Любители на котки - Тема 191

• 26 464
  • 771
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро момичета . Вчера взех бебешки гранули за бебка и хапче . Вечерта и го дадох ,нахрани много добре . После така дълбоко беше заспала на топка, че не ме усещаше .После леля Алиса дойде и се гушка при мен . Бебето спеше на страни . Аз не мога да спя спокойно , че ме е страх да не я смачкам, че е мъничка.
Тези четки дали ще могат да разресват и да почистват хъски ?

# 331
И на мен ми отказаха доставка на продукт от поръчка - спрея Urine Off, след като вече ми бяха пратили съобщение, че поръчката е изпратена от склада. Не съм пресмятала още дали съм ощетена с код-купоните, които съм ползвала. Имейла е хаотично подреден... Докато разбера кой продукт са ми отказали...
Манди като беше малка само няколко пъти съм я виждала така втренчено да блее в нищото. Но това беше в самото начало още като я открих. От тогава не съм ги виждала така да правят.
Аз оплаках ли се от зооплюс 😂. Отговориха ми, че купите били в склада, в който не можело поръчките да бъдат с наложен платеж. Това била уж причината да не ми ги изпратят. Обаче според мен ме лъжат 😂, защото сайта си ми пусна поръчката и не ми излизаше съобщението, че е невъзможно плащане наложен платеж. И на всичкото отгоре им вдигнаха цената 😠😠😠
Скрит текст:

Белите сега ги направиха 6.20, лилавите - 7.60 😳, [/spoiler ] Не им ги искам вече тъпите купи 😆, дано в Пепко заредят повече от показаните от там ще им взема.

# 332
  • До хладилника, който обичам
Мерси съм аз за такова "добро утро" 😁 още жаля един диван от изкуствена кожа, който по наша вина (не осигурихме драскалки навреме) предната котка 'оправи'.
Котките не ги пускам да спят при мен, децата ги взимат редовно, но аз спя леко и всичко ми пречи. Затова сутрин ме чакат, готови за гушкане. Ето я луксозната ми котешка яка, Минка се въобразява на shoulder kitten (ако сте срещали миймовете), но дупето тежи и пречи да застане както на нея ѝ се иска и да ме превземе изцяло.

# 333
Мен това ме ядоса, че без да ме осведомят са изпратили половината поръчка. Дара, ето на теб са ти писали, питат те искаш ли да ти бъде доставена по този начин. Според мен така се прави, дава се избор на клиента, а не като тях в моя случай. Ако ми бяха писали щях да я променя. Сега другата седмица пак трябва да правя някаква поръчка, защото ще ми изгори купона от 333 зооточки подарък. Пак трябва доставки да плащам, защото ще е с минималната сума за доставка. Ей, така изсмукана от пръстите заради тях. Накрая ми пишат да съм я била отказала и нова да съм си направила. Само ще разказвам аз куриери, ще чакам пратки, а и ваучера ми изгоря, че и купите са увеличени. Много ме изразниха този път. Да не говорим, че и на мен ми бяха писали, че е изпратена поръчката.

# 334
  • Бургас
Здравейте, от 26.12.2023г. сме нови родители на прекрасната ни Телма порода Абисинска. Тя е на 11 месеца, живяла е при семейство където възрастна жена се е грижила да нея, но вече и е трудно. Котето ни е много игриво, спокойно и възпитано. Дойде при нас с храна на Брит , която си хапва вкусно и с храна на essential food за малки котенца , която с нежелание хапва. Проблема е , че я взехме некастрирана, при вет се бяхме разбрали другата седмица да бием ваксина и след седмица да я кастрираме. От вчера сутринта Телма е разгонена.) обикаля стаите нервна,  отива до стата на момчетата ни и мяучи много тихичко и нежно.) Въпроса ми е колко време трае това разгонване и как да разбера кога е преминало? Имам 2 големи деца мъже вече ама коТи имам за първи път.)))

# 335
Честито ново коте, много красива порода (къде е данъкът със снимка?) Средно по 3 дена трае разгонването, при някои 4-5. Около 10-14 дена след това може да се кастрира.

# 336
# 337
  • София
nina76,голяма красота е! 🩷
Изабела имаше ужасно дълго разгонване по 7,8 дни с още толкова пауза и отново се разгонваше. Беше нещо ужасно! Ще разбереш ,кога е преминало,когато я видиш спокойна ☺
Ние нощем раздирахме тъмата,нямаше мигване.

# 338
Охоо... Ами имаме и мъжки абисинец, и то изложбен, в темата. Сватосване? Grinning

# 339
Красота!❤️

# 340
  • Бургас
Охоо... Ами имаме и мъжки абисинец, и то изложбен, в темата. Сватосване? Grinning
Ако е Сина на cardhu те не са в България, така, че няма как да ги срещнем Живеем на първи етаж в кооперация и от сега се тревожа как ще я опазим от бягство навън. След всичко което изчетох в темата съм убедена , че кастрацията ще е за добро за котето. Искаше ми се да е по -рано, но явно момента не пита.)
Благодаря за приема в групата🥰

# 341
  • София
Скрит текст:
Мерси съм аз за такова "добро утро" 😁 още жаля един диван от изкуствена кожа, който по наша вина (не осигурихме драскалки навреме) предната котка 'оправи'.
Котките не ги пускам да спят при мен, децата ги взимат редовно, но аз спя леко и всичко ми пречи. Затова сутрин ме чакат, готови за гушкане.
Ето я луксозната ми котешка яка, Минка се въобразява на shoulder kitten
Скрит текст:
(ако сте срещали миймовете), но дупето тежи и пречи да застане както на нея ѝ се иска и да ме превземе изцяло.
Това и Кити ми го прави редовно. Оправях вчера нещо в кухнята, скочи на рамото ми и остана там да ме контролира какви ги върша и дали е качествено.

# 342
О, определено я пази много. Преди години бях прибрала едно бездомно коте на около 4-5 месеца само за седмица, докато му намеря дом, гледаше го свекърва ми. Имаше час за кастрация записан по безплатна програма за бездомни котки. Успя да се метне от третия етаж по лозата надолу, като успя да го намери свекърва ми и го заведохме на ветеринар, при кастрацията се оказало, че е вече бременно в самото начало Sad Нагонът им е много по-силен от двете мозъчни клетки, които се гонят в главата им (шега е за клетките, котките са според мен много умни, но за инстинкта за размножаване няма шега).

Потресаващи цени за високите котешки катерушки споменавате. Не е ли вариант да се поръчат от Амазон.де или Амазон.ко.ук и да се доставят? В английския амазон има прилични високи катерушки по £40.

Втори данък от Минка, че много красиво се беше паркирала на прозореца, да следи обстановката.

# 343
Амазонска катерушка си бях харесала, че нашата вече не ми пасва цветово Smile - висока до тавана в светло кремаво с пещери и хамаци, качествена и стабилна. Към 70 евро беше последно. По-скъпи са допълнително усилените катерушки за големи породи котки като мейн куун, там си е цифра.
Но пък ветеринарните услуги тук са безобразно скъпи. Не ми се разказва даже колко платихме покрай ваксините и кастрацията на Чуи.

# 344
nina76, страхотна красавица Телма. Сина не е много мяукащ; ползва си драскалките ( и един офис стол си заплю, но той е стар и му го оставихме - гризка подлакътниците ), нуждите само в тоалетната....Страхотно същество. Вярвам, че и вашата девойка ще ви радва много. Добре дошли ( и жалко, че сте далече Stuck Out Tongue Winking Eye )

Общи условия

Активация на акаунт