За тези, които четат любовни романи № 46

• 72 414
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
Ами ,20 лева е годишната такса в тази библиотека -към читалище е .Иначе има и по 5 лева (регионалната) , но тази ми е по-удобна,защото е близо до работа. Всеки месец в началото пускат ,списък с нови книги -обикновено са най-новите издания (във всички жанрове) , по мейл мога да резервирам книга и ме уведомяват ,веднага щом я върнат.
Лятото  имат и  занимания с деца -за тях не съм сигурна,но мисля че са безплатни -по цял ден децата  играят, учат ги да плетат , рисуват, играят шах и тн.
https://www.facebook.com/chitalishteburgas/

Тази и аз я ползвам, изключително съм доволна!

# 211
  • Варна

Мила винаги е знаела съдбата си – че ще срещне мъжа, отреден за нея, и той ще спре дъха ѝ. Все пак гадателките не лъжат, нали? Само понякога пропускат да ти кажат, че ще се сблъскаш с красивия, мрачен непознат, когато бягаш, за да спасиш живота си.

В плановете на баща ѝ никога не са влизали съмнителни типове. Мила е била отгледана като принцеса – скъпоценна порцеланова кукла, пазена зад заключените врати на луксозно имение, която ще се омъжи за някое прилично момче от знатно семейство с приказно богатство. Тя никога не е знаела с какво точно се занимава баща ѝ, защо отсъства толкова често и защо не ѝ е позволено дори да стъпи в родната Русия.

Досега.

На милата, послушна девойка вече ѝ е писнало от всичко. Тя бяга от златната си клетка и се качва на първия самолет за Москва. Където много скоро разбира, че баща ѝ е имал основания да не я пуска, защото враговете му бързо се добират до нея…

А онова прословуто предсказание? То започва да се сбъдва по най-неочаквания начин. Нейният предопределен любим се оказва мрачен, татуиран мафиот с необяснимо богатство и тайни в очите. Мъж, който няма никакви скрупули да вземе в плен дъщерята на човека, с когото воюва за власт над подземния свят в руската столица.

Път за бягство няма. Но пътят към спасението минава през сърцето на мъжа, който може да има всичко и всяка. И отчаяно се противи на привличането точно към тази, която може да го унищожи.

# 212
  • В къщурката на хълма на феите
Ребека Ярос има нова книга

Скрит текст:
Пътуването със самолет ужасява Изи, но тя е на борда и е готова да приложи всички съвети, за да понесе полета. Съдбата ѝ изпраща подарък в лицето на шокиращо привлекателния Нейт. Той успява да я разсее, да я разсмее и да я очарова. Краят на пътуването им е повече от неочакван и те губят връзка.
Изи и Нейт никога не забравят този полет и въпреки че пътищата им се преплитат, така и не успяват да уцелят правилния момент. Може би просто не им е писано да са заедно… въпреки привличането, приятелството, вълнението и близостта, които успяват да изградят по време на срещите си през годините.
Докато не се озовават в ситуация, която ще ги подложи на огромно изпитание, но би могла да направи бъдещето им заедно възможно.
Някой дали я чете вече? Другите нейни ги харесах, май ще взема и тази да пробвам
Редактирам се да споделя, че преоткрих библиотеката. До сега все чета или на четеца или купувам на хартия. Скоро направих картон на децата в столична библиотека и съм очарована от това, че мога онлайн да си потърся дадена книга дали я има, и ако да, да си я запазя за мен. Те ми я доставят във филиала, от който взимам книги и ми пускат мейл да си я взема. Вече 4-5 книги, които ги няма електронно ги намирам там. И това само срещу 8 лв на година. Много съм доволна. Няма всичко разбира се, но има книги, които са издадени миналата година.

купих я, но още не съм стигнала дотам да я прочета .. все си мисля, че вероятно ще е много добра

# 213
Като върл фен на всичко се що се докосва до фентъзи и паранормално, минавам да похваля последната книга на Ali Hazelwood - Bride. Историята е за върколак и вампир знам че отдавна не са на мода, но все ме дърпа към зъбати герои..
Историята е написана добре, има тръпка и се чете бързо и увлекателно. Препоръчвам!
Дами, дайте нещо за четене, в което действието се развива в дивото! Да ги ядат комари в някоя джунгла ,да мръзнат в дъжда в планината, да оцеляват в някоя пустиня.. нещо такова ми се чете, с Беър Грилс елемент на оцеляване .

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 19:29 от ShySun

# 214
Аз приключих "Тайната на Димана" - Вилия Борисова. Хареса ми, даже втора седмица ме държи. Леко не ми достига нещо за историята на самата Димана, но път двата главни женски персонажа много ми харесаха.
Сега чакам времето на "Уроци по химия". Видях, че има и сериал по книгата. 

# 215

Очаквайте на 14 март: "Това, което винаги крием" от Луси Скор, авторката на "Това, което никога не приехме".

Бестселър №1 на "Амазон".
Бестселър №1 на "Ню Йорк Таймс".
Сензация в "ТикТок".
Финалист в наградите на „Гудрийдс“ в категория „Романтика“.

Жителите на малкото градче Но­към­аут познават полицейски началник Наш Морган като усмихнат и приветлив човек. Сега обаче той се възстановява от огнестрелна рана и южняшкият му чар е помрачен от панически пристъпи и кошмари. И макар да се чувства като бледо подобие на мъжа, който е бил, Наш не би разкрил пред никого своите проблеми. А последното, от което се нуждае, е новата му съседка – умната и красива Лина.

Наскоро пристигнала в града, тя успява да пробие бронята му на кораво ченге. Но Лина има тайна – тя трябва да изпълни рискована задача в малкия град, за която местната полиция не бива да разбира. Особено Наш, който никога не би ѝ простил. Но тя и без това не възнамерява да остане, след като постигне онова, за което е дошла.

Но след като Наш е взел решение да прекара живота си с Лина, нищо няма да го спре. Дори и това да означава да се изправи пред опасността, заради която едва не е загубил живота си…

Трогателните и забавни романи на Луси Скор оглавяват книжните класации седмици наред. Книгите ѝ са преведени на над 20 езика и карат читателите да се смеят, вълнуват и плачат. Романите ѝ разказват истории за малки градчета, големи чувства и задължително имат щастлив край.

# 216
Като върл фен на всичко се що се докосва до фентъзи и паранормално, минавам да похваля последната книга на Ali Hazelwood - Bride. Историята е за върколак и вампир знам че отдавна не са на мода, но все ме дърпа към зъбати герои..
Историята е написана добре, има тръпка и се чете бързо и увлекателно. Препоръчвам!
Дами, дайте нещо за четене, в което действието се развива в дивото! Да ги ядат комари в някоя джунгла ,да мръзнат в дъжда в планината, да оцеляват в някоя пустиня.. нещо такова ми се чете, с Беър Грилс елемент на оцеляване .

преди много време съм чела една книга, точно с подобен сюжет, дето се влачиха през една джунгла, но ще ми дадеш малко време да се сетя коя беше .. помня, че той беше тюлен (или по-скоро бивш тюлен) и задачата му беше да опази главната героиня жива. Книгата му беше част от поредица, само трябва да се сетя поне авторката коя беше, но като се познавам или ще е била Линда Хауърд или Джоана Линдзи.

# 217
На Линда Хауърд е, но името и на мен ми убягва. Даже май две имаше такива, другата за някаква амазонка.

# 218
Прочетох поредицата Стъклен трон. Хареса ми като цяло, но много бавно се развиваше. Определено последната книга най ми допадна. Сега реших да сменя малко жанра и да се върна към нормалните хора. Започнах Безупречен на Елси Силвър, но съм в самото начало. В свободното си време или като шофирам слушам Джули Джеймс - През онази нощ. Нещо много малък ми се струва избора в Сторител. Някой от вас слушал ли е нещо интересно там на български?

# 219
  • Бургас
Да не търсите 'Среднощна дъга" на Линда Хауърд?
https://chitanka.info/text/21589-srednoshtna-dyga

От Линда харесвам серията и за семейство Макензи , започва с тази книга
https://chitanka.info/book/3863-beljazanijat-makenzi

# 220
  • Варна
"Сърцето на амазонката", много любима моя книга.
https://chitanka.info/text/13924-syrtseto-na-amazonkata

# 221
По-бързи сте от мен! Grinning

# 222
Чела съм Среднощна дъга, нещо на английски търся.  Все още непознато , ако успея да намеря, ако не - поне да съм го чела отдавна. Но за сега удрям на камък.
Между другото, в Goodreads  може ли да се търсят списъци (lists)? Както и да разцъквам търсачката, намира търсената дума само в автор и име на книга, но не и като заглавие на списъци.

# 223
  • Бургас
Здравейте, от доста време четенето не ми върви или по-точно не мога да попадна на нещо наистина впечатляващо. Четат ми се тежки, тъмни, заплетени любовни романи. Омръзна ми от сладникави и банални истории. Последно прочетох поредицата Devil's Night и търся нещо в този дух. Моля ви просветлете ме за някоя подобна книга, само да е на български.
Благодаря!

Виж Пленена https://www.ciela.com/plenena.html
Виж също и  Всичко,което исках да кажа ....https://www.ciela.com/vsichko-koeto-iskah-da-kazha.html

# 224

Гореща, свежа и изключително забавна книжна версия на кинокласиката „Когато Хари срещна Сали“!
Дали с Джей Пи Кейн сме приятели?

Ха! Не ме разсмивайте!
Той е дразнещо шумен, противно красив и побъркващо умел в това да ме изкарва извън кожата ми… още от първия скандал помежду ни.
Можете да си представите колко съм щастлива от факта, че точно той е човекът, с когото се налага да летя до Сан Франциско по работа. Още повече че командировката не е еднодневна, о, не – заточени сме там за цяла седмица. И делим един пентхаус. Двайсет и четири часа в денонощието дишам един въздух със средния брат Кейн.
И този въздух буквално пулсира от напрежение. Джей Пи очевидно не е чувал за домашно облекло и се разхожда гол до кръста; стене достатъчно силно, че хората да го сбъркат с Мег Раян от прословутата сцена в ресторанта; и внезапно решава, че ще смени тактиката на тотално отбягване и ще се опита да се държи добре с мен.
Съвсем наясно съм, че гледам в дулото на зареден пистолет. Очевидният му сексапил ме преследва в сънищата, а изкусителният му чар обсебва мислите ми във всяка будна минута. Побърква ме!
Но познайте кой притежава железен самоконтрол?! Отношенията ми с Джей Пи Кейн остават единствено в работната сфера. Когато нещо започне със скандал, очевидно ще продължи с още от същото. Греша ли някъде?

Бестселър автор №1 на Amazon и USA Today, съпруга, приемна майка и любител на фъстъченото масло, Меган Куин е автор на романтични комедии и съвременни любовни романи, които предлагат на читателя перфектната комбинация от хумор, горещи сцени и стоплящи сърцето послания. „Любов от първия скандал“ е вторият роман от трилогията за братята Кейн след „Любов от втори поглед“.

Общи условия

Активация на акаунт