От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 25

• 58 422
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
А има ли нещо, което следва да следя? Някои са 80-90 паунда.  Сега поръчах учебници през позната, тя ми ги прати като багаж, но не бих искала да я занимавам всеки път. Ако няма да обременя с мито и ддс ще си ги поръчвам директно на превозвач.

# 541
  • Sofia
За какво да "следиш"? Не разбрах въпроса. Simple Smile

# 542
Праг, който ако мина да подлежа на обмитяване.
Не съм поръчвала след излизането им, а ми е много важно като поръчам стоката си да не стане изненада.

# 543
  • Sofia
Колко пъти да отговоря на един и същ въпрос? Simple Smile

# 544
  • София
Сиера, таксата от 5лв/кг поема точно тези разходи, ако ги има. Нищо не трябва да правиш.

# 545
  • Varna
Праг, който ако мина да подлежа на обмитяване.
Не съм поръчвала след излизането им, а ми е много важно като поръчам стоката си да не стане изненада.

Дали ще си купиш чанта на YSL за £2500 или буркани за подправки за £7 все едно,никой не го интересува.
Ще си платиш само кг

# 546
Много Ви благодаря. Улеснихте ми живота изключително много.

# 547
Здравейте някой може ли да препоръча, изгоден превозвач на автомобилни джанти и гуми, тежат около 100кг, общо 4те и са 20ки, имали някой който превозва багажи или дава по добри цени на повече кг или, единствените който са описани в темата? За съжаление 5лв или 4лв на кг ми се вижда много, щото стоиноста на джантите с под стоиноста на доставката..
Моля препоръчайте

# 548
  • София
Повечето превозвачи дават отделно цена за нестандартни пратки. Просто им изпратете запитване, за да Ви дадат предварително цена.

# 549
Изпратих и съм говорил с тях, искат да ме минат на стандартната цена и без отстъпки, трябва ми някой който се прибира от Англия с Бус или кола.... превозвачите не им пука,да свършат работа те искат парата.

# 550
А какво друго да иска една фирма?
Естествено, че всяка фирма работи за пари, ако няма печалба, няма да я има и фирмата.

В Амазон няма ли ги тези гуми? От немския амазон доставката над 50 евро е безплатна.

# 551
А какво друго да иска една фирма?
Естествено, че всяка фирма работи за пари, ако няма печалба, няма да я има и фирмата.

В Амазон няма ли ги тези гуми? От немския амазон доставката над 50 евро е безплатна.
Употребявани са гуми и джанти от автоморга няма ги в бг и на друго място да. Просто превоза е по скъп от стоиноста на гумите и джантите...

# 552
  • Sofia
... превозвачите не им пука,да свършат работа те искат парата.

Joy Joy Joy Викаш, да се запритесняват, че работата ще остане несвършена. Язък!

# 553
За евтин превоз на отпадъци обикновено се използват кораби.
Ако имах транспортна фирма и някой поиска да му превозя 1 пале отпадъци за "без пари", директно щях да му кажа: "Не ме занимавай с глупости." Липсата на ентусиазъм у фирмите не ме изненадва, по-скоро ме изненадва очакването за нещо различно.
Такава "услуга" може да търси в някой ФБ група, не тук. Но ми е трудно да повярвам, че някой ще си напълни буса и превози от другия край на Европа заради някакви жалки сумички.

# 554
От немския амазон доставката над 50 евро е безплатна.
Не за всичко.

Общи условия

Активация на акаунт