Любители на котки - Тема 191

• 26 511
  • 771
  •   1
Отговори
# 300
Тя ще е като показаната от Ред, която и ние поръчахме. Аз я поръчах, защото написа, че им почиства козината. Моите като се и разхождат вън се замърсяват и затова я поръчах. Вместо да ги къпя с нея да ги чистя.

# 301
Аз вече 3 пъти я ползвах.Вчера последно.Доволно слепва космите и не хвърчат.Това ми е достатъчно.Може по-натам да сложа и капка шампоан във водата,но малко се притеснявам,че после не се отмива.
Затова,може би,ще продължа да си ги къпя.
Но,освежава козината им,след ползване,дори само с парата.
Определено,смятам че четката е добра покупка за мен.

# 302
  • Варна
За такава четка ли говорите?

# 303
Не,но тази ще върши същата работа.Силиконова четка с пара,същото е.

# 304
Относно усещанията на котките за "другия" свят - ми може би не напразно египтяните са ги боготворяли едно време.

# 305
  • До хладилника, който обичам
Мога да ползвам само долната част на тоалетната, но защо? Аз искам да се научат в закрита. В открита и двамата ходеха. Обаче им отесня, разнасят много, а на мен ми миришеше и сега им взех закрита.
За да свикнат точно с нея. После без вратичка, както вече правиш. И накрая с вратичка. Всяка промяна - при малко ползван пясък, да си им мирише на тяхно.

# 306
Това е четката. Аз нямам Гугъл Плей и ще ми е трудно да сложа Тему. Наистина ли има хубави и евтини неща? От коя страна е доставката? Съгласни ли сте да снимате четки нокторезачкш нещо което го няма тук? Ако харесам бих платила след като дойде с наложен платеж или през бг пощи.

# 307
  • София
Забравих да ви кажа с рекламацията ми към
Zooplus, какво се случи.Днес ми се обадиха и ми предложиха да ми възстановят 40% от сумата ,ако искам да я използвам в този вид. Аз им казах ,че предпочитам замяна на продукта и тогава ми казаха,че в този случай не е нужно да им я връщам обратнои да я даря от тяхно име на някой,който има нужда от нея. Изключително доволна останах от отношението им! Тоалетната ще дам на позната,коята има три прекрасни маци❤, а моята пътува към мен.☺

# 308
  • До морето...
Добро и адекватно отношение имат от зооплюс.Засега съм доволна от обслужването.Онзи ден гледам ,че са ми подарили 100 точки ,затова че са ми забавили поръчка.А то реално забавянето/за около ден-два/ не го отразих, защото бяха празници и мислих,че е нормално да не я доставят навреме .
По темата -и моето диваче много пъти гледа втренчено някъде в пространството. Замисляла съм се и аз какво ли вижда или мисли 😀

# 309
  • София
Ох, бе жени, изкарахте ми акъла 🤪
Отварям и гледам 40+ поста... едва ви изчетох, за да се уверя, че всичко е ОК.

Когато Блеки се бекелчи някъде в пространството, гледайки буквално през нас, съм спокойна, защото съм чела, че ни пази от лоши сили/ енергии.

# 310
За такава четка ли говорите?

Само на външен вид е различна, но са на един принцип. Тези са по-скъпите и имат дръжка. Иначе попаднах вчера на такива под формата на делфин, лапичка, авокадо
А и на тези по средата им се слага кърпичка
Скрит текст:

Laleone,  е показала тази, която Ред похвали. И аз поръчах същата. Аз мисля да им слагам сух шампоан и после с четката да ги реша.Шампоан в самата четка и аз не мисля да слагам.Струва ми се, че ще се запуши.

# 311
Категорично са от друга планета:)

# 312
  • София
Ей го моя инопланетянин 👽, втренчен някъде през мен пак (след като дивя половин час и събори всичко по пътя си). Снимах го да видя дали и какво се отразява в очите му.

# 313
Манди като беше малка само няколко пъти съм я виждала така втренчено да блее в нищото. Но това беше в самото начало още като я открих. От тогава не съм ги виждала така да правят.
Аз оплаках ли се от зооплюс 😂. Отговориха ми, че купите били в склада, в който не можело поръчките да бъдат с наложен платеж. Това била уж причината да не ми ги изпратят. Обаче според мен ме лъжат 😂, защото сайта си ми пусна поръчката и не ми излизаше съобщението, че е невъзможно плащане наложен платеж. И на всичкото отгоре им вдигнаха цената 😠😠😠
Скрит текст:

Белите сега ги направиха 6.20, лилавите - 7.60 😳, [/spoiler ] Не им ги искам вече тъпите купи 😆, дано в Пепко заредят повече от показаните от там ще им взема.

# 314
Сладко е черното котенце.
Купи има хубави във Карасто пет. Аз от там пазарувам.
Че от Тему какви чудесии ми излезнаха... Не искам да влизам повече;)

Общи условия

Активация на акаунт