Отговори
# 435
Ще има Феро бей заигравка с новата,нали трябва да вкарат интрига
Трябва Сейран да ревнува....отново същата простотия

# 436
Невра ми стана интересна. Много лесно разгада Ферит. Трите неща, които каза, че го водят при нея Ферит горе-долу в такъв смисъл ги съобщи на Аби, когато го помоли да му намери момиче, влиятелно, хубаво, което таблоидите да следят. В тази връзка мисля, че във фрага, снимките от папарак  на Ферит и Невра са активирани от Ферит.
Освен това той наистина с друга жена около себе си иска да си "излъска" имиджа от интервюто на Сейран и най-накрая иска Сейран да ревнува и преосмисли поведението си към него.
Всъщност Ферит зададе въпроса дали  Сейран някога го е обичала?
Мисля, че в бъдещите епизоди ще се работи много и върху поведението на Сейран и нейното преосмисляне на любовта й към Ферит.

Оная баячката, за мен голяма вещица си мисля, че може да е дело на Ифакат. Тя използва всички средства подмолно да влияе и манипулира някой от къщата, за да може да държи дадената й власт. Предполагам, че чрез вещицата иска да провокира Суна, за да продължи да държи сестрите разделени , да държи в подчинение Суна.

Сигурна съм, че Ферит ще изиграе дядо си. Той не може да се примири с присъствието на Кая и възможността да дели нещо с Кая, затова ще отклони марката на дядо си към него. Ще види м и какви документи подписа Халис, поднесени му от Орхан. Ферит има много добър усет към измамите на околните, а той самият много усеща нещата. Още, когато се появиха майка и син от Лондон Ферит каза, че те не идват да имат семейство, а да си отмъстят. Това е факт, който се знае и от Суна, така, че действията на Ферит са много точни, относно бизнесът, наследството, името и бранда. Ще видим с какви средства ще постигне това. Мисля, че каза на Аби,  когато той го упрекваше за търсенето на момиче, че средствата нямат значение

# 437
Днес е имало сет в болницата с Афра, Мерт и Дирен, утре ще продължават снимките там.

# 438
  • Яко в Матрицата...
Кязъм е като котките - 9 живота има човекът. Пак ще стрелят по него и пак ще се спаси.

Но проблемът ще е, че този път Орхан е поръчителят. Как ще преживее това Феро? Weary

# 439
Песента е страхотна Heart Eyes

Коя подред жена държи ръката ти?
Защо те мами и краде сърцето ти?
Кърви ли още тази отворена рана?
Дори мисълта за това разбива сърцето ми!

Припомнете ми къде точно звучеше?

# 440
Направи ми впечатление, че Пелин не искаше да отиде на доктор, дори не искаше доктора да отиде в имението за да я прегледа.
Една бременна жена държи ли се така?
Пада на колене, изправя се без проблем.. тича, кръстосва си краката...
Има нещо тук..

# 441
Може пак Ферит да се окаже Ангел спасител за татко Кязъм,някак си да стоплят отношенията малко СейФер

# 442
Кязъм е като котките - 9 живота има човекът. Пак ще стрелят по него и пак ще се спаси.

Но проблемът ще е, че този път Орхан е поръчителят. Как ще преживее това Феро? Weary

Ще го преживее , естествено! Той с баща си и без това винаги е в “прекрасни” отношения! 😜

# 443
Не мога да преудолея устните на Мердооо Heart Eyes

# 444
Рени Heart Eyes Благодаря
То 50% е песента в сцената

Джулия  , съгласна съм напълно за Гюлгюн Майка загубила единият си син толкова скоро , не бива така да реагира на единсвеното и останало дете 
Да Ок защити Сейран , но помогни и на собственото си дете Не го гони Така нищо не постигна
Затова не ми се коментира много по сериала Нереални ситуации ни се предлагат , като моята болка бременната до безкрайност и от никъдето Все пак гледахме шала и в Босфора
За реала не очаквам , а и след РД и колко сме щастливи сами , някак ще е измамно съвсем
А и в 50 еп Мерт си смени мениджъра Мирай няма до го даде тъй лесно на Шнура Grinning Дано

Кязъм сега пак е яхнал добрата вълна За кой ли път

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 19:33 от KrasiAnna

# 445
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Песента е страхотна Heart Eyes

Коя подред жена държи ръката ти?
Защо те мами и краде сърцето ти?
Кърви ли още тази отворена рана?
Дори мисълта за това разбива сърцето ми!

Припомнете ми къде точно звучеше?
Ферит започна да си спомня сцени със Сейран, когато беше в къщата на Невра.

# 446
Онур пише някакви неща пак за АфРам 😄😄
Били много влюбени

# 447
Онур пише някакви неща пак за АфРам 😄😄
Били много влюбени

Да и Мерт му праща съобщения Глупости на N-та степен JoyJoy

# 448
Здравейте, момичета! Да попитам някой знаели какъв беше разговора между Сатидже и Ифакат!Какво ѝ каза?

# 449
  • Яко в Матрицата...
Онур със статиите е поредният човек, който печели на гърба на Афра и Мерт. Дано наистина всичко с тях да е наред. Романтиките Онур да си ги задържи за себе си.

Здравейте, момичета! Да попитам някой знаели какъв беше разговора между Сатидже и Ифакат!Какво ѝ каза?
Не дадоха самия разговор, но е свързано със събитията в първа серия. Пелин вкара дъщерята на Саджиде в леглото на Феро бей и така искаше да предизвика сватба. Разбира се, обеща на Саджиде пари, които така и не й даде. Пелин постигна целта си, но не съвсем - Феро се ожени за друга.

Общи условия

Активация на акаунт