Отговори
# 555
  • Яко в Матрицата...

🐑🌹🧿

# 556
# 557
Искам да попитам, кой е балансът между авторитарния модел на управление на семейство и модерното семейство, според търсещите баланси. В конкретния случай.
Знам, че терминът се употребява в сферата на физиката, счетоводството, в психологията има една теория. Можем да търсим равновесие между лични и професионални цели и т.н. По отношение на традициите обаче нещо става традиция, ако новото поколение го възприеме като ценност и го предаде на следващите поколения. Та кое от Халис заслужава да стане традиция?

# 558
  • Ямбол
Ела да те изпапкам 🤣🤣🤣😂😂😂🤦    
Отново спойлер
Скрит текст:
След като Есме умира,Кязъм изпитва голямо съжаление,че я е измъчвал години наред,ще поиска прошка от дъщерите си и ще осъзнае грешките си.
Тубе Тубе а дано,но на дали ......Вълкът козината си мени,но нрава не

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 18:42 от roxy94

# 559
Много дълбоко вникнахме в сериала ,какво мислите за Есмето,дали ще я пишат умряла ,поне ще се избави от Кязъм

# 560
Искам да попитам, кой е балансът между авторитарния модел на управление на семейство и модерното семейство, според търсещите баланси. В конкретния случай.
Знам, че терминът се употребява в сферата на физиката, счетоводството, в психологията има една теория. Можем да търсим равновесие между лични и професионални цели и т.н. По отношение на традициите обаче нещо става традиция, ако новото поколение го възприеме като ценност и го предаде на следващите поколения. Та кое от Халис заслужава да стане традиция?
Абсолютно нищо!Не напразно Хаттуч каза на Латиф да му предаде,че е "забравил да обича"!Точно Халис е пример за едната крайност!Но го виждаме ние,зрителите,които гледат от страни!Все пак Ферит и семейството не знаят за много от неговите тайни!Харесва ми това,че постепенно го разбират и се бунтуват срещу него всеки по свой си начин!

# 561
Seungri, какво е това нравоучение към хора, които не познавате? И ние сме с житейски опит и не падаме от Марс, за да чакаме някой да ни отвори очите на тези теми.
Но познанието не ни пречи да се радваме и наслаждаваме на сериали, талантливи и красиви актьори.
За Невра, толкова красиви актриси има в турския шоубизнес, защо тази избраха? И тя ли с връзки? И като актриса не блести, ни стойка, ни излъчване. За дикция някой каза нещо,  ама се съмнявам с тези устни...

# 562
Както писа Еванджелин- всеки вижда каквото иска.
Като пишете и твърдите нещо пропускате друго.
В началото Сейран нямала нищо против, сега имала, ами ще има. В началото видяхме първо, че тя въобще не искаше да се омъжва, не харесваше и не обичаше Ферит, оттам камо ли да има физически контакт. После постепенно се влюбиха, заобичаха и Пелин беше извън живота им по едно време, докато не се появи бременна. Защо сега да няма против, като Феро ефенди не й каза и така пак проигра с доверието й. А след това, като видя и снимката с целуващия корема на "Пешо", за каква прошка ми говорите, какво трябваше да си помисли Сейран. Да, може би щеше да е друго, ако ФерчО й беше казал.
Интервюто, подкрепям я, да не са на пазара алъш вериш да правим и то с човек. Много добро й беше посланието и тъкмо там тя засегна тези така наречени традиции.
И двамата не са добре, но Ферит е по-зле от двамата. Сейран се е съхранила и оцеляла и то благодарение на сестра си, но Суна е по-лабилна, по-зле от Сейран.

# 563
Новият сценарист какво е харесвал преди време, после да не се чудим защо пишат така Ферит.

# 564
Зрастиииии, аз се включвам със страничен въпрос. Има ли как да скрия показването на постове от конкретни юзъри както се прави в някой други платформи? Главата ми прегря от тъпизми вече?! То векове, то епохи, история на човечеството, йерархична структора по раси....😵‍💫😵‍💫😵‍💫😕😕.

# 565
  • Яко в Матрицата...
Щях да превеждам песента, ама музата ми отиде на кино ... Close

🧿Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

# 566
Ааа ,Рени .. моля те преведи я!Чакам с нетърпение!Когато имаш време и желание!🙏🏻❤

# 567
  • Яко в Матрицата...
Ааа ,Рени .. моля те преведи я!Чакам с нетърпение!Когато имаш време и желание!🙏🏻❤
Ще я преведа, но с римите си трябва вдъхновение, иначе не става...

# 568
Оххх.... Ще падна😂😂😂😂🤣🤣🤣. Освен на нашите душички съм много голяма фенка на Коледа и днес какво да видя... В международна група за коледни декорации... гледам коледна декорация с Пелин на екрана. Този сериал е заразен.. всички си го обичаме.

# 569
  • Ямбол
Ponky ех този Пешо ехх 🤣😂

Общи условия

Активация на акаунт