Любители на котки - Тема 191

• 25 725
  • 771
  •   2
Отговори
# 615
Леле Café del Mar, колко много си приличат с Бини (Добринка Добрата котка)! Много е грациозен!

# 616
  • До хладилника, който обичам
Сглобихме нов диван и сложихме нов люлеещ се стол Poang, към който всички изявихме интерес и си го заплюхме поотделно, но явно не сме взели котките предвид 😏 Сега ще поръчвам малки покривала в подобен цвят за принцесите.

# 617
Браво на вас в Троян! 60лв. ... то си струва да се иде до там с няколко котки...
Хубаво е да обясниш на вет. Каква е ситуацията с евентуална бременност...разгонване...

# 618
Бу, наскоро поръчвах столове, избрах цвета по постелките, които вече имах:grinning: Неизбежно е котовете да ползват мебелите повече от нас, че и понякога не по предназначение (визирам остренето на нокти).
Бини е прекрасна!! И си има 2 еднакви герданчета Heart На Франки едното е голямо, другото тъничко. Наистина си прилищат, но това е много масов модeл котове, сигурно има безброй двойници Joy

# 619
Нали мога тук да ви се оплача под сурдинка? Минка, иначе в чудесно здраве, всичко ѝ е наред, яде, играе, нормално ходи до тоалетна, пърди. Като я вдигне някой по-невнимателно през корема, нали е лекичка и става, и тя хоп! пусне гълъбче, ама какво ви гълъбче, цял щраус, налага се да евакуираме етажа, докато се проветри 😁😁

# 620
Някои така прекарват неделята

# 621
BoSun8 - когато вземеш окончателно решение какво ще правиш, пиши тук, за да може момичетата да се организираме да помогнем. Кой с колкото може, сумата е малка, дори да се добави обезпаразитяване, достатъчно хора сме, ще се съберат парички.

Бу, все ли е била така или отскоро? Смешно звучи иначе, ама да няма стомашно неразположение някакво, помня Франк като бебе, целият му корем подут от паразитите, и Кая като го ползваше за играчка, и му правеше bunny kicks, на всяко ритане с крака той пръцкаше, и миришеше ужасно Joy

# 622
BoSun8 - когато вземеш окончателно решение какво ще правиш, пиши тук, за да може момичетата да се организираме да помогнем. Кой с колкото може, сумата е малка, дори да се добави обезпаразитяване, достатъчно хора сме, ще се съберат парички.

Бу, все ли е била така или отскоро? Смешно звучи иначе, ама да няма стомашно неразположение някакво, помня Франк като бебе, целият му корем подут от паразитите, и Кая като го ползваше за играчка, и му правеше bunny kicks, на всяко ритане с крака той пръцкаше, и миришеше ужасно Joy
Само кажете къде трябва да дам данни, тук или на лично  🙂

# 623
Ето как е при нас в неделя, късен следобед.

Щерката му направила възглавница и го завила.
Една сутрин отиваме към училището, времето беше студено, щерката казва : искам да имам замък. Аз я питам : защо? А тя отговаря : за да приютя всички бездомни котки и кучета. ❤️

# 624
Това някаква шега ли е? Joy Интонационна. Лично искам да пиша и аз на вета! Може ли номера му?

Момичета, аз на ваше място не бих бързала да пращам пари на потребителката. Laughing

# 625
Вo, ако ми пратиш на лично името на клиниката, банковата им сметка, име на котката и точна сума, ще поема кастрацията. Но се разбери предварително с тях, че ще се плати с банков превод и ми кажи кога да го пусна.

# 626
Café del Mar, така си е, откакто е при нас. Коремът не е издут, ветеринар я прегледа и нищо не отбеляза също, явно моделът е такъв. В приюта не знам как е била. Обезпаразитена е. Не си представяй постоянно изпускане на газове, не съм притеснена, но определено е по-често от всички, с които досега съм се срещала. Ще я видя как е след две седмици, като мине на режим на хранене и след някой месец, като мине на храна за възрастни котки.

# 627
Човекът е имал.предвид инхалационна упойка.
Но пълна анестезия без никакво чудене.
Това с плащането към клиниката директно по сметка е наистина най-простичкия вариант, хем момичето няма да се занимава ненужно.

# 628
Това някаква шега ли е? Joy Интонационна. Лично искам да пиша и аз на вета! Може ли номера му?

Момичета, аз на ваше място не бих бързала да пращам пари на потребителката. Laughing
Писах на лично

Cafe del mar и така става. Не е проблем за мен 🙂

# 629
BoSun8, а клиниката с добър рейтинг ли е, с добро име в града ли е? Успя ли да проучиш в нета поне?

Общи условия

Активация на акаунт