Любители на котки - Тема 191

• 26 479
  • 771
  •   1
Отговори
# 315
Добре де, как става номера с последователните постове? Василеса е сложила 2 един след друг, а при всяка нова тема аз се чудя как да пусна списъка с любимците веднага след първия пост. Simple Smile Пробвала съм и от телефон, не само от лаптоп. Всеки път ми изписва, че съм автор на последната публикация и нямам право да публикувам нов коментар. Simple Smile
И на мен така ми изписва.
Явно в случая е станал някакъв бъг в системата и съм успяла да се "провра"

# 316
Че от Тему какви чудесии ми излезнаха... Не искам да влизам повече;)
И аз се опитвам да се боря с неистовото си желание да купувам от там, особено след като ми подариха това:

Пикльто не доближава, той има страх от рошави неща, но Кая се размазва като легне там...цялата потъва навътре, и почва едно месене с лапи, едно цокане, захваща си снопче и почва да си цока Simple Smile

# 317
Втренчването в нищото със сигурност си има причина, която ние не разбираме. Виждат неща невидими за нас, все пак ние нямаме техните сетива.

Едни сънени Лъки и Чучи

Ти знаеш ли, че имаш много красиви очи?

# 318
"Аз нямам Гугъл Плей и ще ми е трудно да сложа Тему. Наистина ли има хубави и евтини неща? От коя страна е доставката? "

В Тему има разни полезни джаджи, които трудно откривам тук. Все са китайски боклуци. От Китай идват, но са с предплащане с карта - дори не искат динамична парола, както повечето сайтове за електронна търговия. Идват с доставчик, различен от Спиди:Еконт - Интерлогистика или Експрес уан (май това е преименована Интерлогистика - или ползват един и същи офиси), като доставката е до дома. Ако са поръчани повече неща, пратката идва на части. Това не ми позволява да проверя дали е доставено всичко (наистина поръчвам дреболийки, които тук не откривам - приставка за сифон, която лови косми, вежди над странични огледала на кола, светлоотразител за задна броня на колата....). Но с раздробените доставки не мога да проследя дали са доставили всичко, а общото плащане си е сума.

Част от нещата, предлагани от Тему (по-едрите), откривам в Бест Буй магазините (известни са ми 3 в Люлин, но знам, че има още няколко с други локации.

# 319
Въздържах се да го пиша, но ще го напиша.
За Тему някой ми каза, че били сред набедените за кражба на данни  или нещо подобно, и аз се въздържам..
за зооплюс - мъжо каза че тоалетната е добра. Почваме експеримента. У нас де ползва са о от Сивчо, която вече категорично отказва да излиза за тоалетна вън. Тя дори категорично отказва да излиза вън. Насила я “изхвърляме” и стои на перваза просто отвън. И пак я прибираме. Стана апартаментска котка…
А купичките и сз щях да ти напиша, че вероятно са от различни складове.
Амазон напр също имат стоки, които не комбинират за безплатна доставка над 50Е. (Не за България де)

# 320
Благодаря за изчерпателните отговори т, MarietaYo!

Вчера ми излезнаха някакви вибратори и секс кукли. А цените на които се продават повечето стоки са от 2 лв до 50% от стойността. Това ме спира, някои неща с 2 лв по-скъпи няма смисъл да ги поръчвам.

# 321
За Тему знам същото,но хората пазаруват от там с виртуални карти.Същите неща ги има в Алито,но са по-сигурни.
Ето и моите от снощи

иначе снощи и аз увеличих очите,за да надникна хаха

# 322
Аз искам да взема висока катерушка. Гледах едни в зооплюс до таван-300 лв. О.О.
И като отворих в Тему нещо което е 70 лв тук излезна 145. Как пък не. Ще си правим. Мм е дърводелец, прави дърворезби. От поръчки икони и иконостаси не може от 3 г да направи на котето и само му се карам.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 08:24 от LaLeone

# 323
  • София
Брат ми е куриер в Берлин и искам да ви кажа, че немците са полудяли по Тему и пазаруват бясно. Аз също не смеех да  поръчквам, но откакто бях там в края на ноември видях с очите си , колко много пратки минават през базата, хиляди. С прибирането си оформих една поръчка , която получих в определения срок. Чакам нова🙃При плащане има защита и винаги ми изпраща код с динамична парола, а от Алиекппес рядко, но поръчвам и от двете🤭

# 324
Аз искам да взема висока катерушка. Гледах едни в зооплюс до таван-300 лв. О.О.
И като отворих в Тему нещо което е 70 лв тук излезна 145. Как пък не. Ще си правим. Мм е дърводелец, прави дърворезби. От поръчки икони и иконостаси не може от 3 г да направи на котето и само му се карам.
И аз искам голяма катерушка, но цените са като за полет до космоса.
Много е хубаво, че имаш в къщи човек,  който може да ти изработи катерушката. Ако приема поръчки и от други котколюбители се записвам за ред 😀

# 325
  • До морето...
Да кажа и аз за Тему.🙂За първи път поръчахме в началото на този месец.Платихме с виртуална карта .Поръчката дойде със Спиди в рамките на 10 дни .Дори по-рано от обявения срок. Час след първата поръчка, мъжа ми реши че ще направи втора.И двете пратки дойдоха заедно и нямаше липсващи артикули.Някои неща наистина са много изгодни и полезни за дома и т.н.Пак ще поръчаме някой ден.

# 326
  • София
Висока катерушка (до тавана) взехме от vidaXL, но не помня дали през Емаг или от техният сайт. Дойде бързо. Под 200 лв беше.
Първата катерушка няма и метър и беше 260 лв.

Дъщеря ми категорично ми забрани да пазарувам от Тему, била чела за кражбите на данни. Иначе от Али пазарувам много често.
Мога да пробвам Тему с картите на Револют. В Революта не държа пари, зареждам, плащам и така. (Няма какво да ми откраднат.)

# 327
Манди като беше малка само няколко пъти съм я виждала така втренчено да блее в нищото. Но това беше в самото начало още като я открих. От тогава не съм ги виждала така да правят.
Аз оплаках ли се от зооплюс 😂. Отговориха ми, че купите били в склада, в който не можело поръчките да бъдат с наложен платеж. Това била уж причината да не ми ги изпратят. Обаче според мен ме лъжат 😂, защото сайта си ми пусна поръчката и не ми излизаше съобщението, че е невъзможно плащане наложен платеж. И на всичкото отгоре им вдигнаха цената 😠😠😠
Скрит текст:

Белите сега ги направиха 6.20, лилавите - 7.60 😳, [/spoiler ] Не им ги искам вече тъпите купи 😆, дано в Пепко заредят повече от показаните от там ще им взема.
Едва ли лъжат, нямат интерес да не си продават стоката. На мен ми се е случвало два пъти да получа имейл, че определена стока (в моя случай консерви) не може да бъде платена с наложен платеж и дали искам да ми доставят останалото. Откакто плащам по банков път нямам такива "проблеми", всичко ми се доставя.

# 328
Заглеждам и аз катерушките. Излизат ми реклами на vida XL. Качествени ли са? Не искам до тавана, но и да не е 50см.
Харесаха ми паниците от Пепко. Ще купя.

От Тему пазарувам джунджурии за до 20-30лв. Плащам с виртуална карта. Но се замислих дали пък от електронната поща не могат да откраднат някакви данни, макар че тя ми е с много силна парола.

Бях се регистрирала в петмол, поръчах храна (това началото на декември). След седмица ми се обадиха, че ще забавят поръчката с около 7 дни. Отказах я, защото имаше храна за котарака на голямата ми дъщеря, а неговата беше на привършване и не можехме да чакаме. Сега ми писали извинителен мейл, че сменяли програмата и затова имали забавяне. Стана ми приятно. Ще се възползвам да поръчам храна (пуснали ми код за намаление).

# 329
Ей ви,едно до болка познато"добро утро"😆☕️
https://www.instagram.com/reel/CzPZttnSaob/?igsh=MXFteTUwZjliYmp3Nw==

Общи условия

Активация на акаунт