Естетични процедури за лице и тяло – 53 тема

• 72 823
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Винаги първо слагам ботокс, да опъне каквото има, а след 1-2 седмици филър.
И аз ги правя на различни места.

# 451
  • Виена
Plump не е ли окръгляне, пухкавост, набухване. Няма обем, пък има плъмп ми звучи алогично.

# 452
Plump не е ли окръгляне, пухкавост, набухване. Няма обем, пък има плъмп ми звучи алогично.

Точно това значи. И за мен няма логика.

Слагах ботокс преди 3 дни, чудесно стана. Исках и филър в назолабиални евентуално, отказа ми, каза че няма нужда. Запазих си час за след 5 месеца. При мен ботоксът държи много дълго време и добавяме минимално само за поддръжка. Иначе питах колко пъти може да се поставя, че съм чела сякаш, че има ограничения. Лекарката ми каза, че може да се слага безкрайно време. Имало изследвания за последните 50 години (ако правилно я чух), нямало противипоказания за многократно поставяне.

# 453
Знам, но ако се правят при различния специалисти ми е въпроса, Simple Smile
първо сложи ботокса да отпусне брадичката и после я оформи с филъра.

# 454
Изненадана съм, че ботокс е "хванал" на третия ден.При кого и какъв ботокс слага, Babri?

# 455
Колебая се между Скулптра и Хармоника. Оставам с впечатление, че Хармоника се ползва по-често. Имате ли наблюдения кой от двата продукта е по-добър за стягане на кожата и леко повдигане в областта на скулите?

# 456
Колебая се между Скулптра и Хармоника. Оставам с впечатление, че Хармоника се ползва по-често. Имате ли наблюдения кой от двата продукта е по-добър за стягане на кожата и леко повдигане в областта на скулите?
Аз слагам Скулпра, защото лекарката ми обясни, че Хармоника се ползва най-вече за долна част на лицето.

# 457
Момичета, кое бихте сложили първо - ботокс или филър в брадичка?
Първо ботокс и после филър.

# 458
Колебая се между Скулптра и Хармоника. 
Елансе ☺️

# 459
Здравейте, имате ли мнение за др Ивелина Дичева и по-конкретно за поставяне на хиалурон в устните?

# 460
Изненадана съм, че ботокс е "хванал" на третия ден.При кого и какъв ботокс слага, Babri?

gyga, мен ме хваща бързо и държи по много дълго време. Мисля, че ефектът от миналия път още не беше преминал, но ми е гладко между очите, а там имах лека линия, която ме дразнеше.
Аз съм в Канада и слагам тук. При нас няма практика да дават на пациента картонче с името на марката и не знам какъв ми е сложила. Другия път ще питам с коя марка работи.

# 461
Момичета, бързам да ви споделя:
Попадна ми видео в което лекарка споделя, че множество проучвания са доказали, че приемът на цинк перорално, няколко дни или седмици преди поставяме на ботулинов токсин, удължават действието му с до 30%.
Не пречи да се пробва:)

# 462
Много благодаря JACKLIN* Hug
Аз скоро ще ходя за гневна и ще пробвам.
Престраших се най - накрая за брадичка и не съжалявам. Уви нямам снимки Sad
Разликата е страхотна, моята брадичка незнам как да го обясня, но беше все едно се е "стопила" .
Доста време ме дразнеше и съжалявам, че не се реших по - рано да я направя.

# 463
Не трябва да се слага първо ботокс и после филър в брадичката. Като отпусне ботоксэт, може и вероятно ще се окаже, че филърът е поставен "накриво". Срага се филър в отпуснато и нормално състояние и после ботокс. Това всеки професионалист го знае.

Plump ефект в тези среди се използва като синоним на сочност,стегнатост, а не на пухкавост и подутост. Даването на обем е различно нещо. Хармоника не дава обем, а дава сочност/"замазва"

# 464
  • Варна
Здравейте 🙂 Четох коментари,но съм абсолютен новак в тези неща и реших да пиша... Бихте ли ми казали за тази процедура и марка? Боли ли? Ефекта бързо ли преминава? Днес бях при докторката,но по други въпроси и съвсем леко закачих темата... На 30г съм и смятам да се възползвам,като от както се помня съм с тъмни кръгове и изморени очи...
Благодаря предварително 🙂

Общи условия

Активация на акаунт