма и 30 мин и се започва екшъна. Никакво значение няма дали се е оригнала, дали съм я държала след това, просто започва цикълът на ритане, повръщане, хълцане и плачене. Ясно ми е, че не знае кога е ден и нощ. Опитвам се да я оставям да има интервали на будуване през деня между дремките, но на нея й се спи през деня. Как да държиш бебе на месец будно, при положение, че си заспива само?! Почвам да полудявам леко от недоспиване… Cold Sweat

Общи условия

Активация на акаунт