От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 25

• 58 361
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! От доста време не бях ползвала превозвач от Англия, но изникна нещо, което го има само в техния Амазон и заформих поръчка. Преди съм ползвала Габко и след като прекратиха доставките от Англия, GGBG. Но се зачетох в темата и се попритесних.
Как стоят нещата с Габко сега? Видях, че имат нови изисквания - да се посочи работното им време във формата за доставка, да се опише поръчката, например. Сигурно ли е да се поръчва през тях?
Ползвам Габко и съм доволен от тях както бях и преди,яд ме е чемне се преместих веднага след като възобновиха услугата с Англия,нямаше тук 6 месеца да се занимавам с ТИЯ.
Четете между редовете всички !
ГГБГ ИЗПЛАЩАТ ОБЕЩЕТЕНИЕ В ПЪЛЕН РАЗМЕР.Изпратете им на имейл да ви изпратят протокол за възстамовяване.Ще ви върнат имейл с необходимите им документи за това ! Никой няма да ви изпрати имейлмза да ви връща пари,гонете си интересите!Телефона го вдигат следм 10-12 минута позвъняване.Бъдете упорити !

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 18:19 от onicks

# 616
Здравейте ! Кой превозвач доставя най-бързо ? Преди време бяг с Габко и съм доволна от тях. Сравнително бързо си получавах пратките.
GGBG много ми бавят доставките. Чудя се към кой превозвач да се преориентирам .

# 617
  • софия
На мен ми вдигнаха, имах дълъг разговор, обшо взето потвърдиха информацията на  onicks и потвърдиха, че  са готови да върнат пари. Смятам да отида до там и на място да разбера по какъв ред  мога да си получа сумата. За мен си остават коректни, продължавам да ги ползвам.

# 618
ГГБГ ИЗПЛАЩАТ ОБЕЩЕТЕНИЕ В ПЪЛЕН РАЗМЕР

и един преборил се, за мене е музика за ушите ми, т.е. че GGBG са понесли и те някаква отговорност и материална загуба, а не само ние - вече бившите им - клиенти!

За мен си остават коректни

те ако бяха Коректни, щяха поне имейл на всеки да пратят и да го поканят да си получи парите, след като вече над 6 месеца ни мотаят, а не както явно разчитат, повечето хора дори да не разберат и съответно да не си потърсят парите. така или иначе, мойте пратки дори и да си взема парите обратно, реалните ми загуби - не са покрити, щото нанесените реални щети са далече над числата на фактурите.

# 619
  • софия
Твоите загуби всички ги знаем, запознал си ни подробно!
Не се сещам за  институция, която да те гони да ти връща пари. Още повече, пе стоките не са унищожени и се предполага че има хора, които още биха чакали..
Така или иначе всички  заинтересовани са, се информирали...

# 620
  • София
Светулка, пиши, моля, като отидеш на място.

# 621
Не се сещам за  институция, която да те гони да ти връща пари.

а аз се сещам - Електрохолд - изпращат ти "Кредитно Известие" - и то не веднъж, като са ти надвзели повече пари поради грешка примерно при отчитането на оператора  - гонят те, да ти върнат парите.

Иначе, GGBG - просто нямат оправдание и няма как дори ТИ да им намериш такова, след като последният им имейл по темата е от преди почти 5 месеца, ако трябва да бъда точен преди 141 дена! няма как да Мълчиш като Риба спрямо клиентите си и да си бил коректен - това е просто нелепо!

# 622

а аз се сещам - Електрохолд - изпращат ти "Кредитно Известие" - и то не веднъж, като са ти надвзели повече пари поради грешка примерно при отчитането на оператора  - гонят те, да ти върнат парите.
GGBG не са ти взели пари, че да ти ги връщат.

Защо не си поискаш парите и да приключиш с темата? Не е нормално на всеки пост да отговаряш с едно и също.

# 623
GGBG си вдигат телефона, просто отнема малко повече време. За мен все още са коректни, щом предлагат такова обезщетение. Явно правят всичко по силите си в Австрия за разрешаването на този казус - изобщо не вярвам, че някой от конкурентите им би реагирал по-адекватно в такава ситуация. Да, има проблем с комуникацията. Но се поставям и на тяхно място, понасят финансови загуби и негативи, скандали и недоволни клиенти, проверки от всякакви институции и така нататък.

# 624

Иначе, GGBG - просто нямат оправдание и няма как дори ТИ да им намериш такова, след като последният им имейл по темата е от преди почти 5 месеца, ако трябва да бъда точен преди 141 дена! няма как да Мълчиш като Риба спрямо клиентите си и да си бил коректен - това е просто нелепо!

Дръж се като мъж и вместо да мрънкаш от месеци в женски форум, събери най-после смелост и се свържи с тях за да си поискаш парите лично.

# 625
В крайна сметка, кой е най свестния доставчик, или такъв няма?
Искам да си купя един инструмент, който не се продава в Европа. Дърводелски.

# 626
  • София
Няма отговор на този въпрос. За мен е един, за друг - друг. Логично най-често използваните са и най-коментирани тук.

# 627
  • софия
Не ходих до офиса им, но след разговор, ми изпратиха следния мейл. Препращам ви го в случай, че някой се интересува

# 628
  • София
Какво ще рече инвойс за стоки, купени от ибей? Там няма официална фактура.
И платежното нареждане в пейпал ли трябва да се посочи?

# 629
  • софия
Да, питах и аз. Плащането от pay pal, друго нямам.
Също малко ме озадачи да не е снимано с тел. Може скрийн шот, не може снимка, да знаете.

Общи условия

Активация на акаунт