Естетични процедури за лице и тяло – 53 тема

• 73 188
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Че то на 30 си си бебе, че даже и на 34.

# 391
Защо по дяволите изобщо си пипала тия прекрасни устни бе?! 💕

# 392
  • Plovdiv
Момичета, благодаря за мнението, но на първата снимка съм overfilled (особено в областта, около назото и скулите), както и кожата няма тази еластичност и сочност, както сега, включително и контурът е тръгнал надолу вече да увисва, сега има лифтиране (особено се забелязва около брадичката и скулите). Определено на 100% има glow up и доста нов колаген, още повече, че вече нямам филър в лицето (освен в устните Sad, който от 2 години не е мръднал... )
Иначе на първата снимка май съм на 30.

Аз май ще съм единствената, която ще кажа ,че за мен на втората изглежда по-добре лицето.На първата снимка лицето стои сякаш изпито,кожата е доста без обем ,лицето стои много нежно и детско ,да така е....много нежно...обаче липсва плъстност на кожата,която на втората снимка се вижда ,че е една по-плътна и подхранена кожа.Аз мисля,че ако КРР не беше правила нищо по лицето си ,към днешна дата щеше да е доста увиснало предвид товаче че че,тя е слаба/споменавала го е/ и липсва подложка отдолу от мастна тъкан.На втората снимка КРР лицето ти за мен изглежда сочно,плътно,свежо и подхранено....
И още нещо-на първата снумка бузките са ти  надолу около областа на нослето,то се вижда ..докато на втората се вижда лифтирането определено Simple Smile

За мен има положителен ефект от процедурите Simple Smile

# 393
Единствено, устните ми са много по-добре тогава. Не мога да ги понасям сегашните, обаче имам алергия към хиалуронидаза. Искам да ги махна Disappointed Relieved
[/quote]

Има специален крем ,които разгражда филърите-ТоpiLase.Използва се при такива ,които имат алергии.
На мен утре ми предстой разграждане на филър под очите при Георгиевски,предлолагам,че ще се ползва самия ензим.Сложих филър за да залича торбички,но в момента изглеждам даже по-зле.Според мен филъра мигрира,от едната страна има топче,а от другата се е образувал ръб.Определено няма да повторя филъра в тази зона на лицето.

# 394
Здравейте,

Някой правил ли си е ХАЙФУ (HIFU) в дермакт? Ако да, доволни ли сте?

# 395
По темата с колагенообразуването не мога да се изкажа, защото преди две седмици правих Хармоника. Това е разликата с два-три дни. А при КРР смятам, че има разлика около брадичката, има лифтинг ефект.

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 21:24 от AnMary

# 396
Здравейте, момичета, извинявам се за нахлуването в темата, но знам, че тук ще получа адекватен съвет.
искам да направя подарък на една дама на 50 г. - нещо освежаващо. тя има чудесна кожа, но е започнало леко свличане на контура. отказва всякакви игли и подобни. преглеждах възможностите за безиглена мезотерапия, но се чудя - има ли наистина ефект и защо има ткава разлика в офертите на клиниките и на студиата /в едно студио до нас процедурата е 55 лв., а в клиника 100 и нагоре/. мога да отделя 500-700 лв. Какво друго би било подходящо и ефикасно?
Благодаря.

# 397
Защо по дяволите изобщо си пипала тия прекрасни устни бе?! 💕
И аз това се питам. Честно казано, Хаджийска ме нави - супер ще ми било. Е, супер ми е... Сега се чудя какво да ги правя и дали да не рискувам и да ги разградя. Не мога да ги гледам вече...

Penelope77, точно тези неща забелязвам и аз.

bodak, този крем купува ли се? Направо го взимам.

pepina80, страхотен резултат. С филъри нямаше да се случи толкова естествено. Колко ампутирани сложи?

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 15:46 от KPP

# 398
Момичета, доволни от карбонов пилинг има ли от към черни точки? Замислям се за пакета на Дерма Акт от Карбонов пилинг и Генезис и се чудя как да ги съметая с BioRePeel?

# 399
КРР, с две ампули съм, но моето лице е доста издължено и изпито. Може би в масовия случай една ампула да е достатъчна, не знам.

# 400
pepina80, при кой лекар слижихте Хармоника? Получило се е много хубаво.

# 401
Благодаря! При Трендафилова в Дерма акт. При нея правих и устни миналата пролет, ама не личи и мисля скоро да повторя.

# 402
До KPP -фирмата, която го внася го предлага само на лекари.Прочетох че Михайлов от Skin Line работи с него.Сигурно има и други такива в София.Предполагам, че не го ползват масово и ли поне не го предлагат,защото е по -евтин вариант от това да ти вземат 300 лева ,но това са мои предположения.Ще попитам утре в Дерма Акт за него все пак.Но може и вие да потърсите информация или да се свържете с тях.
Намерих още един лекар-https://fb.watch/qbhZVAVEBl/

# 403
Много благодаря. Ще се радвам ако попитате в DA и споделите

# 404
При КРР са се получили много хубави бразди на филтрума заради миграцията на филъра на устните. Харесват ми. Дори като погледнах първия път снимките и мислех да питам дали там е слагано Grinning
При руския обем се получава, нали там "изразяват дъгата на Купидон" и браздите стават по ясни.
Не знам дали го обясних правилно, но за мен не е дефект, а ефект.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 18:36 от Bug_Developer

Общи условия

Активация на акаунт