Виена тема 15

• 51 796
  • 898
  •   1
Отговори
# 780
  • София
На България еър по принцип са им неадекватни цените. Сигурно имат много корпоративни договори, иначе не мога да си обясни тези цени.
Аз пътувам предимно с австрийците,  имат много добри оферти. Нискобюджетните са с конкуретни цени само, ако се пътува с ръчен багаж.

# 781
  • София
Много се чудя, дали да ги тествам австрийските за презокеански полет…Ползвала съм ги до Виена, екстра бяха.

# 782
  • Los Angeles CA
Много се чудя, дали да ги тествам австрийските за презокеански полет…Ползвала съм ги до Виена, екстра бяха.

Малко по-добри са от Lufthansa ( в сегашното и състояние), летяла съм с тях.  Само, че летището във Виена е доста неорганизирано. Самолетът ми излиташе след по-малко от час и на таблото липсваше информация за полета. Наложи се да питам и отговорът беше;  ако няма информация, значи е на терминал D.

# 783
На България еър по принцип са им неадекватни цените. Сигурно имат много корпоративни договори, иначе не мога да си обясни тези цени.
Аз пътувам предимно с австрийците,  имат много добри оферти. Нискобюджетните са с конкуретни цени само, ако се пътува с ръчен багаж.

Много често до Рим Bulgaria air излизат на кантар с Раян( с място и багаж).

# 784
  • София
Благодаря за отговора, lindor!

# 785
Аз летя основно с австрийците межде Бг и Австрия и съм ги ползвала и за презокеански полети. Честно, освен дето трябва да си купиш багаж отделно, много си бяха добре презокеанссите самолети. Доста по- широки местата от тюркиш примерно, храната по- читава, филмите от новичките и т.н. А с летище Виена аз лош опит намам за толкова полети ( поне десетина годишно)- чисто, много места за сядане, прилични цени  на заведенията и магазините, лесен и евтин транспорт до него и т.н.

# 786
Доста по- широки местата от тюркиш примерно
Имаш предвид "Търкиш"  Wink

# 787
  • София
Чудесен фийдбек, много благодаря!

# 788
  • Viena
И аз давам глас за австрийските.Без проблеми досега.

# 789
Здравейте, ще пътуваме 4 възрастни мисля да взема 72 hours Viena от приложението Wienmobil. Въпроса ми е дали мога и за 4мата да взема билети или всеки трябва да си изтегли приложението и да си я закупи?

# 790
  • столицата
Те са поименни и може да си ги свалите в ПДФ и да им ги пратите.

# 791
  • Варна
Няма проблем от един профил да купите за повече хора. Ако няма да се движите заедно им пратете QR кодовете.

# 792
Наближава моето пътуване до Виена и исках да попитам как препоръчвате да се отиде до Парндорф аутлета? С влак от Виена доста ли се пътува и лесно ли е или да бъдем с shuttle bus?

# 793
Ще помоля за съвет - необходима ли е предварителна покупка на билети за влизане в Белведере или може на място?

# 794
  • Бургас
Купи по-добре предварително.
Нечовешки опашки бяха на място. Излизаха извън двореца, а ако вали става още по-гадно.

Общи условия

Активация на акаунт