🤰 Гушкат вече сладки беборани януарски мами 👩‍🍼

• 36 772
  • 638
  •   1
Отговори
# 540
Честити нови бебчета! 🥰🥳

Да се включа и аз. Още сме в болницата и се надявам днес да ни изпишат. Обаче моят син хич не обича да му се сменя памперса, едно въртене, едно чудо и не знам ама сигурно като се е въртял и сега гледам, че пъпчето му е по-червено под щипката като раничка 😐 страх ме е да не вземе да падне и да стане съвсем рана и да не ни пуснат да си ходим 😧 уж гледам да закопчавам памперса да не закача ама той толкова се върти и сега ми е притеснено..

Иначе аз кърма имам доволно вече обаче това дете хич не може да засуче Sad върти се като шугав, като захапе ме заболява чак. После чувам, че преглъща ама примерно преглътне и после спре да си поеме дъх, явно още е и немощен. Та изцеждам и аз, че иначе усещам как ще се препълня яко. Опитвам да го наместя хубаво ама много мърда.. ще се борим вкъщи то е ясно, само да не ме боли така като захапе. 

И друго исках да ви питам, някой изписан в събота или неделя, вярно ли не могло в такъв случай да се даде документ за бащинство ами трябвало да се дойде в работен ден? Нещо ми звучи мега нелогично.
В първа аг болница (бившата Тина Киркова) дават бележка за бащинство в работен ден заедно с епикризата на майката. Епикризата на бебето се получава в деня на изписването. Мен ме изписаха в събота, приятеля ми взе бележка в понеделник като първи ден от бащинство е деня на изписване на бебето

# 541
Много ти благодаря, Мирела Simple Smile и аз съм в Тина Киркова точно и явно така ще е Simple Smile на моя мъж направо му призлява вече от идването в тази част на София понеже живеем на другия край ама такава ще му е съдбата пак да дойде 😆

Ние си тръгваме след малко, нямам търпение да се прибера и изкъпя на спокойствие.

# 542
Много ти благодаря, Мирела Simple Smile и аз съм в Тина Киркова точно и явно така ще е Simple Smile на моя мъж направо му призлява вече от идването в тази част на София понеже живеем на другия край ама такава ще му е съдбата пак да дойде 😆

Ние си тръгваме след малко, нямам търпение да се прибера и изкъпя на спокойствие.
Ураа, и аз нямах търпение да си тръгна. В залата за изписване ние попаднахме на фотограф, който ни направи невероятна фотосесия за 90лв 120снимки, останахме супер доволни. Тъй че ако харесваш такива неща си заслужава

# 543
Даа, разписахме се много набързо за спомен, наистина са много хубави снимките 🥳

# 544
Момичета, някоя знае ли какво означава, че бебето прави много дихателни движения?

# 545
Момичета, някоя знае ли какво означава, че бебето прави много дихателни движения?
Че диша учестено предполагам. Вдишва и издишва много пъти в минута?

# 546

Ми и аз се чудя, на ехограф изглежда все едно си поема въздух, но лекарката подчерта много дихателни движения и честно казано на място не я питах и после почнах да се филмирам.

# 547

Ми и аз се чудя, на ехограф изглежда все едно си поема въздух, но лекарката подчерта много дихателни движения и честно казано на място не я питах и после почнах да се филмирам.
Не мисля че има повод за притеснение, предполагам че лекарката да ти е казала, ако е имало нещо

# 548
Кристалче да от социални еднократната помощ ,а за общината незнам дават ли не съм питала...
Моята бебка имаше период в който всяка вечер се събуждаше към 1 и заспиваше пак в 7-8 сутринта ..кошмар...люлял, носиш,гушкаш, храниш,молиш и се...и не и не ..кукори се,мята ръце и крачета ,ръмжи и си лапа ръцете..
Така хубаво ми преяжда с кърма ако я оставя повече от 20 минути,че повръща на фонтан и после пъшка 1 час докато и олекне...в нашата кошара има пирони 😂 и дума да не става даде спи там...спазвано първите 3 дни и то защото беше много жълта и спеше постоянно...сега спи дълбоко ..бутам я не мърда изобщо ..в момента в който я пусна в кошарата направо пищи...таткото го изпращане на дивана и спим двете на спалнята ..на мен ми се дави от плюнките си.  От седмица даже малко повече постоянно се плюнчи и си прави балончета...и се дави понякога...забелязвам и че връща по малко ...гълта си го и прави една гадна физиономия и после почват да си го дъвче..
Моята кърма мисля,че се регулира не изцеждам вече ..
Мен ме изписаха в неделя...епикриза, болничен и документ за таткото ми ги пратиха с куриерска фирма в понеделник...
В девата нито на предната вечер нито в деня на секциото правят клизма или свещички...аз бях спешно секцио също ..
За акането аз пия чая на Хип за кърмачки и от както го пия бебка ака почти след всяко ядене.  Но не е разтройство...преди пиех бебезан и пак така акаше...даже малко повече...

# 549
Не мисля че има повод за притеснение, предполагам че лекарката да ти е казала, ако е имало нещо

Благодаря ти! Да реално нищо не каза, но пък решихме да влезна за предизвикване във вторник, така, че още малко остана и за мен. 🤗

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 21:55 от Naniiii

# 550
Здравейте мамчета 😊
Записвам се и аз при вече родилите мами. На 09.01 се появи нашата прекрасна Крисия, 3,450кг., 50см., но не ми е останало време да пиша. 😅
На 20 дни сме вече, на кърма сме с дохранване, защото нямам достатъчно количество кърма. Май ни мъчат колики обаче. Възможно ли е толкова рано да се появят? Как е при вас?

# 551
Здравейте мамчета 😊
Записвам се и аз при вече родилите мами. На 09.01 се появи нашата прекрасна Крисия, 3,450кг., 50см., но не ми е останало време да пиша. 😅
На 20 дни сме вече, на кърма сме с дохранване, защото нямам достатъчно количество кърма. Май ни мъчат колики обаче. Възможно ли е толкова рано да се появят? Как е при вас?
И моята Преси е родена на 9ти и имаме килики още ит болницата, а около 16тия ден дооста се засилиха. Тъй че да, според мен може

# 552
Аз идвам от февруарската тема с едно подранило бебче, Дияна, в 37 г.с., естествено раждане, което мина много леко ❤
За съжаление ѝ откриха инфекция на кръвните и е на АБ и в кувьоз и не се гушкаме все още

# 553
Здравейте, момичета!
Чудя се при нормално раждане как се процедира с клексана? Принципно, ако си секцио се спира 24 часа преди раждане, но като си естествено какво правим с този клексан?
Някой има ли идея?

# 554
Здравейте, момичета!
Чудя се при нормално раждане как се процедира с клексана? Принципно, ако си секцио се спира 24 часа преди раждане, но като си естествено какво правим с този клексан?
Някой има ли идея?
Спира се в 36 г.с.?!

Общи условия

Активация на акаунт