Приморско 2024 г. лято и море

• 27 147
  • 252
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, ще е от голяма полза, да споделят хора  били на почивка и такива, които са сега, за заведения, където поднасяната риба не е замразена?

# 121
  • София
Здравейте, ще е от голяма полза, да споделят хора  били на почивка и такива, които са сега, за заведения, където поднасяната риба не е замразена?

навсякъде се сервира и прясна и замразена риба. зависи какъв е сезонът.
няма как сега да ви сервират пресен паламуд, например - той се лови наесен.
просто питате - коя риба е прясна и хората ви казват.

най-вероятно в момента ще има пресен сафрид, попчета, карагьоз. то друго в Черно море няма как да се хване.
от вносните е ясно - лаврак, ципура, и т.н.

ние бяхме много доволни от ресторант "Старият капитан"

# 122
  • у дома...
Влакчето от и до Приморско с какво разписание е и спира ли на ММЦ (някъде около Алюр)? И цена евентуално?

# 123
Влакчето от и до Приморско с какво разписание е и спира ли на ММЦ (някъде около Алюр)? И цена евентуално?
Цената е 5 лв на човек в посока. Не зная къде спира.

# 124
  • Майна Сити
Има ли плаж, на който предлагат платени чадъри без шезлонг и на каква цена са?

# 125
Добър ден!  За тортите разбрахме...Neutral Face да почерпят рожденниците, този месец. Но ще се радваме, да споделите местата,  къде могат в Приморско да се купят цветя ?

# 126
  • София
Когато се застане с лице към входа на Общината, в сградата която е в дясно има цветарски магазин. Пред вратата има изваден щанд със семена. Дамата е много мила и отзивчива. Ако искате нещо специално, е добре да говорите с нея предварително, за да поръча необходимите растения.

# 127
Пристигнахме на Приморско. Засега впечатленията са ми само от квартирата. Добре е. Чистичка и хубава. Всичко е ново и подредено със стил.
Най ми допадна, че има навсякъде сложени книги. Аз съм книжен плъх и даже си нося 2, но ще уважа и тези на хазяйката 🤗

# 128
  • София
Ако и в края на престоя сте доволни от мястото за настаняване, дайте повече информация. Би било полезно за темата.

# 129
# 130
  • Пловдив
А влакчето има ли спирки или може да му помагаш и да спре ? И каква е цената му ?

# 131
А влакчето има ли спирки или може да му помагаш и да спре ? И каква е цената му ?

Не зная за спирките, не съм се возила. Цената е 5 лева на човек в посока.

# 132
  • Пловдив
Благодаря.

# 133
В Приморско спирката му е до лунапарка.Не може да му помахате и да спре.

# 134
Който в момента е в Приморско,от днес започват глоби на всички паркирали на тротоара.Абсурдна ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт