Лято в Албена 2024г.! (Тема 1)

• 49 331
  • 776
  •   1
Отговори
# 375
Утре, а малкото дете е болно Sad
Ще оздравее! Два дни преди почивката през април, малкото беше с 39° С температура. Заминахме, над четири часов полет оттук летяхме. Всичко беше наред, водата и океанският въздух помогнаха! Но знам какво напрежение е...

Нали знаете, че точно така се разболяват всички останали в хотела. Не от "морската вода", а от десетките болни деца, заведени от родителите си на море. Вашете дете може да се оправи за два дни, но това не означава, че не е опасно за околните. А пък полет и седене по летища с болно дете пък изобщо не ми се коментира.. (освен ако не се налага спешно прибиране, евакуиране и тн) Hands V

# 376
Имаше ушна инфекция детето.
Имахме застраховка, мислех да канселирам, но джипито даде антибиотик и ни увери, че всичко ще е наред.
Така и стана.

# 377
Пийк, аз бих отложила резервацията с няколко дни, обади се в хотела, сигурна съм че ще ви съдействат, стига да можеш да си преместиш отпуската.
Сигурна съм, че ти не би се зарадвала да заведеш здравите си деца и да се заразят от друго болно дете, та не го причинявай на другите хора с деца.
Това смятам аз за правилно и това бих направила.

# 378
В Албена има поликлика, аз  бих тръгнала. Някога, когато отидехме с нашите на море, винаги се раболявахме. Или аз, или сестра ми, а се е случвало и двете. Майка ми, милата, все седеше с някого в стаята, докато отраснахме.

# 379
Като стана дума - ако някой иска да отложи резервация или няма сигурност дали ще успее на резервираните дати, да се обади в колцентъра, да се разберат. У нас както планираме всички почивки още от октомври ноември предишната година, така в началото на юни се оказа, че нямаме никаква сигурност за юли - на мм му назначиха медицинска интервенция, на мен допълнителни изследвания, които можеше да завършат с операция и т.н. Обадих се, много бяха отзивчиви, оказаха се изключително гъвкави, и изобщо това май е единственият колцентър, от който ще бъда доволна тази година. Един ден в петък следобед звънях да потвърдя, че в понеделник все пак пристигаме рано сутринта към 8-9 - младежът вика моля ви се, не се притеснявайте, и да не дойдете ще намерим решение.

# 380
Именно на кол центъра се обадих и аз и преместих с няколко дни нашата резервация, 2 седмици преди да отидем, но съм сигурна, че и ден преди това да беше, пак нямаше да има проблем. И на кол центъра и на рецепция бяха много отзивчиви.

Относно поликлиниката в Албена, налагало ни се е да им ползваме услугите, 100 лв е да дойдат с линейката до хотела, съвсем малко по-малко е преглед на място, не помня колко, ама и да не са проблем парите, пак не бих тръгнала с болно дете, написах по-горе защо.

# 381
  • Русе
Някой с пресни впечатления от Калиакра Маре и тазгодишния Ултра Ол, който ще бъде там?
Ние бяхме до 22.06.,доволни сме от храната,не е нещо уау но всеки ден има скара,готвеното не ни хареса,има мезета-кайзер,суджук това е ново за мен,вечер печаха доста пъти ципура и лаврак, след обяд гофрети и пак скара,друго ново виното беше в стъклени бутилки, имаше и наливно,алкохола вносен без бирата,кафето на зърна-хубаво,десертите интересни,не простите пастички и натуралният им ябълков сок от машина.

# 382
Почти съм сигурна, че спукано тъпанче не е заразно. Лекарката сутринта каза, че е добре и може да пътува . Звънях на кол центъра, казаха че едва за 3.8 има свободни стаи.

# 383
  • Русе
Здравейте, клиентския телефон на Албена работи от понеделник до петък, затова питам тук. Ако искаме само да отидем на плаж, без да сме гости на хотел, какви такси се плащат- за вход в комплекса и отделно за паркинг? Работи ли ескалатора тези дни? В темата четох, че се ползва срещу карта, която дават от хотела, ако нямаме карта, как може да се ползва, става ли с монети или от някъде трябва да се купи? Благодаря и хубава почивка на всички.

# 384
Отивате с колата до бариерата и те ви обясняват къде колко струва. Влизате и в зависимост от това, къде паркирате, на излизане ще платите 10 или 20 лв.
Няма да ви трябват ескалатори.

# 385
Плаща се само паркинг на излизане от комплекса. Таксата зависи от това къде сте паркирали.
Ескалатор до плажа не ви трябва. Той е от горските хотели до плажа.

# 386
Ако нямате карта за ескалаторите, пускате левче.
Иначе за паркинга, 8 лв на авогара, 10 лв зелена зона, горните хотели и около пощата и 20 лв синя зона, хотелите близо до плажа.
Ние като бяхме, дойдоха две семейства на плажа, малко по-късно дойде мъж с електрическа тротинетка, предполагам е оставил колата далеч, за да не плаща 20 лв.

# 387
Днес се върнахме от Гергана.Храната ми се стори по-вкусна и по-разнообразна от миналата година.Откъм чистота и обслужване нямам никакви забележки,всичко беше на ниво.Единствено много неприятно бяха щипалките и медузите в морето ,детето отказа да влиза и бяхме повечето време на басейните.Ако нещо ви интересува питайте.

# 388
Днес се върнахме от Гергана.Храната ми се стори по-вкусна и по-разнообразна от миналата година.Откъм чистота и обслужване нямам никакви забележки,всичко беше на ниво.Единствено много неприятно бяха щипалките и медузите в морето ,детето отказа да влиза и бяхме повечето време на басейните.Ако нещо ви интересува питайте.
Как беше анимацията?

# 389
Как беше анимацията?
Анимацията е почти през целия ден.Вечер от 20,30 започва детска дискотека,а от 21ч. музикални шоута,които гледахме малки и големи.Аниматорките са много мили и много се стараят,отделят внимание на всяко дете. Понеделник е пяна партито,което ние за съжаление изпуснахме.
Носете си препарати против комари,не са много,но има.

Общи условия

Активация на акаунт