Естетични процедури за лице и тяло – 53 тема

• 68 813
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте ! На 35 съм и имам вече леко паднал клепач.. Кой е най-ефективният начин за повдигането му ? Не съм правила никакви процедури до сега.
Преди блефаро,за да задържите още малко,може Фотона.Това е казала д-р Наталия Иванова на моя приятелка.

# 556
Здравейте ! На 35 съм и имам вече леко паднал клепач.. Кой е най-ефективният начин за повдигането му ? Не съм правила никакви процедури до сега.

1) неоперативна блефаропластика... има различни мниения спрямо ефективността. Правят се малки изгаряния на кожата по целия клепач ( така звучи страшно, но може да го погледнеш в нета).

2) Ботокс. Обездвижва се мускула под веждата и така мускула, който е над него вдига клепака естествено.

3) Оперативна блеф. Тази е най успешна и за най дълго ( не за винаги). 10г някъде.

# 557
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Руските устни са най-хубавите устни,които съм виждала и винаги съм искала такива,но знам,че е техника,която не всички инжектори практикуват,а сега от вас чувам,че била ок само първите месеци.

Като споменахте за инжектиране с pen,правила съм преди 3-4г,платих почти толкова,колкото за Кис и ефекта продължи само няколко седмици. Дали имаше и месец.

Слагали са ми филър в околоочната зона с канюла. Боли,няма какво да се лъжем,но имаше ефект. Не бих повторила,защото е близо до очите и честно казано се страхувам нещо да не се случи,я да мигрира,я друго.

За тези,които се слагали скин бустери,колко време сте зачервени/посинени? Мога ли да си поставя и след седмица/10на дни да пътувам на почивка?

Йоана Йоко не я гледам отдавна,защото е фалшива, но със сигурност има ринопластика (изключително успешна), блефаропластика, филъри в устните.За тези неща е споменавала. Ако отрича, то това е поредната й лъжа. Не съм сигурна дали има силикон,по-скоро не.

# 558
Има зачервяване , но минава до края на деня 😘

# 559
  • в сърцата на децата <3
Момичета, всички вие имате много повече и теоретичен, и практически опит от мен в тези процедури. Не споря с нито една от вас - възможно е след 2 седмици да няма и следа от филъра, обаче аз и от инжекционния толкова време видях полза, така че тук поне не съм синя и отекла половин месец.

По въпроса на Adoralova - мисля, че зависи от кожата. При мезото ми казаха, че до сутринта няма да личи нищо, обаче 4-5 дена бях като с обрив. Възможно е само аз да ги правя тези реакции, знам, че кожата ми е ужасно капризна и много неща не ми понасят, имам и доста алергии (след всяка нова процедура си ходя с урбазона в чантата, защото се е случвало да се влоша за минути). Та все пак - едно наум 😊

# 560

1) неоперативна блефаропластика... има различни мниения спрямо ефективността. Правят се малки изгаряния на кожата по целия клепач ( така звучи страшно, но може да го погледнеш в нета).

2) Ботокс. Обездвижва се мускула под веждата и така мускула, който е над него вдига клепака естествено.

3) Оперативна блеф. Тази е най успешна и за най дълго ( не за винаги). 10г някъде.

И аз съм за блефаропластика - на 45 год съм вече... Оперативна намеса ще е най-ефикасна, предполагам. В Пловдив да препоръчате някого или в София /бих пътувала/. Сигурно е коментирано многократно, извинявайте за което.

# 561
Стара Загора - Желязкова или Наталия Иванова, разгледай работата им и си избери, аз бих се консултирала и с двете преди да реша

# 562
Има тема за блефаропластика , там ще се намери повече информация.

# 563
Привет, красавици!
Минавам да се похваля ли, оплача ли 😂 На 20 януари сложих Revolax - deep и sub-q в устни и нос. За носа... Абе от 1-2 дена вече нямам синьо и рана от канюлата, ефект все още има. Устните, обаче, са друга работа... Първо ме боля жестоко при поставянето. После не ги усещах 2-3 дни, след това посинях, ама така хубаво, че все едно са ме пребили, особено от дясно, от където и повече болеше при поставянето. Устните, ъгълчето, отгоре и отдолу, чак до отстрани на носа. Точно все едно някой ми е шибнал един юмрук. Още десетина дена трябваха на синината да се разнесе. И докато това се случи установих, че докторицата изобщо не е направила това, което исках. Тя твърдеше, че като спадне отока ще е формата, за която говорихме (аз съм наясно, че с едно поставяне и то на 1 мл няма да стане чудо), обаче то няма НИЩО общо. Така, ето какво исках и точно тази снимка от нета показах:

Ето и резултатите веднага след процедурата:

Ето от миналата седмица:

На мен лично НЕ ми харесват и формата няма ниииищо общо, пък за асиметрията да не говорим - вижда се от самолет. Случайно с моя приятелка козметичка се заговорихме, защото при нея ходя на BioRepeel и като резултат добавих още 1 мл безиглено Art suisse lips. Ами... Първо - не боли изобщо. Второ - формата я оправи доста, но при положение, че първия филър още не се е разградил, а има доста в краищата, няма как по-добре от това освен ако не сложа още много в центъра. Като трайност на този дават същите месеци, но е много по-мек. Дори да трябва значително по-често да го подновявам, аз вече на игла няма да ида.
Сложен е в сряда, ето снимка от вчера:

Ето и разликите

без филър - първите 2 снимки; третата е веднага след първото поставяне;
втори ред - заздравели, около 14-ти февруари; средната е от сряда преди втория филър, следващата е от салона с току-що поставен втори филър.
Трети ред - от четвъртък до събота по една снимка всеки ден.

Ето и сравнено преди първи филър и от вчера:

Очаквано няма синини, отоци, никакъв дискомфорт. Ще видим колко още ще спаднат, мацката каза, че няма да има особена разлика защото няма и особено подуване след процедурата. Оставила ми е 0.1 от филъра за корекции ако трябва като ходя на следващия пилинг след десетина дни.
И спирам, че верно е краста 😂😂😂 Ще заложа на още 1-2 процедури с q-swich лазер за петната, от IPL-а не съм доволна като резултат изобщо. Може би не е за толкова упорити петна като моите, но лятото идва и нямам време за повече от 2 процедури, така че ще заложа на сигурното. Между тях ще направя и едно мезо, имаше ефект, само да видя какво точно ми слагаха като продукт, защото определено за по-фината пигментация подейства.
Устните в средата, след като е преминал оттокът от поставянето на първия филър, изглеждат най-добре, вкл.от тези, които сте дала за пример. По мое мнение са много неестетични, да не говорим, че до 6 месеца, целият филър ще е мигрирал нагоре.

Аз и моя приятелка сме слагали безиглено филър. Преди може би 4 години. И двете все още имаме щети от тогава - обезцветени участъци по устните, аз имам и един капиляр. На първия месец всичко става на ужасни топчета, които се личат с просто око, даже и без усмивка. Този метод не го ли зацраниха, заради всички щети, които нанесе? Защо още го правят козметичките?

# 564

И аз съм за блефаропластика - на 45 год съм вече... Оперативна намеса ще е най-ефикасна, предполагам. В Пловдив да препоръчате някого или в София /бих пътувала/. Сигурно е коментирано многократно, извинявайте за което.
В  Пловдив може да се консултирате с д-р Регина Хатър. Пластичен хирург е, има интересни резултати в Инстаграм профила й

# 565
  • Plovdiv
Момичета за скули кои продукти се използват и колко време е трайността?

# 566
Bug Developer имате добър резултат. При кого са поставени конците

# 567
Bug Developer имате добър резултат. При кого са поставени конците
Споменавала съм я и друг път със други сполучливи неща по мен Heart Eyes Д-р Петкова, ако желаете пишете на лично да Ви пусна локация или телефон.

# 568
Някой поставял ли е бустер restyline vital light в околоочната зона?

# 569
Кенди, аз, в слъзната падина.Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт