Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 13

• 8 805
  • 96
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!
От вчера започнах програмата, засега всичко е наред, освен ходенето до тоалетна.
Как се справяте с това, какво взимате за разхлабване?

# 91

Здравей masti, Благодаря ти, че писа! Влизам и гледам никой не реагира и не мога да се отърва от чувството, че някой влиза само, за да подбутне темата...Работя от вкъщи, от офиса и ходя навън по фирми и се уплаших от многото минусови температури/-13-15/през изминалата седмица, не съм почнала, ако желаеш пиши, когато си готова.

Здравейте, Добринка,
Относно слабителните с най - меко действие е сена / майчин лист/ , аз си взех китайския чай на Сание по - слабия има два вида / от него няма никакви колики, болки много нежен по препоръка от доктор нутриционист/, а другата теория е английската сол, която се приема само в началото еднократно. Преди винаги я приемах, но е драстична особено ако е често, както аз правих . Радвам се, че сте започнала! Насърчавате ме, сега знам, че има още един човек. Ще пиша пак.
Здравейте! Някой ще започва ли от утре, понеделник (16/02/2025)?

Здравейте момичета Simple Smile
venus_k, аз ще започна дългата програма или от 20.02.25 или 24.02.25 по лични съображения, обикновено не правя подготвителен ден, не правя и междинен между програмата и захранването. Ако нещо те притеснява или имаш нужда да си поговориш по време на програмата, аз съм насреща Simple Smile

malkopohci, аз ще започна тези дни дългата програма Simple Smile
Здравейте!
От вчера започнах програмата, засега всичко е наред, освен ходенето до тоалетна.
Здравейте!

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 23:18 от venus_k

# 92
Днес ми 4ти ден и съм с 2,20кг надолу.
Най-труден засега ми беше втория ден. Тогава бях с много силно главоболие и се изкуших с едно парченце краставица.
Надявам се да успея да сваля още кг до края на програмата 😊. Днес ще си взема и чая който ми препоръчате за разхлабване, дано и там имам успех.

# 93
Здравейте момичета! Отдавна не е писано тук, но тъй като доста често преди да започна нещо "фрапиращо" за организма чета вашите мнения и... Ето ме тук 😅. Та, поръчах си от сиропа Мадал Бал и имам линк за отстъпка - https://moy-chovek.madalbal.bg/?grsf=t0xgv9. Ако има още сиропиращи - Enjoy
P. S. - надявам се, че не е измама 😁

# 94
Здравейте момичета, на 09.05 стартирах с Мадал Бал от 81кг,  и днес на 3тия ден сутринта се претеглих и уау- 77кг. Само,че вчера такова главоболие имах цял ден,че даже се чудех дали да не се откажа, но ми мина и днес се събудих що годе свежа. Да кажа,че всяка сутрин пия по 2 чисти еспресо кафета, защото без тях просто немога. Също порциите коктейл си правя според нуждите 4-5 коктейла дневно и към 2 литра чиста вода. Смятам да направя 10дневен детокс,но ще видим. Засега за 2 пълни дни 4кг мисля,че е ок, ще видим нататък.. Някой беше споменал,че колкото повече кг си, толкова по-бързо сваляш..

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 08:53 от Габриела1996

# 95
Здравейте! Включвам се тук, защото вчера спонтанно започнах сиропа, намирайки го в килера, забровен и неотворен от миналата година. Вчера съм пила нес кафе без захар, лъжица чия в 300 мл вода и един малък банан. Днес по енерция за закуска изпих чията и кафето и се надявам да завърша деня само със сиропа. Изпила съм 2 порции от по 2 лъжици всяка. Имам главоболие и шум в главата. Имате ли и вие такива ефекти? Приемате ли нещо за ходене до тоалетната?

# 96
Извинявайте, но с какво освен, че някой го величае като магически подмладяващ, този режим е по-добър от пиенето на подсладена вода с мед или захарен сироп? Или пък стевия, която би минимизирала и калориите? Това на практика е пълно гладуване с добавка на малко захарен сироп и подправки. Изключително странна комбинация.

Общи условия

Активация на акаунт