Лято в Албена 2024г.! (Тема 1)

• 49 159
  • 776
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте отново, казвате , че първите 2 реда шезлонги се заплащат , а знае ли някой каква е цената на 2 шезлонга и 1 чадър ?
По 7 лв. е чадър/шезлонг, тоест 2 шезлонга и чадър 21 лв.

# 691
Здравейте отново, казвате , че първите 2 реда шезлонги се заплащат , а знае ли някой каква е цената на 2 шезлонга и 1 чадър ?
Доколкото запомних - всичко е по 7 лева, т.е. 2 шезлонга и един чадър би трябвало да е 21 лева.

# 692
На плажа на Ралиците взимат 15 лв. общо на хора с жълти и сини гривни.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 09:50 от Принцеса Лея

# 693
За аквапарка не мога да дам обратна връзка, но за сметка на това мога да разкажа за стомашно-чревния вирус. Head Band
И аз, и децата се разболяхме, повръщане, температура, болки в мускулите. Като отидох в аптеката аптекарят ми каза, че е бедствено положение, всичките му лекарства са изчерпани и като поръчал в склада, го питали сигурен ли е, че не е объркал количествата.

Дъщеря ми изобщо не е влизала в басейн или море, което ме навежда на мисълта, че единственото място, от където може да го е пипнала, е ресторанта на хотела.

# 694
Москита, съчувствам ви. Тъкмо мислех как прекарвате в аквапарка.

# 695
Москита, съжалявам, на кой ден от почивката ви хвана?
При нас първият от трима потърпевши още на втората нощ. Един се спаси невредим.

# 696
Москита, съжалявам, на кой ден от почивката ви хвана?
При нас първият от трима потърпевши още на втората нощ. Един се спаси невредим.
В неделя дойдохме, понеделник срещу вторник вече почнахме да окапваме един след друг.
А след колко време се оправихте, мога ли поне да се надявам, че е кратко?

Благодаря ви за съчувствието, момичета!

# 697
Довечера ще сте добре най-вероятно. Това е "хубавото" на тези вируси, че държат по максимум 24 часа.

# 698
Да, бързо, споредм мен остри симтоми една нощ, после обаче внимателно с храната.
На практика синът ми повече в ресторанта не слезе. Ние бяхме 5 нощувки. Ядеше солети, бисквити и оризовки и едва при завръщането му вече включих една по една храните...
И аз не знам откъде е. За чистотата на водата в морето нито дума месец не се чу.
Първите 2 дни при нас имаше зелен флаг, после дойде бурното море.
В ресторанта на втория ден имаше видимо вкиснат пъпеш, няма как да е бил нарязан за това хранене, ние също, като много от вас, сме първи.

# 699
Е, е, последните ви постове хич не допринасят за приятното ми очакване😂 Москита, в кой хотел бяхте?

# 700
Хотелът не смятам, че е от значение. Има ли скупчване на хора лятото, има и вирус. А в Албена това скупчване е от 15/07 до 31/08.
Мецене, при вас вече ще е отминал вирусът.

# 701
Мецане, и аз не смятам, че проблемът е в хотела, иначе Вита парк. Дори той не в твърде пренаселен, изглежда като да е пълен наполовина.
Но при такова струпване на хора хигиената рязко се занижава. Малките деца ги оставят да щъкат из ресторанта и те нямат никаква култура на сервиране. Взимат нещо с ръце решават, че не им харесва, връщат го обратно в тавата. Разбирам, че са малки деца, но не бива да им се позволява сами да си сервират. И още няколко възрастни като има немарливи, и сме готови с инфекциите.

Продължавам да вярвам, че не е морето, дъщеря ми както казах, не е припарвала до него защото е бурно и я е страх, а тя е най-зле от трима ни.

# 702
Москита, много съжалявам, бързо да мине и да сте утре вече съвсем добре.
То повечето ходим за 7 дни , ако 2-3 ти се развалят и си болен....
Вярно, че се случва, ама не е традиция, а изключение и то по небрежност, децата малките често нещо ги хваща, ама възрастни..
Аз сега стягам багажа, вече почти дойде времето за тръгване и съм сложила за Албена всякакви неща за стомах , имам си опита от Нона. Как пък на други места не ме хвана нищо, дори в Елица преди, а и след Нона никъде.
Във Вита парк е Москита, беше писала. Това не значи  нищо де и в Лагуна Маре както ще се изхранват два хотела на едно място (ако се гледа струпването)...
Мецане, вземете за стомах и повръщане нещо. Лопедиум, деган, ре-комфорт, нурофен,  каквото ви действа. Мокри кърпички също. Не е гаранция, защото се бърка вътре с ръце и пипа, а храната често (за мен беше видно тогава преработва или пренася от други хотели -не знам) Какво до 31 август имало струпване, по вашите писания за силен сезон трябва сега да е свършил уж, нали? Много ме е яд, да отидеш някъде и да се -те разболееш-ят, че и за немалко пари.. Не е морето виновно, за мен е храната, а в тази жега, ако я държат и после преработват...затова и масово са се тръшнали хората там. Инклузивът  е удобство, ама си крие и рискове големи.
Аз днес говорих с управителката на Лагуна Маре за възможност по-висок етаж и не е каприз, аз на ниско не мога, няма да пиша на кой етаж живея, че..ако ме сложат 1 или 2 просто ..не мога, не знам ще се съобрази ли. Та, Мецан, да се обади малко преди да тръгне и си каже какво предпочита, може пък и да го изпълнят.
Мен нещо вече хич не ми се ходи, спомените от Нона ми се върнаха, не вярвам да прекарам по-различно, поне да не ме разболеят пак ще съм доволна. Иначе ще си припомня почивка с хора, които ги няма вече и някак имам чувството, че ще са с мен и видят и усетят....другото вече го приемам какво и да е.

# 703
Фанфанито, точно в Лагуна Маре преди 15 години децата, тогава едното още бебе, а другото на 4, пипнаха стафилококова инфекция, последствията от която си носят и до днес. Така че наистина не е гаранция къде си отседнал. Иначе аз си мислех, че сега са големи, пък са минали години, няма страшно да се разболеят. Мхм Joy
Но здраве да е, ще мине и ще замине.
Иначе Албена е все така прекрасен курорт с толкова много зеленина и пространство. Ма кофти буби развъждат Joy

# 704
Москита, бързо да минава, взимайте каквото сте взели от аптеката. Мен повече ме притеснява какво е казал аптекарят, значи е масово там , не е само във вашия хотел. То Вита Парк май нямаше ресторант и не знам къде се храните, май пак два хотела заедно или бъркам..горските хич не ги знам, то и Лагуните не очаквах хотел без ресторант да има и басейн от тях, ама..
Тези мускулни болки обаче ми е странно. Симптомите не са само като за хранително натравяне. Не знам, не искам да го мисля, а и да не те натоварвам, ама да ви минава и утре да сте на плажа и забравили, че то...време няма за боледуване толкоз, почивката ще си отмине.

Общи условия

Активация на акаунт