Отговори
# 285
missence

Това с верността и угризенията  при плейбоя е мираж за фандома/мнение на рускините  фенки на Сайфер/
 Кое е по-лошо за Сейран  и всяка  жена?
1 мъжът и да желае друга и  постоянно  да търси контакт с нея,флиртува  ,но от угризения не  спи с нея
2 мъжът и  харесва някоя ,спи с нея ,но се сеща за жена си ,зарязва я и забравя

Рускините пишат и ,че  са снимали 2 варианта с и без целувка

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 03:36 от seungri

# 286
  • София
Цитат
Рускините пишат и ,че  са снимали 2 варианта с и без целувка
При тази гледка по-добре да бяха снимали още 5 варианта. Мацката явно се е объркала, че снима 365days, а не турско дизи.😂 Микеле Мороне ряпа да яде.

Скрит текст:
Имам усещането, че си пиша с някой, който хабер няма ни от мъже (за плейбои да не говорим), ни от семейство, ни от връзки, ни от бизнес, ни от турско дизи, ни от спойлери, ни от актьори. Абе, бошвер! Лаф да става.

# 287
Цитат
Всеки създал и  управлявал бизнес използва  много  голям  персонал  от таланти .Само умението да откриваш и управляваш  можещи хора  води до успех.Всички дизайнери ,шивачи и кроячи  си търсят работа при успешни брандове Халис  е боса възползвал се от таланта на други ,както е  във всеки бизнес
Възползвал!? Евфемизъм, който трябва да оправдае кражбата на чужд талант и труд?! Е, това може да е типично за мутренски методи за правене на бизнес империи, но големите са имали собствени качества. И именно те са пример и ориентир за правенето на бизнес.
Скрит текст:
Цитат
Луи-Франсоа Картие основава първата работилница за бижута през 1847 г. Преди това той е чирак на бижутера Адолф Пикар и работи в неговия малък магазин на улица Montorgueil. През 1847 г. Картие купува магазина и започва да прави бижута по поръчка. Магазинът е малък но Картие е твърдо решен да бъде нещо повече от часовникар и обикновен продавач на бижута. Когато може да си позволи, Луи-Франсоа купува скъпоценни камъни и метали от доставчици от Франция и малки количества и от други държави. И решава да се съсредоточи върху създаването на най-добрите бижута, които изобщо могат да съществуват.
Цитат
Коко Шанел  Габриел Боньор Шанел се ражда в приют за бедни на 19 август 1883 г. (зодия Лъв). Има две сестри и трима братя. Родителите ѝ живеят в крайна бедност. Майка ѝ умира, когато Коко е на 12 години, малко след това баща им ги изоставя. Децата са настанени в дом за сираци в католически метох. Именно там Коко се научава да шие. Когато навършва пълнолетие, напуска манастира и постъпва като шивачка в местен цех. Не ѝ позволяват да шие самостоятелно рокли по свой дизайн, защото не е професионална шивачка.
А после? После прави революция в женската мода.
Цитат
Икономическата обстановка след Първата световна и наближаваща Втора благоприятства за бързото налагане на дрехите на Шанел. Жените нямат възможност да си шият тежките рокли с толкова много плат и дантела по тях, а от друга страна и не искат – новите модели им дават много повече възможност за свободни действия и движение.
Коко смело налага късите поли, тънките ризи, нанизите с перли, дългите цигарета и красивото сако. Именно това сако – с тежки златни копчета и прави линии, се превръща в запазената марка на Шанел.
Цитат
Уолт Дисни.  Уoлт Диcни зaпoчвa дa pиcyвa нa 7-гoдишнa възpacт. Xyдoжниĸът oпитa вcичĸo: ĸoмиĸcи, ĸapиĸaтypи, взeмa ĸypc в Aĸaдeмиятa зa изящни изĸycтвa. Haчaлoтo нa вeлиĸaтa импepия e пoлoжeнo в мaлĸo гapaжнo cтyдиo, ĸъдeтo ca изpиcyвaни пъpвитe шeдьoвpи.
И ... редица други бизнес империи в различни сфери.
https://money.bg/ceo/velikite-biznes-imperii-na-savremieto-10-is … ii-na-uspeha.html

# 288
Цитат
Рускините пишат и ,че  са снимали 2 варианта с и без целувка
При тази гледка по-добре да бяха снимали още 5 варианта. Мацката явно се е объркала, че снима 365days, а не турско дизи.😂 Микеле Мороне ряпа да яде. 

Скрит текст:
Имам усещането, че си пиша с някой, който хабер няма ни от мъже (за плейбои да не говорим), ни от семейство, ни от връзки, ни от бизнес, ни от турско дизи, ни от спойлери, ни от актьори. Абе, бошвер! Лаф да става.

Със сигурност дублите са били повече от 5
Момичето е мразено несправедливо ,а  Simple Smile дългите  и крака  са голямо предимство.

Скрит текст:
Усещанията приличат на обиди и квалификации , но  това е   ясно  на всеки   
  Лаф да става.Simple Smile
 Далеч съм била от турски сериали ,турско  дизи  и форуми .
Но отлично познавам ,мъжете ,плейбоите, семействата ,разводите ,а  най-вече разбирам от реален  бизнес .Гледам нетурски филми , сериали   и добре съм запозната  със системи на работа на актьора върху изграждане на сценичен образ
Възмутена съм от сценария  и това ,че се пише  всяка седмица, според рейтинга , фенски желания и пристрастия
 Изумена съм  ,че фенки на Сейран УЖ  ОТРИЧАТ  насилствени бракове ,НО ЗАЩО не отрекоха първия брак   на Ферит и защо  го упрекваха    ,че не е верен  .
Някой ще ми обясни ли  , логика защо Сейран протестира  и наказва семейството му  за първия брак ,когато САМА е избрала  този мъж  и семейството му с втори брак?
Този епизод Мерт се справи блестящо  .Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 08:22 от seungri

# 289
  • Яко в Матрицата...

Да започнем деня с нещо хубаво 🧿💙🤍🧿

# 290
Да уважаваш чуждото мнение и да не налагаш своето над него е проява на добри нрави.
Seungi Имам молба към теб. Не пиши с главни букви.  Всички можем да четем. Темите са 35,повечето сме тук от началното на сериала.  Може да прочетеш всички мнения ,ще си отговориш на  въпросите и ще  правиш по-добри предположения.

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 08:10 от Nina_Richi

# 291
Да уважаваш чуждото мнение и да не налагаш своето над него е проява на добри нрави.
Seungi Имам молба към теб. Не пиши с главни букви.  Всички можем да четем. Темите са 35,повечето сме тук от началното на сериала.  Може да прочетеш всички мнения ,ще си отговориш на  въпросите и ще  правиш по-добри предположения.

Няма смисъл с молби,то е все тая

# 292
Цитат
Написаното от теб  доказва моята теза :
Посочваш пионерите в техните области ,но и те са започнали ,като чираци
Шанел не са мафиоти ,като са се възползвали от  таланта на Карл Лагерделд ,Както и Кристиан Диор не са мафиоти ,защото за тях е работил Иф Сен Лоран.Накои гениални творци са направили  собствени брандове  САМО КОГАТО  от дизайнери са станали ПРЕДПРИЕМАЧИ. и направили БИЗНЕС Това ,което  аз твърдя
Твоята теза в цитирания пост е: " Халис  е боса възползвал се от таланта на други ,както е  във всеки бизнес".
От епизода снощи стана ясно, че "възползването" на Халис се състои в "използването" рисунките на слугата му, без дори да се споменава името на истинския дизайнер. Това се нарича кражба. Никой от великите не си е позволил подобно нещо.
Следователно, нищо от написаното и цитираното от мен не доказва твоята теза. Има противоречие между предпоставки и заключение.

# 293
  • Яко в Матрицата...

# 294
Аз в момента

# 295
Цитат
Всеки създал и  управлявал бизнес използва  много  голям  персонал  от таланти .Само умението да откриваш и управляваш  можещи хора  води до успех.Всички дизайнери ,шивачи и кроячи  си търсят работа при успешни брандове Халис  е боса възползвал се от таланта на други ,както е  във всеки бизнес
Възползвал!? Евфемизъм, който трябва да оправдае кражбата на чужд талант и труд?! Е, това може да е типично за мутренски методи за правене на бизнес империи, но големите са имали собствени качества. И именно те са пример и ориентир за правенето на бизнес.
Скрит текст:
Цитат
Луи-Франсоа Картие основава първата работилница за бижута през 1847 г. Преди това той е чирак на бижутера Адолф Пикар и работи в неговия малък магазин на улица Montorgueil. През 1847 г. Картие купува магазина и започва да прави бижута по поръчка. Магазинът е малък но Картие е твърдо решен да бъде нещо повече от часовникар и обикновен продавач на бижута. Когато може да си позволи, Луи-Франсоа купува скъпоценни камъни и метали от доставчици от Франция и малки количества и от други държави. И решава да се съсредоточи върху създаването на най-добрите бижута, които изобщо могат да съществуват.
Цитат
Коко Шанел  Габриел Боньор Шанел се ражда в приют за бедни на 19 август 1883 г. (зодия Лъв). Има две сестри и трима братя. Родителите ѝ живеят в крайна бедност. Майка ѝ умира, когато Коко е на 12 години, малко след това баща им ги изоставя. Децата са настанени в дом за сираци в католически метох. Именно там Коко се научава да шие. Когато навършва пълнолетие, напуска манастира и постъпва като шивачка в местен цех. Не ѝ позволяват да шие самостоятелно рокли по свой дизайн, защото не е професионална шивачка.
А после? После прави революция в женската мода.
Цитат
Икономическата обстановка след Първата световна и наближаваща Втора благоприятства за бързото налагане на дрехите на Шанел. Жените нямат възможност да си шият тежките рокли с толкова много плат и дантела по тях, а от друга страна и не искат – новите модели им дават много повече възможност за свободни действия и движение.
Коко смело налага късите поли, тънките ризи, нанизите с перли, дългите цигарета и красивото сако. Именно това сако – с тежки златни копчета и прави линии, се превръща в запазената марка на Шанел.
Цитат
Уолт Дисни.  Уoлт Диcни зaпoчвa дa pиcyвa нa 7-гoдишнa възpacт. Xyдoжниĸът oпитa вcичĸo: ĸoмиĸcи, ĸapиĸaтypи, взeмa ĸypc в Aĸaдeмиятa зa изящни изĸycтвa. Haчaлoтo нa вeлиĸaтa импepия e пoлoжeнo в мaлĸo гapaжнo cтyдиo, ĸъдeтo ca изpиcyвaни пъpвитe шeдьoвpи.
И ... редица други бизнес империи в различни сфери.
https://money.bg/ceo/velikite-biznes-imperii-na-savremieto-10-is … ii-na-uspeha.html

Написаното от теб  доказва моята теза :
Посочваш пионерите в техните области ,но и те са започнали ,като чираци 
Шанел не са мафиоти ,като са се възползвали от  таланта на Карл Лагерфелд ,Както и Кристиан Диор не са мафиоти ,защото за тях е работил Иф Сен Лоран.
Много малко  гениални творци са направили  собствени брандове
само когато  от дизайнери са станали ПРЕДПРИЕМАЧИ. и направили бизнес. Това ,което  аз твърдя
Цитат
Твоята теза в цитирания пост е: " Халис  е боса възползвал се от таланта на други ,както е  във всеки бизнес".
От епизода снощи стана ясно, че "възползването" на Халис се състои в "използването" рисунките на слугата му, без дори да се споменава името на истинския дизайнер. Това се нарича кражба. Никой от великите не си е позволил подобно нещо.
Следователно, нищо от написаното и цитираното от мен не доказва твоята теза. Има противоречие между предпоставки и заключение.

Както ,когато си купуваш бижу от Тифани и Картие няма  инфо кои е художника или бижутера ,така и Халис е направил бранд  без значение кои работят за него.
 Карл Лагерфелд имаше повече  от  20 дизайнери работещи за него/шанел/  Последните години  беше болен и дори не одобряваше  лично моделите за ревютата на които излизаше за поклони
 В тези бизнеси е важен бранда ,а не твореца

Така  е в реалния бизнес.
 Сценаристите си измислят художествени глупости за  да има интрига

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 08:53 от seungri

# 296
Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Кирилова, не обръщай внимание на тролове, те с това се хранят Sunglasses

Божеее, сабах, сабахх 😍😍😍😍
Имам чувството, че Мерт е по-хубав на живо.

# 297
Оххх, моля ви престанете вече със спорове на всяка страница 🤦
Тук не става въпрос как е станала могъща фирмата, а че Дъртия не спря да се жали колко се е потил да я създаде и т.н. Истината е, че нито без рисунки, нито без производство можеш да направиш нещо.

По отношение на Ферит. Последна сцена показва, че колкото и да се опитва на инат да се върне към старото си АЗ, не му се получава. Значи все пак Сейран го е променила с нещо. Ако беше спал с тази повлекана, щеше тотално да погребе Сейфер.
Никога няма да се влюби Ферит в жена, която го вика веднага в леглото си. Той затова избра Сейран и се влюби в нея, защото е различна. Тази Невра избълва сума приказки и пак веднага го извика вкъщи. 🤢

Да ох-на и аз по Мерт. Тези устни са само за целуване 😂 но тази можеше да не отваря такава паст чак😂😂😂

# 298
Снощи получих нервен срив...Ревах, защото ми беше мъчно за Сейран..Ревах от яд на Ферит..Ах, Ферит,  ах....Какви ги вършиш...
Как удря с думи Ферит, силно и  безпощадно...И как ще си ги преглъща после 😤🤕😵‍💫
На финала май сам се изненада от себе си. Планът е да срине всякак Сейран, ама кой кого..
Забелязахте ли, че в ретроспекциите на финала я имаше сцената в хижата, от фрага....за ръката..❤️ Ако сега ти подам ръка ще можеш ли да я хванеш и т.н.
Епизода ми хареса...
Но като гледам след няколко епизода ще рева за Ферит...Като почнат да гърмят всички бомби около него..
Ще видим Гюнгер какво ни е приготвил занапред.
Само Сейфер ❤️

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 09:09 от Dichkata

# 299
Мертоооооо 😭😭😭😘😘😘😘

Общи условия

Активация на акаунт