От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 25

• 55 480
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, на сайта на River island има опция за доставка до България. Дали ако поръчам до България, ще дължа някаква такси за поръчката? Благодаря

# 166
  • Варна
Здравейте! Не е съвсем по темата, защото става дума за превоз от Испания, а не от Великобритания, но се надявам някой да може да ми помогне. Копирам текста от темата за пазаруване от Amazon, в която ме насочиха към темата за превозвачите.

Получих мейл, че офисът на Габиели в Испания 2 седмици ще е затворен. Точно по това време трябва да ми пристигнат някакви неща, поне според планирането към момента. Аз хич не ги бързам, и октомври да дойдат, пак ме устройва. Въпросът е да пристигнат.

Търсех някъде поле, където да впиша доставка след 20 август, но не открих. Испански не владея, ориентирам се по английския Амазон, но пък в Англия нищо не очаквам, за да разцъкам някакви възможности.

Не ми се иска да отказвам поръчките. Не ми се иска и да разкарвам напразно хората. Предполагам, че ако два пъти не успеят да ги доставят, ще ми върнат парите.

Евентуално да се свържа със съпорта и той ако може да ми съдейства?

Някой играл ли го е този филм?

# 167
  • софия
След кой ден от доставката в офис в Бг ГГБГ начисляваха магазинаж?

# 168
  • София
След 7-ми. По 20 ст на ден по спомен

А някой знае ли какво се случва с курса от Англия, който тръгна преди 2 седмици вече. Още ми дава "на път" пратките. Такова забавяне май не е имало досега.

# 169
А някой знае ли какво се случва с курса от Англия, който тръгна преди 2 седмици вече. Още ми дава "на път" пратките. Такова забавяне май не е имало досега.

Ако питате за курс №1346, моята пратка е отбелязана "в разнос" и  току-що получих СМС-а от Еконт

# 170
Здравейте нямам опит с поръчки от Великобритания към България това ще ми бъде първата. Харесал съм си макбук от ebay обаче не знам да го поръчвам ли и ако да с коя компания. Говорим за техника на стойност 1000 паунда и нещо, което възлиза на 2 хиляди и нещо лева. Има ли доставчик който е надежден да го поръчам към тях и да ми го доставят и колко би излязло. Накрая ще се наложи да си купя самолетен билет до Англия за една пратка хаха.

# 171
Здравейте, погледнете опциите за VIP клиенти, които са описани в сайта на GGBG. Миналата година ги използвах за поръчка на обектив от Германия по препоръка на съфорумци и останах доволна.

# 172
Здравейте нямам опит с поръчки от Великобритания към България това ще ми бъде първата. Харесал съм си макбук от ebay обаче не знам да го поръчвам ли и ако да с коя компания. Говорим за техника на стойност 1000 паунда и нещо, което възлиза на 2 хиляди и нещо лева. Има ли доставчик който е надежден да го поръчам към тях и да ми го доставят и колко би излязло. Накрая ще се наложи да си купя самолетен билет до Англия за една пратка хаха.
Толкова скъпа техника от eBay е риск, а не толкова доставката с някой от превозвачите.

# 173
  • София

Ако питате за курс №1346, моята пратка е отбелязана "в разнос" и  току-що получих СМС-а от Еконт

Благодаря, да, за него питах. Аз също взех моята

# 174
Здравейте, на сайта на River island има опция за доставка до България. Дали ако поръчам до България, ще дължа някаква такси за поръчката? Благодаря

Според техния сайт - не, няма да има допълнителни такси.
https://www.riverisland.com/how-can-we-help/frequently-asked-que … rs-outside-the-uk

# 175
Здравейте, ползвали ли сте услугите на dostavkiuk.com? Става дума за пратка от UK за България.

# 176
Здравейте, ползвали ли сте услугите на dostavkiuk.com? Става дума за пратка от UK за България.
За ukdostavka (https://www.ukdostavka.com/) ли питате? Аз ги ползвам. За сега

# 177

Благодаря, да, за него питах. Аз също взех моята

На мен Курс #1348 ми се губи от няколко седмици пътува вече , ггбг пратиха, че "Поради задълбочена митническа проверка курсът все още не е пристигнал и ще се забави допълнително." ... та се чудех това изключени за този курс ли е или има някакви нови проблеми с доставките от Англия?

# 178
Здравейте,
Споделете от кои сайтове и какво най-често поръчвате от УК. Наскоро разбеах за GGBG и ми е интересно какво най-често купувате

# 179
  • софия
Защо трябва да споделяме личните си предпочитания с непознати?
Освен това това не е настоящата тема.
Направи си тема и си питай. Който иска ще пише.

Общи условия

Активация на акаунт