Естетични процедури за лице и тяло – 53 тема

• 68 801
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
В коя част от лицето може да се постави Хармоника?
Средна и долна, овал.Може и в назо май.

# 631
Ако са вече налични по-дълбоки бръчки,даже преди ботокса е добре да се направи нещо апаратно ..
Какви бяха апаратите за очи, че забравих вече от много четене се оплетох. Без повече лазери и горене , че приключих за този сезон.
Напоследък в който и салон да отида ми предлагат пълнене на лицето с филъри с уговорката, че ще има лифтинг ефект-повдигане без рязане така модерното напоследък. Какво мога да си измисля достоверно за да им клъцна мераците завинаги? Аз не искам да ми пълнят лицето. Даже леко може да се поизпразни не да се напълни, обаче като им откажа и сякаш излиза нямам доверие в тях и те започват да ме претупват един вид така, че нещо достоверно трябва да им отговоря като, че съм алергична или и аз не знам. Помагайте!

# 632
В салон процедури-никога!
За лифтинг биостимулиращи филъри.

# 633
О, извинявам се! За клиника исках да кажа. Мислех за други работи. ✌️
И проблема е, че не са биостимулиращи филъри

# 634
В коя част от лицето може да се постави Хармоника?
Средна и долна, овал.Може и в назо май.
А за шия?
Сега пък прочетох, че Хармониката е за по-млади кожи. Замислих дали ще има ефект върху по-зряла кожа, чудя се още.
Записах си час за Хаджийска, Дерма акт.

# 635
Вероятно и за шия става.Онзи ден моя приятелка сложи 2 ампули.Тя е на 44.Плътна кожа.Ще кажа как ѝ се отразява след няколко месеца.

# 636
Момичета, какво мога да направя за тъмни кръгове, които са наследствено. Някакви апаратни процедури?

# 637
  • Plovdiv
Добре,защо след като са толкова лоши апаратните процедури се предлгат навсякъде,ама наистина навсякъде и то по няколко различни апарата с радиочестота,ултразвук и т.н. ,а на всичко отгоре и цените са по-достъпни?
Не мога да си го обясня?Много са лоши ,топят мазнини,нямат стягащ ефект,а всички клиники имат апарати?

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 18:09 от Penelope77

# 638
За пари 💸💰

# 639
Аз напоследък гледам много добри резултати с  Fotona . Някой правил ли е

# 640
  • при Arctic Monkeys
Отчитам се с трета процедура ялупро класик. Много хубаво запълва околоочна зона, а кожата на лицето става чудесна.
Като става въпрос за апаратни, моите лекарки категорично ми изключват радиочестота. Бих направила от апаратните само алма лазер за капиляри.

# 641
  • Plovdiv

тези клиенти никога няма да се върнат след като ефекта е нула и са били излъгани, каква е логиката ?

# 642
Не бих била толкова крайна все пак, вероятно има и такива, които имат ефект при определени клиенти. Други биват убедени, че има такъв. Дори тук съм виждала снимки преди и след, на които аз не виждам никаква разлика, но дамите са си убедени, че има такава. Други пък изобщо нямат нужда, ама пуста мода.

# 643
Отчитам се с трета процедура ялупро класик. Много хубаво запълва околоочна зона, а кожата на лицето става чудесна.
Като става въпрос за апаратни, моите лекарки категорично ми изключват радиочестота. Бих направила от апаратните само алма лазер за капиляри.
Къде правите ?😘

# 644
  • при Arctic Monkeys
Първите две, Скин лайн Варна,трета в Шумен.

Общи условия

Активация на акаунт