Любители на котки - Тема 191

• 26 516
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Много готина скрита тоалетна, която не мога да не споделя:

Бях писала преди. Дъщеря ми прибра в шкаф тоалетната на Дейзи. Направиха ѝ отвор отстрани, за да влиза. Вътре сложи огромен съд, доста по-дълбок, а може би и по-голям от ваничката, която е показана в офертата на Емаг. Шкафът подгизна и се усмърдя за няколко месеца. Наложи се да го изхвърлят. Сега отново е със закрита тоалетна.

# 121
Пак си имаме кашнонче.
На Нотино и Ейвън са най-хубави.
Малко е кашончето, но котките се събират навсякъде, от вчера спи само в това кашонче...

Ма той с бритонче като наща, да не е ходил при същия фризьор? 😀

# 122
  • София
Блечко ❤️ съботно

Вижте му сянката само...

# 123
  • София
Това заболяване при папагалите няма как да се нарича ФИП.
Тя каза, че е като ФИП-а при котките. Сигурно наименованието му е друго.
Купува хапчета, по разни канали.

# 124
  • София
Добре де, как става номера с последователните постове? Василеса е сложила 2 един след друг, а при всяка нова тема аз се чудя как да пусна списъка с любимците веднага след първия пост. Simple Smile Пробвала съм и от телефон, не само от лаптоп. Всеки път ми изписва, че съм автор на последната публикация и нямам право да публикувам нов коментар. Simple Smile

# 125
Таня, и на мен никога не ми е позволявало да пиша два поста един след друг.

ТришаР, аз мисля, че трябва да се даде първо хапче за вътрешни паразити и след това да се ваксинира. Всички ветеринари, с които съм говорила напоследък препоръчват обезпаразитяване на месец, месец и половина.

# 126
Таня, става номерът ако вторият пост е цитат на някой друг. Аз съм го правила в кучешката тема.

# 127
  • Бургас
vasilesa, при един и същи фризьор ходят!
И изглеждат невероятно сладки...
HeartHeartHeart

# 128
  • Варна
Разписвам се с един поспалан.

И да попитам, от Тему как пристигат поръчките, с куриер или по пощата?

# 129
Flash с куриер до адрес.

# 130
Вчера пристигна тоалетната от Zooplus, но се оказа дефектна. Виждам в сайта им, че пише, че е възможна и замяна, дано! В понеделник ще им се обадя.
Какво и е ? И моята дойде, изглежда здрава и хубава. Щипките отстрани май само трудно  се захващат за долната част. На мен малка пак ми изглежда нещо.Гледам я и съм почти на 100 % сигурна, че голямата ми котка няма да я ползва 😭.

AnyHr, в София ли си? Много са хубави новите купички в Пепко. Чак ме е яд сега, че им поръчах от Зооплюс☹️☹️☹️ поне имам 2 розови на снимките са сладки. Ако ги бях видяла пепковите  хич нямаше да поръчвам.Не мога и да откажа поръчката, че имам и едни консерви и рибено масло им взех. Днес бях в Пловдив в техен магазин бяха заредили много, но все кръгли. Нямаше нито една като показаните от теб

# 131
Разписвам се с един поспалан.

И да попитам, от Тему как пристигат поръчките, с куриер или по пощата?
А картофите къде са? Simple Smile

# 132
Момичета, едно от бездомничетата (кастриран котарак), които храня е със сериозна липса на козина. Почти цялата площ отстрани на коремчето е като обръсната ... доколкото успях да видя няма рани, кожата не ми изглеждаше разранена. Но не успях да го огледам, видях го в движение докато преминаваше и поведението му си изглеждаше нормално. Не знам какво му се е случило, не знам и на какво да го отдам като причина. Има един некастриран хулиган, който го тормози и плаши и с който не можем да се оправим. Дали са се били, от стрес или някъде си е изгорил кожухчето ... притеснявам, че навън е много студено, а голяма част от тялото му отстрани е оголено до кожа ... може би една педя площ. Дожаля ми много за момчето. Някаква идея какво може да се е случило и след като кожата е чиста има ли повод за притеснение, освен че определено ще му е студено ...

# 133
  • Варна
Скрит текст:
Добро утро Simple Smile

Показвам най-любимото местенце на Мъри, откакто е при мен. Най-после позволи да бъде снимана. При нея кашоните са недостоен заместител на Стола. Съжалявам, че е така омазан с козина, но тя сега след стреса с пътуването се скубе пак ужасно много.
Таня, много са сладки двамата, като мускетари са Simple Smile
Браво на Коки, стискаме палци и изпращаме гушки.
Ще радвам да чуем нещо за Блеки как е след премеждията.
Аз защо не виждам снимка на Мъри в този пост?

Защото, когато съм редактирала, съм я изтрила по невнимание. Ето го Мъренце

# 134
  • София
Вчера пристигна тоалетната от Zooplus, но се оказа дефектна. Виждам в сайта им, че пише, че е възможна и замяна, дано! В понеделник ще им се обадя.
Какво и е ? И моята дойде, изглежда здрава и хубава. Щипките отстрани май само трудно  се захващат за долната част. На мен малка пак ми изглежда нещо.Гледам я и съм почти на 100 % сигурна, че голямата ми котка няма да я ползва 😭.

AnyHr, в София ли си? Много са хубави новите купички в Пепко. Чак ме е яд сега, че им поръчах от Зооплюс☹☹☹ поне имам 2 розови на снимките са сладки. Ако ги бях видяла пепковите  хич нямаше да поръчвам.Не мога и да откажа поръчката, че имам и едни консерви и рибено масло им взех. Днес бях в Пловдив в техен магазин бяха заредили много, но все кръгли. Нямаше нито една като показаните от теб
Горната част, която се повдига при почистване заедно с люлеещата се вратичка е крива, защото опира от едната страна и много трудно се затваря. Аз от малка и взимам тази тоалетна и съм доволна. Не ми малее,а Изи е близо 6 кг.

Общи условия

Активация на акаунт