От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 25

• 58 376
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
GGBG приемат пратки в събота.

# 571
  • София
И аз така знам, сега четох, че тоя пощенски клон е много оплюван. И има много пратки, стоящи там без движение. Аман.

Ако не се появи, продавачът носи отговорност, нали? Нищо, че в пощите е проблемът?

# 572
  • Sofia
Да, може да си поискаш парите. Но не му споделяй, че това е адрес на превозвач, според мен.

# 573
  • София
Той знае, написа ми го в отговора и сега ми е писал това, даже се заммислих дали няма врътка, защото е спечелено на търг. Както и да е. Поне няма да загубя парите, но си исках пратката. Благодаря за отговора, Блек.

Hi, just to update you - I telephoned Royal Mail this morning - they cannot provide a further update yet on the whereabouts of the parcel. I do not want to keep you waiting much longer, so if the tracking is still showing 'not delivered / in transit' tomorrow, I will send you a full refund.

# 574
Препоръчате ми фирма за пазаруване и доставка. Имам англ. банкова карта.
 Не са ми ясни много неща. Например като поръчам от няколко места, те пратките ще пристигнат по различно време. Как ще разберат кога са завършени всички поръчки? Кога и как се плаща? Другото, което ме вълнува е - например адаптирано мляко може ли да се поръчва? Също така искам и определен чай да си поръчам.
Може малко тъпи да са ми въпросите, но звънях на две фирми, не си вдигат телефона.

# 575
Ggbg ползвам аз. Имат курс всяка неделя към България и каквото имате пристигнало до тогава, може да го очаквате след 7-10 дни. Всяка ваша пратка е отделна, цената на килограм е 5 лева. Имат сайт, в който можете да прочетете

# 576
  • Sofia
Последно време получавам нещата си от GGBG едва 4-5-6 дни, броено от тръгването на камиона от UK.
Не е отделна всяка пратка – смятат ги заедно, ако са от един и същ курс.

Catcher, моля! Flowers Hibiscus

# 577
А храни позволени ли са?

# 578
GGBG вече изплащат задържаните пратки от курс 1348-1351.Тези които искат да си получат равностойността трябва да изпратят имейл до ggbg в който да поискат да им бъде предоставен протокол за възстановяване.Ggbg ще ви върнат имейл в който ще ви посочат какви документи са им необходими и реда за получаване(възстановяване) равностойноста в BGN лева. на загубените ви пратки.

# 579
  • Sofia
Справедлива реакция от тяхна страна, но жалко за курса и неполучените пратки. А и за загубеното време.

# 580
GGBG вече изплащат задържаните пратки от курс 1348-1351.Тези които искат да си получат равностойността трябва да изпратят имейл до ggbg в който да поискат да им бъде предоставен протокол за възстановяване.Ggbg ще ви върнат имейл в който ще ви посочат какви документи са им необходими и реда за получаване(възстановяване) равностойноста в BGN лева. на загубените ви пратки.
Това значи ли, че стоките са конфискувани/унищожени?

# 581
  • София
Къде го пише това, аз нямам имейл.

# 582
Не мисля, че са конфискувани стоките. Вчера говорих с тях - казаха - чакаме, уж сме на финалната права, ще платим някаква глоба и после надяваме се да приключи тази ситуация.

# 583
  • София
Ами тога а, каква и от къде е тази информация по- горе?

# 584
  • софия
Не мисля, че са конфискувани стоките. Вчера говорих с тях - казаха - чакаме, уж сме на финалната права, ще платим някаква глоба и после надяваме се да приключи тази ситуация.
И на мен ми казаха, че със  сигурност не са унищожени стоките,  имало постановление на съда, но нищо повече не знаеше момчето, което ми даде пратките.

Общи условия

Активация на акаунт