Лято в Албена 2024г.! (Тема 1)

• 49 265
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, след толкова противоречиви отзиви за хотел Боряна има ли някой с впечатления от тази година. Интересувам се основно от чистотата и храната. Предварително Благодаря за отговорите.

# 526
Здравейте, след толкова противоречиви отзиви за хотел Боряна има ли някой с впечатления от тази година. Интересувам се основно от чистотата и храната. Предварително Благодаря за отговорите.

Миналата година бях в хотел "Боряна", всеки ден стаята се почистваше, храната ни допадна, беше разнообразна.
Силно се надявам и тази година да е така, защото имаме резервация за средата на август.

# 527
Ден първи в Лагуна Гардън, паркирахме точно пред входа . На мъжа ми не му се занимаваше да изкарва по нагоре с две малки деца сме. Бързо ни настаниха, обядвахме и преди сме яли тук когато отсядахме в Лагуна Маре. Храната не кой знае многообразна,но вкусна е. Стаята тясна като при другите Лагуни,но достатъчно за двама възрастни с две деца (едното е на 6 другото на 4 години)

# 528
Живот и здраве, към края на месеца ще пиша актуални отзиви за Боряна. Миналата година бяхме сравнително доволни, затова пак сме там.

# 529
  • В.Търново
Ще чакам и аз отзиви.

# 530
Първите два реда на плажа плащат ли се ?
Гледам че почти няма хора.

# 531
  • БГ
Първите два реда на плажа плащат ли се ?
Гледам че почти няма хора.
Да, х 7лв/бр. Чадър/Шезлонг. При нас са с друг цвят дори.
Водата днес е по-студена и сякаш почти няма щипалки.

# 532
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте!
Прегледах цялата тема, но не открих нищо за вили Магнолия.
Някой дали има пресен отзив за тях и дали знае къде на плажа е обособено мястото за тях?
Ескалатора платен ли е, че някъде срещнах да се споменава и това?

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 23:50 от lika

# 533
Ние бяхме в хотел Магнолия, дават ти карта, в която имаш заредени качвания на ескалатора, ние не успяхме да ги изразходим, тъпото е, че трябва да сте всички, ние невинаги се движихме всички заедно.
Плажът на хотел Магнолия е почти до кея, след Арабела, на вилите не знам къде е.
Ние си носихме наши чадъри и сядахме на пясъка на свободна зона по-близо.

# 534
  • БГ
Здравейте!
Прегледах цялата тема, но не открих нищо за вили Магнолия...
Почивали сме там през 2014г. Изхранвахме се в х-л Орхидея, ползвахме и басейна му. Отдавна не сме ходили натам, за ремонт също нищо не се споменава.

# 535
  • София
Пред Гергана втория ред, само втория, е свободен и не се плаща засега, защото местата не достигали. Писах го и по-назад.
От вчера водата наистина е по-хладна, и ..алелуя, няма щипалки?!

# 536
Според народните вярвания на 2 август морето се обръща, така че захладняването на водата е съвсем по график Simple Smile Одобрявам разхлаждането, при 30 градуса на водата вече е некомфортно, вкл. самата вода мирише различно.

# 537
  • София
Преображение Господне е на 6 август, а по стар стил е било на 19-ти.
Нали не мислите, че природата гледа календара?
На 2 август е Илинден по стар стил.

# 538
Преображение Господне е на 6 август, а по стар стил е било на 19-ти.
Нали не мислите, че природата гледа календара?
На 2 август е Илинден по стар стил.

Сериозно ли мислите, че някой сериозно мисли, че природата гледа календара?!
Народните вярвания са, че морето се обръща на Илинден и на Голяма Богородица.
Няма нужда всяка жена без усещане за контекст и оперирана от чувство за хумор сега да се изрежда да ми се обяснява поотделно дали моят пост я е подразнил или не.

# 539

Миналата година бях в хотел "Боряна", всеки ден стаята се почистваше, храната ни допадна, беше разнообразна.
Силно се надявам и тази година да е така, защото имаме резервация за средата на август.

От 12 години обикалям хотелите на Албена. Тази бях в Боряна от 16 юли. Чистеха всеки ден /събираше боклука и пуска прахосмукачка на плочките/, сменяха мокрите кърпи също всеки ден. Камериерката трябваше да я подсетя да ни смени чаршафите - тя ни каза, че се сменяли по наше желание и трябвало да чисти през ден /хахаха/, което управителката каза, че не е вярно и искаше да я глоби, но ние възразихме. Още първия ден видяхме че масичката на терасата беше мръсна от разлято кафе и камериерката веднага ни предупреди, че глобата била 200 лева, но аз й казах, че тя не си е почистала и ние така сме я заварили. Предпоследния ден, даже не ни и почисти. Храната беше вкусна, но в сравнение с други години е много по-оскъдна, не е толкова разнообразна. Имам приятели, които отсядат всяка година в Славуна и те казаха, че храната е по-зле от минали години. Басейна ми хареса, водата беше чиста и много топла още от рано сутринта. В морето имаше много щипалки, от това че водата е много топла. Не се оплаквам - изкарахме си добре, ние не сме претенциозни, но все пак даваш доста пари и очакваш добро обслужване. Между другото управителката е много разбрана жена. Досега съм била в Магнолия, Ком, Нона, Славуна, Мура, Калиакра Маре и Боряна. /в някои хотели съм била по няколко пъти/

Общи условия

Активация на акаунт