Отговори
# 150
А какво мислите за баланс колело? Подходящо е за деца между 1 и 2 г.

https://visvitalis.bg/product/kinderkraft-mini-kolelo-za-balans-cutie-honey
Ние имаме такова:
Голяма игра пада, но още не се е качвал на него. Просто зависинот детето. Нашия няма как да седне където и да е за сега. Иначе наистина много си играе с него, но го ползва по- скоео като уокър 🤣
 march23, ние сме с  Понки. Не мога да кажа, че не съм доволна. Много са хубави. Но нашия човек проходи в къщи  по чорапи (bobux) и с всякакви обувки му е трудно. Сега мисля да взема някакви боси обувки да видя с тях как ще е.
 Не знам какво се има предвид под тиха книжка, но книжките които не е успял да изяде към момента са единственото занимание, което му привлича вниманието за повече от 5мин 🤣

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 21:28 от lady25

# 151
Ние ползваме отдавна баланс колело, разбира се с наша помощ, но пък днес за първи път вече седна сама на него. Нашето е ето този модел и сме много доволни:
Скрит текст:
Относно обувките за вкъщи не ползва такива. По чорапи е. За навън съм ѝ взела, но май скоро ще трябва да купуваме нови. Крачето ѝ е порастнало.

# 152
Lady25,  на нас консултантката ни каза, че в първите дни с обувки децата се чувстват като в плавници и за това им е странно и трудно. При Петърчо точно така изглеждаха първите стъпки навън в обувките.  Но сега "бяга" вече - хванат за две ръце, нооо на 6та скорост 😆

А какво мислите за баланс колело? Подходящо е за деца между 1 и 2 г.

https://visvitalis.bg/product/kinderkraft-mini-kolelo-za-balans-cutie-honey
Ние имаме такова:
Голяма игра пада, но още не се е качвал на него. Просто зависинот детето. Нашия няма как да седне където и да е за сега. Иначе наистина много си играе с него, но го ползва по- скоео като уокър 🤣
 march23, ние сме с  Понки. Не мога да кажа, че не съм доволна. Много са хубави. Но нашия човек проходи в къщи  по чорапи (bobux) и с всякакви обувки му е трудно. Сега мисля да взема някакви боси обувки да видя с тях как ще е.
 Не знам какво се има предвид под тиха книжка, но книжките които не е успял да изяде към момента са единственото занимание, което му привлича вниманието за повече от 5мин 🤣

# 153
  • В твоето съзнание...
Лейди, аз взех на Понки такива дето уж се водят barefoot, пък не знам колко са боси, чакам да дойдат.
Иначе и нашият в къщи е все по чорапи и не му е комфортно с обувки, аз за това бях взела едни на Колев и Колев, само за навика...

Едитвам се, за да добавя за тихата книжка - https://fidget.bg/product/detska-tiha-kniga-montesori-17-str

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 21:37 от march23

# 154
В началото, докато още се опираше по мебелите, ходеше с едни сандалки на Паблоски. Понеже беше още студено и все му бяха ледени крачетата и в къщи доста често си ги носехме. С тях нямаше никакъв проблем. Даже се справяше по- добре от колкото бос 🤣 Сега съм взела 22 номер за лятото, дано да му станат в някакъв момент, че сме още на 20ти за сега 🤣

# 155
Момичета, ще правите ли фотосесии в студио за рождените дни на децата?ако да как се подготвяте за фотосесия 🌼

# 156
Мен ме интересува по-тривиален въпрос: сложили ли сте протектори за ъгли? Ако да, с какво ги залепихте, така че да останат залепени?!
(Имаме ние едно...кученце. всичко изгризва)

# 157
Рокличка,
Купих протектори за ъгли от dm. Имат си механизъм за залепване, но кученцето 100 % ще реши да ги отлепи 😃
Мен ме интересува по-тривиален въпрос: сложили ли сте протектори за ъгли? Ако да, с какво ги залепихте, така че да останат залепени?!

# 158

Тези на ДМ както са казали по-напред наистина са доста хубави, но сега поръчах едни китайски и те май са доста по-добри, защото не остава бяло от лепенката, ще се опитам да приложа снима, за да онагледя.
Скрит текст:

За фотосесия за рождения ден може да си поискаме за подарък според мен ще е хубав спомен. Ще искам и да снимаме и самия рожден ден, та така.

# 159
Не ме притеснява бялото. Но искам лепенката наистина да държи.
3 вида имам. С едно захапване ги откъртва Joy

# 160
Аз отдавна се орказах от протекторите за ъгли. Изкарват около час и "кученцето" ги е свалило. За съжаление започна да сваля и закопчалките за шкафове и чекмеджета 🤣

# 161
Момичета, а как се чувствате емоционално? Как ви се отразява липсата на социална среда, работа? Помага ли ви някой, освен таткото в грижите за детето - например бабите или друг? Аз доскоро бях против помощ, но вече съм тотално гроги и не издържам.
Отделно еднообразието в ежедневието ми действа зле. Чувствам се безполезна някак и изолирана. Като цяло съм в депресия от месеци наред.

# 162
Cat_woman, и на мен ми е тежко на моменти, но най-вече от недоспиването. Моето сладурче се буди по сто пъти нощем, заспива на гърда, та се уморявям. Иначе както казах на мъжа ми - аз по-щастлива не съм била. Такава обич не съм изпитвала и просто въпреки умората, всеки момент е безценен. Иначе се чувствам безполезна вкъщи, все има за чистене и подреждане, но детето ми е приоритет. Не си безполезна - точно сега си най-нужна за рожбата си.
Никой не ни помага, сами го гледаме, така искаме.

# 163
So close,
Благодаря, мила ❤️🤗
Така е, и аз съм много щастлива с детето си, но има наистина трудни периоди. Безсънието си казва думата. А аз съм и по-тревожна като типаж и стигам до пълно изтощение от нерви. Поздрави на вас и целувки! 💓💓💓💐
Cat_woman, и на мен ми е тежко на моменти, но най-вече от недоспиването. Моето сладурче се буди по сто пъти нощем, заспива на гърда, та се уморявям. Иначе както казах на мъжа ми - аз по-щастлива не съм била. Такава обич не съм изпитвала и просто въпреки умората, всеки момент е безценен. Иначе се чувствам безполезна вкъщи, все има за чистене и подреждане, но детето ми е приоритет. Не си безполезна - точно сега си най-нужна за рожбата си.
Никой не ни помага, сами го гледаме, така искаме.

# 164
Cat_woman123, напълно те разбирам, в дните в които съм в офиса се чувствам себе си,
И аз като soclose- такава любов не съм изпитвала,  но след един прекаран само с възрастни ден се чувствам презаредена .
Но ние използваме и всяка възможна помощ, когато могат и колкото могат родителите ми са при нас, а когато са си във Варна използваме детегледачка в дните в които няма ясла и работим от дома.

А всяка възможна свободна минута я планираме за забавни събития, но аз това го правех и преди бебето, просто сега е повече 😄

Общи условия

Активация на акаунт