Лято в Албена 2024г.! (Тема 1)

• 49 272
  • 776
  •   1
Отговори
# 510
Може ли който е бил  в Лагуна Гардън, да сподели как е храната . Прочетох, че Лагуна Маре се изхранва в него?

# 511
Може ли който е бил  в Лагуна Гардън, да сподели как е храната . Прочетох, че Лагуна Маре се изхранва в него?
Аз също се интересувам, защото плануваме за следващата година да сме именно в този хотел.

# 512
Има в Гергана изгубено йорки. Роналд да се заеме. Също да проучи Лагуна Маре

# 513
  • София
Фани, сори не сме го мяркали.

Но пък виждаме твърде много "изгубени" медузи и щипалки ...

# 514
  • Русе
Фани, сори не сме го мяркали.

Но пък виждаме твърде много "изгубени" медузи и щипалки ...
Минаха вече няколко дни от както сте в Гергана и имаш впечатления от храна, питиета, анимация и обслужване. Може ли да споделиш когато ти остане време малко инфо?

# 515
Аз също се интересувам, защото плануваме за следващата година да сме именно в този хотел.
Догодина ще е друг готвача сигурно

# 516
Привет от Калиопа (на база FB сме в Малибу)

# 517
  • у нас
Аз изкарах вирус с повръщане и разстройство, на втория ден много силни мускулни болки и после все едно нищо не е било. 24 ч фотосинтеза и сън, нямах сили да стана от леглото. За щастие бях само аз посредата на почивката

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 19:28 от Tommelise

# 518
Кучето е намерено около хотел Гергана. Има телефон на човекът прибрал кучето. Вероятно е на гост с йорки. Може да запишеш телефона и го оставиш на рецепция. Може и от друг хотел да е и да е стигнало до Гергана.

# 519
Къде мога да намеря пояс на по изгодна цена,резервирала съм в Лагуна Гардън. Май месец директорът ми е ходил на турнир с детето си отсядал е в този хотел и каза че храната е било на ниво.

# 520
Пояс за плуване , за дете ли?

# 521
За цена не знам, но навсякъде в Албена има магазинчета и сергии, които продават надуваеми пояси, топки, възглавници и пр.

# 522
За пояса - в Албена или по принцип.

# 523
  • БГ
Привет от слънчева Албена! 😍
Във Вили Ралица Акваклуб сме, от вчера, UAI. Базата не е реновирана от предното ни посещение през 2021г., но е много по-добра от тези на Калиопа, Сенди, Малибу. 5 човека сме и ни е ОК. Ресторанта също няма промяна. Готвачите, за които слушаме от 2-3 години, турски chef, готвят вкусно и разнообразно типични ястия от Ориента. Плажа - изненада, огромно каре чадъри, текстилни шезлонги, точно пред Ресторанг Рай, в 9,30ч - празно от 4- ти ред!? Водата чиста и топла, малко щипалки, медузи още не съм видяла, но рибки - много! 🤩

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 11:52 от stefaniika

# 524
  • София
Пояси, всякакви размери, в Джъмбо. В Албена има навсякъде, но цените са по две, по три. За същите лопати, пояси, играчки - Джъмбо или от сорта.

Фани, ще напиша подробно за храната, да. Събирам още малко впечатления, а и днес имаме личен празник.

Общи условия

Активация на акаунт