Лято в Албена 2024г.! (Тема 1)

• 49 339
  • 776
  •   1
Отговори
# 360
В сайта на Албена няма ли свободни места за вашите дати?
Аз пробвах сега и за следващата седмица, за 2ма възрастни и 1 дете на 6 години, за 5 нощувки в хотел Магнолия, излиза 1002 лв.
https://magnolia.albena.bg/search/?lng=bg-BG¤cy=BGN&dates=2024-07-16%7E2024-07-21&guests=%5B%7B%22adults%22%3A2%2C%22children%22%3A1%2C%22children_ages%22%3A%5B6%5D%7D%5D

Ние резервираме рано, защото дъщеря ми е на 16 и се води възрастен, та за 3ма възрастни и 1 дете на 9 години, платих 1384 лв.,а в момента за нас би било 1450 лв., което не е толкова голямо намаление като се замислиш, но пак бива.
1450 лв. ми излезе за 5 нощувки, за 3-ма възрастни и дете на 11 години. В една стая сме всички. Дъщеря ми е на 20 години, но иска да дойде с нас за  второ море, та така и ние сме трима големи

# 361
Да, значи като нас.
Ще ти снимам да видиш стаята, малко е тясно с толкова легла, но ние само спим там и не ни е проблем.

# 362
  • Русе
Alina , щом има проблем с оттичането на водата в банята сигнализирайте на управителя на хотела.Те ще вземат веднага мерки .Аз също съм имала такъв проблем и го отстраниха на другия ден

В Гергана например нямам как, защото няма канал (освен в душ пространството или ваната) и не може да се отече никъде. Редовно взимам мопс от чистачките. Понякога и те идват да ни попият 🤣
Имаш ли вече впечатления от този сезон в Гергана?

# 363
  • София
Полина, не още.
Ще пиша, когато.

# 364
  • Русе
Аууу, това със щипалките е гадно :/ водата на чай, а децата няма искат да влязат

Ще им стане топло и ще мигрират на север Smile В момента на юг от Варна няма щипалки, значи пътят им е нагоре.
Има на южното Черноморие.
Миналата седмица в Ахтопол, Синеморец и Силистар нямаше нито една щипалка. Имаше съвсем малки медузки.

# 365
Някакви отзиви от хотел Сендий бийч за новия сезон?
Нещо много лоши отзиви чета в гугъл от началото на сезона!

# 366
Мен ме гложди, че избрах Малибу , вместо Сенди . Ама тази година Сенди бяха прекалили с цените.

# 367
За тези, на които почивката предстои - кога заминавате? Ние след три седмици, изгарям от нетърпение вече!

# 368
Утре, а малкото дете е болно Sad

# 369
Другата неделя една седмица в Сендий бийч!

# 370
Някой с пресни впечатления от Калиакра Маре и тазгодишния Ултра Ол, който ще бъде там?

# 371
Някой с пресни впечатления от Калиакра Маре и тазгодишния Ултра Ол, който ще бъде там?

Има един профил във фейсбук, в който има няколко видеа от там. Излязоха ми преди две седмици мисля, потърсете назад https://www.facebook.com/Chicolatti

Ние се върнахме вчера от Магнолия, като цяло сме доволни, с дребни забележки към камериерките и ескалаторите.

# 372
Мен ме гложди, че избрах Малибу , вместо Сенди . Ама тази година Сенди бяха прекалили с цените.
И аз съм така, миналата година бяхме в Ралица Акваклуб.За избрания период от мен,нямаше свободни места и затова избрах Малибу.Живот и здраве от другата седмица сме там.

# 373
Утре, а малкото дете е болно Sad
Ще оздравее! Два дни преди почивката през април, малкото беше с 39° С температура. Заминахме, над четири часов полет оттук летяхме. Всичко беше наред, водата и океанският въздух помогнаха! Но знам какво напрежение е...

# 374
Аз днес за пръв път успях да стигна плажа. Няма водорасли никакви, нито медузи, щипалки- да, но не е някакво гъмжило. И по-зле е било.

Общи условия

Активация на акаунт