🤰 Гушкат вече сладки беборани януарски мами 👩‍🍼

• 36 765
  • 638
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте мамчета 😊
Записвам се и аз при вече родилите мами. На 09.01 се появи нашата прекрасна Крисия, 3,450кг., 50см., но не ми е останало време да пиша. 😅
На 20 дни сме вече, на кърма сме с дохранване, защото нямам достатъчно количество кърма. Май ни мъчат колики обаче. Възможно ли е толкова рано да се появят? Как е при вас?

Да е жива и здрава Крисия Heart Exl

Аз родих на 8.01 и сме с колики от 9я ден , вече минахме 20я и се засилиха тези дни. При нас помага Инфакол и възглавницата с костилки от ДМ ,естествено и гушкане . Взела съм слинг , но още не сме се носили в него

Аз идвам от февруарската тема с едно подранило бебче, Дияна, в 37 г.с., естествено раждане, което мина много леко ❤
За съжаление ѝ откриха инфекция на кръвните и е на АБ и в кувьоз и не се гушкаме все още

Да жива и здрава и Дияна ,прекрасно име,бързо възстановяване на мама

# 556
  • София
Честито за всички нови бебчета. Да растат здрави и щастливи, а Дияна бързо да се оправи.
Аз сега съм в очакване дали ще обявят грипна епидемия за София- град, понеже трябва да идем до личната да запишем бебето,  понеже акта за раждане е готов , дано изчакат няколко дни. Искам да го премери и претегли , да видя как се движим с кърменето и искам  да питам разни неща Simple Smile

# 557
Здравейте, момичета!
Чудя се при нормално раждане как се процедира с клексана? Принципно, ако си секцио се спира 24 часа преди раждане, но като си естествено какво правим с този клексан?
Някой има ли идея?
Спира се в 36 г.с.?!

ААа не - всичко е по предписание на лекар след изследвания. Аз махнах аспирина в 34-35 седмица както ми казаха, но стойностите на д-димер се завишиха. АГ на мен ми е казал около два дни преди раждане. Следи се коагулация и лекар казва. Ако има поводи да се сметне че раждане ще настъпи естествено между 24-4& часа след еди какво си (падане на тапа, разкритие, зачестили контракции) те ще ти кажат какво да правиш. Пишеш за всичко на АГ. Ако ти дадат дата за секцио спира се колкото время по-рано ти кажат при условия които ти дадат. Може
да поискат да ти изследват коагулацията по-често. Също Бочинка добре те е посъветвала в другата тема. Премести ги сутрин. Повечето раждания започват вечер. Това ще удължи с още едни 12-24 часа.

# 558
Честити нови бебенца! 🥳🥰 Да са живи и здрави всички!

И при нас кърменето е на поискване. Днес направих един експеримент да изцедя докато спеше и събрах 80 мл в шише, той сега е на 7 дни обаче от шишето ядеше толкова бавно… сигурно за един час го изяде почти цялото, което мисля обяснява и на гърда като е че много често си иска.

Мирела Петрова, исках да те питам във вашата епикриза от болницата има ли я кръвната група на бебчето? С каката в същата болница я пишеше, а сега не и ми е странно защо :/

# 559
Честити нови бебенца! 🥳🥰 Да са живи и здрави всички!

И при нас кърменето е на поискване. Днес направих един експеримент да изцедя докато спеше и събрах 80 мл в шише, той сега е на 7 дни обаче от шишето ядеше толкова бавно… сигурно за един час го изяде почти цялото, което мисля обяснява и на гърда като е че много често си иска.

Мирела Петрова, исках да те питам във вашата епикриза от болницата има ли я кръвната група на бебчето? С каката в същата болница я пишеше, а сега не и ми е странно защо :/
Хмм и при мен няма кръвна група. Ако ти си Rh(+) вероятно не е изследвана кръвнара група, защото не се е наложило? Също гледам не е изследвано ПКК на бебето?

# 560
Пкк трябва да го има? При нас има, иначе съм с положителен резус фактор, но на дъщеря ми си й пише, че е Б група, та се зачудих защо сега не е изследвана.

# 561
Здравейте момичета!
Бихте ли ми препоръчали Гнездо, от което сте доволни?

# 562
Да се включа и аз вчера на 29.01 със спешно секцио се роди нашата дъщеричка 3400гр 51см 💕🥹

# 563
Здравейте момичета!
Бихте ли ми препоръчали Гнездо, от което сте доволни?
Аз поръчах от сайта jukki и съм много доволно от него пере се лесно и малкия обича да спи в него но моделът който аз имам не е наличен в момента...

# 564
И аз бих препоръчала jukki. Малко по-бавно идват нещата, че са от Румъния, но си заслужава. Иначе имам на Cotton Hug гнездото, обачее не е супер качество. Ципът се скъса, платът се разпра, трябваше на ново да се шие. Малко трудно се сваля и слага след пране. Не знам, сякаш за цената не си заслужава и по-добре да се избере друго. Много го ползваме иначе.

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 09:23 от upincloudnine

# 565
И аз имам на jukki и препоръчвам- супер съотношение цена- качество.

# 566
Мами, и моят ред дойде да се отчета  с един юнак 3.5кг и 51см от 28.01 Heart беше естествено раждане Simple Smile

# 567
Честити новопоявили се мъници на мамите! Бързо възстановяване ви пожелавам!
Моето гнездо го поръчвах от фб страница "Бутик сладък сън", ако не бъркам името им. Може да се избира от доста десени, чаршафчетата също са от там.

# 568
Мами, и моят ред дойде да се отчета  с един юнак 3.5кг и 51см от 28.01 Heart беше естествено раждане Simple Smile

Честито бебче! 🩵🩵🩵
Бързо възстановяване!
Като имаш възможност и сили, чакаме да разкажеш повече! 🥰

# 569
Честито, Yan!
Чакам и аз разказ. ❤❤❤ При нас си чакаме..

Общи условия

Активация на акаунт