Лято в Албена 2024г.! (Тема 1)

• 49 918
  • 776
  •   1
Отговори
# 675
Т.е. след 1 септември няма да има анимация?
Хм...ние сме от 6 септември, все още мога да анулирам, но...

# 676

Не съм написала това Simple Smile
Едно от децата от анимцията ми каза, че то ще е до 1 септември.
Анимационният екип е голям.
Част от тях са ученици и е възможно да приключват по-рано, но не и всички.

# 677
Никой не е писал, че няма да има анимация. Някои от аниматорите ще са до 01.09.

# 678
Мецан, звънни да ги питаш, за да не останеш разочарован.

# 679
  • Русе
Водещите аниматори в Ралиците, Гергана и Калиакра бийч са до затварянето на хотелите, а французите в Лагуна бийч докато има техни туристи в хотела. За другите хотели нямам идея.

# 680
Мецан, звънни да ги питаш, за да не останеш разочарован.

Няма нужда, просто първо ми се беше сторило, че Радост е писала друго, а тя е писала, че някои са до септември, не всички. Ясно, че ще има.

# 681
Всъщност анимацията никога не ми е била важна и определяща, децата не я търсят и не им липсва ако я няма, на мен също.
Анимацията е измислена да си зает с нея и да не правиш консумация /ядене пиене / това е идеята и се получава много успешно.

# 682
Специално за Фанфанито, понеже днес минах покрай плаж на Лагуните - шезлонгите са от пластмасовите неудобните, само първите два реда, които са платени са с шезлонги с мрежи.  Така е всъщност на повечето, които видях, с изключение на Ралиците,където са изцяло с шезлонги с мрежи. При нас обаче се предлагат и шалтета и те спасяват положението.

Водата в морето е много топла, няма щипалки, тук-таме се появява по някоя медуза, но рядко. Но е бурно, днес флагът беше жълт и въпреки това трябваше да се внимава, вълните са големи, а имаше места, на които водата така се завихря и те влече, че трябва да си стъпил здраво, за да не те запрати в неизвестна посока. Днес даже отцепиха един район, в който ставаше нещо като водовъртеж и очевидно беше опасно.

Другото, което ми направи впечатление е, че шатълите са на практика безполезни, поне за мен и децата. Сутрин е приятно времето и се слиза надолу и не е изобщо драма да отидем пеша до плажа. Следобяд, когато повече бихме предпочели да използваме шатъл, не можем, защото последният е в 16.45. Кой, по дяволите си тръгва в 16.45 от плажа?! Grinning
Та, спортуваме и в двете посоки, но поради чудесната зеленина, не е голям тормоз, защото вървим на сянка. Все пак, ако знаех, че ще е така, щях да запазя някой хотел на плажа вероятно. Утре ще разследваме аквапарка, заради който най-вече избрах хотела, но като четох тука отзивите, не съм с много големи очаквания.

# 683
Винаги съм казвал, че шатълите са безполезни, не само заради часа, а и защото никога не можеш да се качиш. Винаги са претъпкани на макс.

# 684
Зависи колко са големи децата, но най-вероятно на тях ще им хареса в аквапарка. За родителите е по-досадно.

# 685
На моето му харесва в Аквапарка. Но последно сме били 2022 и не беше това, което описват хората сега.

"Кой, по дяволите си тръгва в 16.45 от плажа?! Grinning"
Ние тогава отиваме за следобедния плаж... жена ми категорично не разрешава по-рано.

# 686
Ние пък винаги вземаме хотелска стая на първа линия, никога не сме били в горна зона или в Ралиците.
Дори не съм сигурна кой е Ралица, онзи, който навремето беше Вита парк ли? Или Киев?

# 687
Ема, големи са децата, малкото е на 16 Grinning
Така че обичайно в аквапарковете аз си намирам един шезлонг и си лежа, а те си вилнеят.

Елизабет, Ралица и Вита парк са различни и са един до друг.
На мен ми харесва да сме в гората, вечер е супер прохладно и приятно. Но все пак очаквах, че ако ме мързи, ще се прибирам с шатъл, а се оказа, че нямам опция да ме мързи Joy

# 688
Сектор К на Ралица Супериор е бившият Киев (както Делукс крилото е бившият Лора).. Ралица (Акваклуб) винаги си е бил Ралица.  Вита парк е с това име от 2000 и някоя, но старото не го запомних. По мое мнение, основната сграда на Ралица Супериор е по-късно строена, защото стаите са значително по-големи от кутийките в южната шестица хотели.
И аз до 2011 не знаех за тези хотели, но откакто ги открих, съм само там.

# 689
Здравейте отново, казвате , че първите 2 реда шезлонги се заплащат , а знае ли някой каква е цената на 2 шезлонга и 1 чадър ?

Общи условия

Активация на акаунт