Виена тема 15

• 51 811
  • 898
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Така е, но от темата съм останала с впечатление, че е писано и за деца 6-15г, когато родителите са с карти.
За това си позволих да пиша.

# 736
  • Бургас
Виена сити кард включва едно дете безплатно.

# 737
  • Варна
Благодаря! До каква възраст и дали го имате в официална информация?

# 738
  • Бургас
Дете до 15 г. или куче (без ограничение на възрастта на кучето Simple Smile )
https://www.viennacitycard.at/en/vienna-city-card/

# 739
Здравейте!
Спешно ми трябва съвет къде бихме могли да оставим няколко куфара, за да не обикаляме с тях града. Намираме се в близост до аквариума.
Предварително благодаря!

# 740
  • София
Здравейте!
Спешно ми трябва съвет къде бихме могли да оставим няколко куфара, за да не обикаляме с тях града. Намираме се в близост до аквариума.
Предварително благодаря!
https://maps.app.goo.gl/77wvcxB9dbnuf5Ry5

# 741
  • Варна
Ние ползвахме Bounce за багажа.

https://bounce.com/city/vienna

Tintina, благодаря!

# 742
Много благодаря!

# 743
Някой пътувал ли е с кола до Виена през декември? Колебаем се между самолет и автомобил. Притеснява ни евентуално чакане по границите. В първата половина на декември ще бъде.

# 744
Макарон, аз винаги предпочитам самолет, но ако имате достатъчно дни на разположение, може и с автомобил.

# 745
Някой пътувал ли е с кола до Виена през декември? Колебаем се между самолет и автомобил. Притеснява ни евентуално чакане по границите. В първата половина на декември ще бъде.
Ако целта е само Виена и околностите, разбира се, че самолет.
Ако искате да посетите и други столици може би варианта автомобил би бил удачен.

# 746
Засега планът е 2 нощувки Грац, две нощувки Залцбург и 5-6 във Виена. Време имаме за пътуване с кола и да, ако решим да сме с колата, ще вмъкнем интересни спирки по пътя, но не искам да висим по 2-3 часа по границите.

Още избистрям плана по принцип, въпросът ми беше изцяло за това дали някой има наблюдения каква е натовареността по сръбските граници в този период, защото с наземен транспорт към Западна Европа последно съм пътувала преди 20 години.

# 747
Засега планът е 2 нощувки Грац, две нощувки Залцбург и 5-6 във Виена. Време имаме за пътуване с кола и да, ако решим да сме с колата, ще вмъкнем интересни спирки по пътя, но не искам да висим по 2-3 часа по границите.

Още избистрям плана по принцип, въпросът ми беше изцяло за това дали някой има наблюдения каква е натовареността по сръбските граници в този период, защото с наземен транспорт към Западна Европа последно съм пътувала преди 20 години.
Според мен на Сръбската граница няма да  чакате. Единствено на Spielfeld може да има навалица, все пак ски сезона ще е започнал в Австрия по това време. Но не вярвам да е повече от 2-3 часа.

# 748
  • София
Hope, защо да чакат там? Това е Шенген.

# 749
  • София
Наблюденията са ми, че на унгарската се чака много повече, отколкото на сръбската.

Общи условия

Активация на акаунт