Приморско 2024 г. лято и море

• 27 070
  • 252
  •   1
Отговори
# 240
  • Близко съм
Момичета , може ли да ми помогнете търся жена на име Гергана дава под наем квартири изгубих и тел. И не мога да ви кажа точно къде се намира много мила жена , нощувките за септвмври ги пуска на 35 лв. Ако някоя в отсядала при нея , ако може координати.
Ако не дайте предложение за някоя квартира, става въпрос от 1септември.

# 241
  • В.Търново
Знаете ли евтина къща за гости, по възможност в новата част на Приморско. Нещо за 50-60 лв. на вечер за двама.

Не знам коя е новата част, но горещо препоръчвам семейното хотелче Мистрал.
Дава го на 850м от стълбите на северния плаж.

# 242
Здравейте! Дали може да получим информация, за масово вече затваряне на хотели, къщи за гости и заведения, или не? За да знае човек за още една почивка, защото се информира, че времето ще е хубаво?

# 243
Най- красив курорт е Приморско... пак ще сме тук!
https://www.youtube.com/watch?v=eBoEY7KM544&ab_channel=%D0%95%D0 … D0%B2%D0%B0-Topic

# 244
Най- красив курорт е Приморско...
Най-красив сред населените места в общината ли? Ще обидиш китенци. Laughing

# 245
Най- красив курорт е Приморско...
Най-красив сред населените места в общината ли? Ще обидиш китенци. Laughing

Нема, успокой ги, почерпи ги с баница и боза, съчини и изпей им песен! Grinning

# 246
# 247
  • София
Здравейте,
това лято ще бъдем отново на Приморско /живот и здраве Simple Smile/.
Ще бъдем в частен апартамент и поради това доста по-свободни. Бихме искали и да се поразходим някъде в околностите до интересни места. На повечето сме били - Ропотамо, Равадиново, Бегликташ, Маслен нос, разглеждали сме и историческия музей в Приморско /много е интересен, препоръчвам го ако някой не е ходил/. Къде другаде можем да пообиколим? Като бяхме на Бегликташ имаше екопътеки за пешеходни маршрути, които тръгваха от там - ние отидохме до Маслен нос, другите места интересни ли са и как е пътят до там?
За нещо друго ако се сетите ще съм много благодарна Simple Smile

# 248
Здравейте,
Ще бъдем в частен апартамент и поради това доста по-свободни. Бихме искали и да се поразходим някъде в околностите до интересни места. На повечето сме били - Ропотамо, Равадиново, Бегликташ, Маслен нос, разглеждали сме и историческия музей в Приморско /много е интересен, препоръчвам го ако някой не е ходил/. Къде другаде можем да пообиколим? Като бяхме на Бегликташ имаше екопътеки за пешеходни маршрути, които тръгваха от там - ние отидохме до Маслен нос, другите места интересни ли са и как е пътят до там?
Не е съвсем до Приморско, но може да разгледате Малко Търново, село Бръшлян https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%80%D1%8A%D1%88%D0%BB%D … D0%B5%D0%BB%D0%BE)  водопад Докузак https://drumivdumi.com/%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%B … 0%B7%D0%B0%D0%BA/
https://www.btsbg.org/100nto/mestnost-petrova-niva
И тези села популярни с нестинарството си.
Скрит текст:

# 249
  • София
Ехаа, Фаталина, супер, благодаря:smile:

# 250
Grace, църквата в Царево, ако не сте ходили, магично място. Също и Резово, но е по далеч.

# 251
Здравейте,

Също така,  трябва да се отиде в ботаническата "Райска градина" на семейство Серафимови в с. Велика, срещу с. Лозенец. Тези учени, вече не са сред нас. Но се подържа от родственици им. Има над 2000 вида кактуси, цитрусови растения и дървета и много други видове. Може да се купят някои от растенията...

# 252

Общи условия

Активация на акаунт