Отговори
# 375
# 376
Никой няма да замести Афра/Сейран ,малко да 🔥🔥🔥

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 13:39 от Albena1_2_3

# 377
Здравейте,
Днес продължават емоциите и коментарите за епизода от снощи.
Има различни мнения и всеки е прав от своята позиция.

Струва ми се, че Латиф ще събере и обедини таланта на двамата.
Той пръв отвори очите на Ферит да не си пропилява таланта и го
амбицира да направи пробив в бизнеса за бижута.
Сега май ще подаде ръка и на Сейран да развие възможностите си
и по този начин ще се наложи като добър дизайнер.

Интересно ми е във фрага, как отново са стоплили отношенията
си Ферит и Невра, след като той буквално избяга/тичайки / и я остави
чакаща нещо повече.

И аз си мисля така. Латиф е добросъвестен, верен и един от малкото неопетнени образи в сериала. Вероятно ще има роля в затоплянето на отношенията между СейФер. В първи сезон казаха, че Ферит е отраснал в ръцете на Латиф и Ифакат. Винаги му е желал доброто на Ферит, накара го да повярва в себе си, носи мъдрост този човек. Точно такъв човек трябва и на Сейран и на Ферит, че да повярват в себе си като личности, да израстнат и да се научат заедно как да обичат..

# 378
Ама такъв образ е Мерто Sunglasses

# 379
Никой няма да замести Афра/Сейран ,малко да 🔥🔥🔥

Никой и няма идея да  измества или замества Афра Тя е много по-добра  и в 3 любовни сцени с Мерт до сега
Там има любов ,  нежност , взаимност , допълване , идея за сливане и т . н
Тук имаше провокация за секс Grinning

# 380

Какъв е този кошмар за Ферит Grinning

Да, имаше провокация за секс. Може би следващия път ще се напъне малко нашия, както някой тук написа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 381

Какъв е този кошмар за Ферит Grinning

Да, имаше провокация за секс. Може би следващия път ще се напъне малко нашия, както някой тук написа Stuck Out Tongue Winking Eye

Какъв кошмар Еве, та това е мечтата на Ферит..
Нали Ферит каза, че Сейран ще приеме ситуацията с бебето и ще го подкрепи..мислеше си, че с Пели ще станат първи дружки и ще живеят под един покрив Smirk Joy

# 382
  • Манчестър

Интересно ми е във фрага, как отново са стоплили отношенията
си Ферит и Невра, след като той буквално избяга/тичайки / и я остави
чакаща нещо повече.

И аз това се замислих,даам совите не са това което са.
Не пада на гръб котьо.

# 383
  • Яко в Матрицата...
Твърде откровена беше роклята на Невра. Не остави нищо на въображението. Как да се впусне в ролята на изследовател нашият 🤣

# 384
Еее, не остави съвсем на сухо мацката нашия Феро.
Забърса я съвсем невинно с ръката ....ха ха ха

# 385
Рени, другия път Stuck Out Tongue Winking Eye

Heart

# 386
Доволна съм от Невра (Бетюл) според мен си изпълни ролята както се очаква. Ролята ѝ е да провокира - да провокира хората, да провокира Ферит, да предизвика Ферит.
Ако обикновено Ферит е хищникът, то тук това  беше тя "искам да видя колко надалеч можеш да стигнеш".

Следва ред на Сейран да се изправи пред себе си и да направи равносметка, дали може и дали иска наистина без Ферит или не.

Не знам какво може да иска Сейран от Латиф, защото реално тя до сега само пейзажи предимно рисува (това е показвала). Креативността за дизайн (в този случай на бижута) е различна от тази от за худ.изкуство (пейзажи, натюрморт и тн).
Интересно ще се получи ако в един момент Латиф се обърне (трайно) срещу Халис. В действителност не знаем много за тях двамата, миналото им и какво, и как ги свързва. Не вярвам, че е просто робска подчиненост, трябва да има причина.

# 387
53 Simple Smile

Ах Ферит все ме оправдаваш моето момче...хич не съм шашърдъ знаех си,че ще стане така.Горкия избяга като девица направо да беше повърнал ,че му приседна. Теорията ми ,че не е Корхан ще излезне вярна само се чудя дали и това което мисля е истина.

# 388
Ако приеме, че тази е женския вариант на Ферит, това че той си тръгна, Може само да събуди интереса й, да реши да го прелъсти.  Не мисля, че продукцията ще има смелост да ни показва нова двойка -НевФер, освен ако не искат рейтингите да падат още.

# 389
  • София
От продукцията са много мълчаливи днес. Винаги до сега качваха рейтингите и благодариха на зрителите, сега нищо....

Общи условия

Активация на акаунт