От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 25

• 58 523
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • here and now
Чакам зимно яке с него. Дано пристигне до началото на сезона.
Не съм писала и не съм звъняла. Информирам се от вас тук и гледам да не се притеснявам.

# 196
Цял месец по камиони. Кой знае какви дъждове са ги валяли и в какво състояние ще си получим нещата. Не си вдигат телефона днес. Липсва комуникация какво точно се случва, къде са, кога се очаква да пристигнат. Доста несериозно.

# 197
E, извинявайте, ама камионите от Англия не са самосвали, че дъжда да е проблем.
По големия проблем е как точно правят митническото оформяне, защото в един камион има сигурно хиляди пратки, и най-вероятно досега са минавали метър, а сега нещо се е прецакало със схемата.

# 198
  • София
Не знам дали въпросът ми е за тук, но в различни клипчета в интернет масово се включват хора (от Англия или пазаруващи там), за сешоари, подобни на Dyson, които купуват на по-ниска цена. Досега попаднах на два такива варианта - H2D Xtreme и Shark Flexstyle 5 в 1. Има ли сред вас такива, които са ползвали някой от уредите или в коя тема мога да попитам за повече информация?

# 199
1.Засега да не поръчвам с GGBG така ли?

2.При плащане с карта искат да чекна това поле: Use my delivery address as my cardholder address. Ако не го чекна появява се още веднъж поле за въвеждане на адрес. Трябва да въведа наново адрес за доставка на превозвач?

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 17:36 от Gumbas

# 200
  • София
Следващият курс пристигна вече, този проблемният се бави обаче.

# 201
1.Засега да не поръчвам с GGBG така ли?

2.При плащане с карта искат да чекна това поле: Use my delivery address as my cardholder address. Ако не го чекна появява се още веднъж поле за въвеждане на адрес. Трябва да въведа наново адрес за доставка на превозвач?
Отметни го.

# 202
Ами не е нормално да не вдигат телефони и да не отговарят на мейли. Бях им голям фен, но ще търся друг посредник. 5 пратки чакам само с този курс и съм доста изнервена вече.

# 203
  • София
Днес си взех пратка от курса от 12.08. - 1351. Имам и още една в него, но казаха, че все още се обработва.

# 204
Днес си взех пратка от курса от 12.08. - 1351. Имам и още една в него, но казаха, че все още се обработва.
Курса от 11.08 ще бъде в България другия петък на 13.09
Пристигналия курс,който се раздаваше беше от 18.08,а утре трябва да дойде този от 25.08
Надявам се да съм била полезна.
Колкото до ГГБГ това се повтаря вс година с августовия курс и все забравям.
През останалото време(изключвам коледните празници)не съм имала никкави проблеми с тях

# 205
  • София
Да, прощавайте, написала съм вярно номера на курса, но датата е 18.08.

# 206
  • София
Курса от 11.08 ще бъде в България другия петък на 13.09
Пристигналия курс,който се раздаваше беше от 18.08,а утре трябва да дойде този от 25.08
Надявам се да съм била полезна.
Колкото до ГГБГ това се повтаря вс година с августовия курс и все забравям.
През останалото време(изключвам коледните празници)не съм имала никкави проблеми с тях

Благодаря ви много ❤

# 207
Някой знае ли какво се случва с курсовете от август месец на Leron?

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 20:14 от goddess-outnocontact

# 208
  • София
Каквото и с курсовете на ggbg. Транспорта им е един.

# 209
Здравейте, има ли директна доставка до България от https://www.houseoffraser.co.uk/ или става само с превозвач?

Общи условия

Активация на акаунт