Лято в Албена 2024г.! (Тема 1)

• 49 306
  • 776
  •   1
Отговори
# 390
Ооо, и ние вчера бяхме на пяна парти но в Маритим. Моите полудяха от кеф Wink днес имаше много хубав концерт на сцената на плажа. Луната беше страхотна!
Много ми харесва Малибу. Всичко, без стаята. Локация, храна, анимация, басейни са супер за моите деца.  Стаята е голям компромис. 3ти ден моля да ми оправят хладилника, че лекарството на детето трябва да стои в него, трети ден ме лъжат, че са го оправили и усилили. Температурата е същата като в стаята, все едно шкаф, миришещ на хладилник. Телевизора едва днес проработи
 От 3 лампи в стаята, само 2 работят. Понеже сме запазили 2 съседни стаи, това се отнася и за двете стаи. Комарника аха да се затвори ама му остават още 4 пръста , за да е хубаво затворен. Комарника в стаята на майка ми е целия накъсан
Според мен, условията в стаите НЕ отговарят на цената, която се плаща.
В ресторанта има един много крив барман. Който е доста възрастен и изключително заядлив. Вчера взе нещо да се заяжда с мен, гледах да не го отразя, че преди това децата добре ми скъсаха нервите и само този мрънкащ професор ми трябваше!
Храната е хубава. Винаги има за всеки вкус по нещо.

# 391
Ооо, и ние вчера бяхме на пяна парти но в Маритим. Моите полудяха от кеф Wink днес имаше много хубав концерт на сцената на плажа. Луната беше страхотна!
Много ми харесва Малибу. Всичко, без стаята. Локация, храна, анимация, басейни са супер за моите деца.  Стаята е голям компромис. 3ти ден моля да ми оправят хладилника, че лекарството на детето трябва да стои в него, трети ден ме лъжат, че са го оправили и усилили. Температурата е същата като в стаята, все едно шкаф, миришещ на хладилник. Телевизора едва днес проработи
 От 3 лампи в стаята, само 2 работят. Понеже сме запазили 2 съседни стаи, това се отнася и за двете стаи. Комарника аха да се затвори ама му остават още 4 пръста , за да е хубаво затворен. Комарника в стаята на майка ми е целия накъсан
В ресторанта има един много крив барман. Който е доста възрастен и изключително заядлив. Вчера взе нещо да се заяжда с мен, гледах да не го отразя, че преди това децата добре ми скъсаха нервите и само този мрънкащ професор ми трябваше!
Да, възрастният човек на бара в Малибу е ужасен. Когато бяхме в Калиопа, редовно се заяждаше и с нас. За една менте бира Славена и псевдо червено вино да си скъсаш нервите с него! Още ли отсервират украинки?

# 392
В момента сме в Сенди.Хотела е добър,стаята е готина ,фоае,басейни са супер.Единствено проблема е в готвачите и персонала в ресторанта.Храната не я бива много.Персонала се състои от мърляви младежи от Киргистан облечени в анцузи и изцапани тениски.Готвачите са от Турция.Но определено не струват.Постараха се тези дни и предложиха пъстърва,калмари и миди за вечеря.Скарата не е на дървени въглища и кюфтета и кебапчета са от странна кайма.Колбасите са много зле.Закуската е много добра,плодове има всякакви с добро качество.Десертите също са добри.Млечната салата е странна консистенция в която не се виждат краставици,самите краставици в ресторанта се предлагат с корите.Машината за еспресо е само една в ресторант.На басейна кафето е Нес.Безалкохолното е наливно на Пепси и е добро.Черешовия сок липсва,както и прочутата албенска ракия..Миналата година бяхме в Лагуна Гардън който ми се струва едно ниво нагоре от Сенди.Избрах Сенди заради Ала Карт и заради малкия басейн който детето хареса миналата година.Анимацията е в Малибу и е добра.Виждам ,че и в Лагуна Гардън са я пооправили.Миналата година амфитеатърът със сините седалко беше занемарен,но сега е освежен и анимацията е пред него.На Сенди сините седалки не се ползват и са изоставени.Снрк бара е много мръсен,боклуци стоят по масите вече 4ти ден и никой не ги чисти нито мете плочките.Иначе цената за нощувка бе скъпа от тази в Гардън.Незнам как ги определят, всяка година е на късмет.Иначе стаята е супер.Това е от мен засега🙂

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 00:13 от Ned123

# 393
Това със стаята, телевизията и хладилника не ми харесва,имаме резервация за 8 нощувки.Само да не вали другата седмица.Искам да попитам колко е дълбок  детския басейн?Морето чисто ли е?Има ли медузи и щипалки?Доволни ли сте от детската анимация? Благодаря Ви предварително!

# 394
Малкия басейн е 30 см дълбок.
В морето има малко медузи и щипалко. Много е топла водата.
Ние анимация използваме много малко, че сме основно на морето, но смятам, че е добра.

# 395
Тръгваме си днес след 10 дена в Албена в Маритим без съществени забележки към престоя.
Единственото, което леко ни развали удоволствието бяха щипалките, които в някои от дните бяха наистина много и агресивно хапещи.
Днес щипалките вече не са много, но имаше огромни сини медузи (2-3 видяхме само) като в документалните филми Simple Smile
Проблеми с водата и ентеровируси не сме видели. В интерес на истината морското течение е от север към юг винаги. Може да видите картата на морето в http://www.weather.bg/index.php?koiFail=prognChisleni&lng=0
Пред Калиакрите строят на плажа подвижен басейн с водните  атракциони, които бяха преди в морето. Народ има, хич не е празна Албена.

# 396
А кой от Лагуните беше хубавия хотел..?

# 397
Лагуна Бийч

# 398
Лагуна Бийч ми беше фаворит доста години,но тази година бях да посетя външния басейн и ми се струва ,че нещо е позанемарена работата.Не е вече на същия френски туроператор.Мисля ,че тази година по дъбър ще е Лагуна Гардън

# 399
Лагуна Бийч ми беше фаворит доста години,но тази година бях да посетя външния басейн и ми се струва ,че нещо е позанемарена работата.Не е вече на същия френски туроператор.Мисля ,че тази година по дъбър ще е Лагуна Гардън
TUI е оператора и юни изобщо не беше занемарено.

# 400
Някой с пресни впечатления от Калиакра Маре и тазгодишния Ултра Ол, който ще бъде там?
Ние бяхме до 22.06.,доволни сме от храната,не е нещо уау но всеки ден има скара,готвеното не ни хареса,има мезета-кайзер,суджук това е ново за мен,вечер печаха доста пъти ципура и лаврак, след обяд гофрети и пак скара,друго ново виното беше в стъклени бутилки, имаше и наливно,алкохола вносен без бирата,кафето на зърна-хубаво,десертите интересни,не простите пастички и натуралният им ябълков сок от машина.
Здравейте!
За "Калиакра Маре" ли става въпрос или за "Калиакра Бийч"?

# 401
# 402
  • София

Това чудо нямаше ли го и миналата година, само че в морето, само че доста по-рано от сега?

# 403
  • Русе

Това чудо нямаше ли го и миналата година, само че в морето, само че доста по-рано от сега?
Не, това е ново. Миналата година беше в морето и го махнаха много бързо незнайно защо.

# 404

Не, това е ново. Миналата година беше в морето и го махнаха много бързо незнайно защо.
Миналата година големите вълни през август го бяха съборили.

Общи условия

Активация на акаунт