Лято в Албена 2024г.! (Тема 1)

• 49 554
  • 776
  •   1
Отговори
# 150
Била съм в Славуна (вярно, че беше преди доста години, но и сега мисля е добре хотела). Аз бих го предпочела пред Елица.
Славуна и Мура делят общ ресторант, но това не беше проблем. С много хубави спомени съм от Славуна.

# 151
Била съм в Славуна (вярно, че беше преди доста години, но и сега мисля е добре хотела). Аз бих го предпочела пред Елица.
Славуна и Мура делят общ ресторант, но това не беше проблем. С много хубави спомени съм от Славуна.
благодаря .

# 152
  • Русе

Привет от Албена!

# 153
В кой хотел сте, дайте повече информация моля.

# 154
  • у нас
В кой хотел сте, дайте повече информация моля.
като гледам от къде и снимано -в Калиакра бийч е, чакаме отзиви

# 155
  • Русе

Привет от Калиакра бийч! Времето е страхотно, водата е 23.5 градуса (от часовника ми вчера) и неочаквано за мен в това време на годината се къпем спокойно и с кеф! Хотела е пълен до дупка, но Арабела и Калиакра маре още не работят така, че явно всички сме събрани в този. Храната е чудесна и вкусна. Още не сме ходили към другата част на Албена така , че за нея утре. Лунапарка и магазините работят. Ако има нещо питайте!

# 156
Някой знае ли дали ще може да се ползват привилегиите на priority картата, която притежавам за резервация, направена чрез тур оператор?

# 157
Някой знае ли дали ще може да се ползват привилегиите на priority картата, която притежавам за резервация, направена чрез тур оператор?
Картата важи само за директни резервации през сайта или кол центъра на Албена.

# 158
Картата важи само за директни резервации през сайта или кол центъра на Албена.
Знаете го със сигурност ли? Не съм видяла подобно условие в общите правила?

# 159
Отстъпката от програмата за лоялни клиенти може да се използва само в старата система за резервация. Там се въвежда номера на картата, която имате. В новата система няма тази опция. Изпратила съм им запитване как може да се комбинират отстъпките, които са налични в новата сиситема, но не са отразени в старата, заедно с приорити картата, но засега отговор няма..

# 160
  • Русе

Да може, но само чрез Албена тур. Те са дъщерно дружество на Албена АД. Доколкото знам физически офиси обаче имат само в София и Русе.

Относно Калиакра маре от вчера работи.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 10:38 от Polina238

# 161
Отстъпките от Приороти картата в новата система могат да се използват като се обади човек на кол център Албена и те въведат номера.Временно било така

# 162
Здравейте, може ли да ми дадете идея или възможност за бюджетно придвижване от Варна до Албена. Има ли маршрутки, автобус? Естествено последния вариант ще е с такси. Благодаря

# 163
Ползвали сме маршрутка

# 164
На кой сайт мога са видя разписание на маршрутките? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт