Отговори
# 330
# 331
  • Яко в Матрицата...
  🧿💙🤍❤🧿

Браво на Рамо!

# 332
# 333
Добро утро!

Серията не е чак толкова зле, даже ми хареса. Около рисунките на Лятиф и използването им от Халис с негово знание има някаква тайна, която тепърва ще стане ясна. А това не е кражба, щом става със съгласието на художника. Но тук проблемът е, че Халис крие това и постоянно натяква на Ферит и останалите, че не стават за нищо. А той? Според мен, Сейран чрез Лятиф ще създаде марката си, иначе тя няма капитал да започне свой бизнес. От Ферит не съм разочарована, напротив. Новата актриса май наистина играе добре, но не мога да направя още преценка. Но това с целувката накрая... режисьор няма ли този сериал?

# 334
  • Яко в Матрицата...
На мен пък точно целувката ми хареса 🤣 Защото показа каква е Невра - хищник. Феро да си прави изводите, ако има смелост 😉

# 335
Чак му се повдигна на човека Grinning

https://twitter.com/smeyyeee34/status/1746082101563150513

# 336
Здравейте, момичета и на мен ми хареса вчерашния епизод. Ферит се опитва да убива постепенно любовта си към Сейран и в този епизод, поне аз това видях. В Сейран видях безразличие, представят ни я безчувствена, което е доста нараняващо за феновете на СейФер..
Ако не направи нещо Сейран поне мъничко в следващите епизоди да съживи пламъка помежду им, Ферит ще достигне някакъв момент в който дори спомените няма да помогнат за изгубеното...
Не мисля, че ще тича след нея, сякаш от нейна страна трябва да дойде инициативата

# 337
  • Яко в Матрицата...
Кой го кара да ходи там? Някой пищов ли опря в челото му? 🤣🤣🤣

Защо Сейран трябва да спасява нещо? Ферит ясно показа, че тя му е враг.

# 338
На мен пък точно целувката ми хареса 🤣 Защото показа каква е Невра - хищник. Феро да си прави изводите, ако има смелост 😉

Да,Невра е хищник….съгласна съм и очаквам по-скоро приятелство,но ще има и свалки…
Направи ми впечатление и лицето на Халис,когато Ферит му каза,че иска своя марка…веднага си помислих,че деде не е съгласен…от там и поведението на Орхан,когато Халис хвали Ферит….Орхан изпитва досада…сякаш казва”Да,да….този филм съм го играл”…Мисля,че деде няма да позволи на Ферит да прави своя фирма и затова Ферит ще трябва сам да се погрижи…И защо Сейран да не отиде при Латиф,за да иска работа….Сйран не мрази Корхан…тя по-скоро търси справедливост..

# 339
И защо Сейран да не отиде при Латиф,за да иска работа…

Няма проблем, но ако просто отива да търси работа, няма защо да го изнудва. Ще ти запазя тайната, ако.... Нещо друго ще е, според мен.

# 340
  • Яко в Матрицата...
Нека го изнудва Латиф, малко да влязат в нейните обувки всички от това имение от ада 🤣

# 341

Aйййй canimm 😭😭😍😍😍
Най-големия фен на Сейфер

# 342
И защо Сейран да не отиде при Латиф,за да иска работа…

Няма проблем, но ако просто отива да търси работа, няма защо да го изнудва. Ще ти запазя тайната, ако.... Нещо друго ще е, според мен.

Може и друго да е….знам ли какво ще е,но и Ферит тръгна в тази поска чрез някой друг да търси развитие,защо не и Сйран…и във фрага нещо рисуваше…ще видим

# 343
Епизода не беше лош.Прекалено много спойлери, прекалено много ПР , прекалено много се харесва двойката , затова и са големи очакванията.
Доста наивно си мислехме ,че Ферит се опита да предпази Сейран от Халис. И двамата си  имат планове, които не включват другия. Всеки се опитва  по различен начин да ги осъществи. Но.....само  общите им рисунки  са много добри.Интересно ми е как ще се справят поотделно.
Да видим какво подписа Халис. Орхан май остана доволен.  С какви очи тормозиш близките си  , че за нищо не стават , след като знаеш ,че и ти си същия. Той държи Ллатиф с някаква голяма тайна , щом го е принудил да крие бизнеса си от него. Все си мисля , че е имало нещо между жената на Халис и Латиф -само тя е знаела. Да не стане така ,че Орхан е син на Латиф  и оттам гените на Ферит.
Невра - много нахакана , ама да видим докога. Нашият Феро ще я омае с времето. Иначе роклята и стоеше ужасно в горната част. И тази целувка.....Някой май не си е свършил работата от екипа.
Интересна ми е Суна .Чак сега се усети ,че не може да вярва на никой в къщата.Като и казаха за чашата и веднага се сети за Ферит , че и за целувката. Ами счупената чаша при годежа с Кая - тя май не е опция за нея. Иначе я показват как не иска Ферит да я докосне дори , ама......знам ли какво ще напишат.
На Пело и намалиха екранното време - ще раждаме скоро. Пърл май ще се намести по-трайно според мен.
Есме , аххх  Есме ! Само тя ме разчувства в този епизод. Подготвят ни за напускането и`  с тези гривни. Слаба , болна  ,ама майка.
Много бомби ще гърмят ,но няма да е скоро според мен. Епизоди трябва да се трупат , но не мислят , че с това протакане губят публика.
И накрая  СейФер  заедно , с общ бизнес , ако могат да си простят. Добре , че Сейран не вижда много от нещата , които виждаме ние ,иначе тази любов е кауза пердута.

# 344
https://twitter.com/p_rapunzell/status/1746099635368710263

Тази серия поне ще е богата на едити Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт