Естетични процедури за лице и тяло – 53 тема

• 73 211
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Не знам, не ми беше удобно да я загледам, защото имаше екип с камери около нея Simple Smile Освен това бяха в отделна стъклена стая, преди да влезеш в самата клиника и за да я огледам трябваше да си залепя носа на стъклото Simple Smile Иначе докторите мъже си изглеждат същите, както и в предаването. Симпатични и много мили и внимателни.

# 376
Здравейте! Извинявам се предварително, но не открих нищо по темата. Решила съм се да си поставя филър в устните, но имам нужда от мнения за град Пловдив. Благодаря предварително! Hug

# 377
Здравейте! Извинявам се предварително, но не открих нищо по темата. Решила съм се да си поставя филър в устните, но имам нужда от мнения за град Пловдив. Благодаря предварително! Hug

Аз си слагам филтър и ботокс при д-р Регина Хатър - пластичен хирург е. Определено съм доволна.

# 378
Здравейте, имате ли мнение за д-р Зарка Стойчева или д-р Мария Андреева от екипа на д-р Денкова? Ще правя ботокс или филър за първи път и не знам към кого да се ориентирам.

# 379
Аз съм правила консултация при д-р Зарка Стойчева по повод корекция на средна и долна част на лицето и доста адекватно ми звучеше, но не съм правила нищо при нея, защото се разминахме следващите пъти когато идваше във Варна.

# 380
  • Варна
Могат ли да кажат Софиянки, колко напред вървят часовете със записване при Георгиевски? Гледам, че идва във Варна, но май само за тренинги, затова май ще трябва ние да ви посетим.

# 381
Здравейте, имам нужда от препоръка. Напоследък започвам да забелязвам, че кожата на лицето ми не е напълно това, което искам, както и че може би някакви леки корекции с филъри, биха ме накарали да се чувствам по-добре.

Имам нужда да отида на консултация при някой, който да ми обясни какво би било подходящо в моя случай, какви са опциите на пазара и да ми разясни повече за всякакви инжекции, ботокс, филъри и тн. Иска ми се да изглежда максимално естествено, разбира се и човекът да е ок да обяснява за някой като мен, който идея си няма.

Търся наистина най-добрият в София )знам, че е субективно). Не е проблем да се чака много, искам ако ще правя нещо такова, да е максимално добре. При кого бихте препоръчали да си запазя час?

# 382
Георгиевски в Дерма акт.

# 383
Приветче,след лазерната блефаропрастика,към момента нещата стоят така:

В общ план май добре стана,определено има ефект
На 3-ия ден бях пушка😆С тониращ  крем и без очилата.

# 384
Май има добър ефект, да.
Това с неоперативна блефаропластика, с точките ли е?

Момичета, особено тези, които задават въпроси за Морфеус в дългосрочен ефект, Хармоника и другите колагенстимулиращи продукти. Разглеждах си снимките в телефона и попаднах на една, преди Морфеус и всякакви колагенстимулиращи. Тогава слагах само филъри (около 2 мл в цяло лице). Показвам разликата като първата снимка е от 2020 някъде, втората е от онзи ден. Разликата е очевидна и доказателство, че колагенстимулиращи продукти и Морфеус, са много пред филърите.

Единствено, устните ми са много по-добре тогава. Не мога да ги понасям сегашните, обаче имам алергия към хиалуронидаза. Искам да ги махна Disappointed Relieved

# 385
На мен пък на първата, с филъри ми харесваш повече.

# 386
  • в 1001-та нощ
На първата изглежда много по-добре. Възможно е да има и изглаждащ ефект от софтуера, който обработва снимката. Но и лицето е 4 години по-младо.

При лазерната блефаропластика, вместо скалпел се използва лазер. Не е неоперативната с плазма.

# 387
  • Варна
KPP, на мен на първата снимка лицето ми изглежда много по - добре, но това са и 4 години нагоре, пък и светлината, а и апарата е различен, с който е правена снимката, не ми личи и образуван колаген, но ти си знаеш. Моля, не го приемай за заяждане. Ти си много красиво момиче.
Като цяло, при всеки външната грижа е важна, но без добра вътрешна хидратация, сън, спокойствие и качествена чиста храна е почти едно преливане от пусто в празно. И с гена си трябва да се съобразим освен всичко друго.Последните изречения не са лично насочени към теб, а общи мои разсъждения.

# 388
И на мен на първата ми изглежда по-добре.
На нея нямаш 30 г, нали?

# 389
Момичета, благодаря за мнението, но на първата снимка съм overfilled (особено в областта, около назото и скулите), както и кожата няма тази еластичност и сочност, както сега, включително и контурът е тръгнал надолу вече да увисва, сега има лифтиране (особено се забелязва около брадичката и скулите). Определено на 100% има glow up и доста нов колаген, още повече, че вече нямам филър в лицето (освен в устните Sad, който от 2 години не е мръднал... )
Иначе на първата снимка май съм на 30.

Общи условия

Активация на акаунт