По-бърз растеж на косата - тема 11

• 52 861
  • 793
  •   1
Отговори
# 195
Мисля си, че тя изобщо не ги е и взимала, но няма значение.
Скоро гледах едно момиче в тик ток с много дълга руса коса и като я питаха какви неща използва и тя беше казала шампоан Тео, спрей на Milkshake и може би още едно нещо, но все достъпни продукти и не кой знае колко. Моята, ако растеше толкова, колкото грижи ѝ полагам щеше да е добре. Даже сешоар не ползвам от години, пресата и нея спрях от месеци и въпреки това ще ви снимам на какво прилича в краищата, ако се сетя и я хвана да не е след баня. Мисля да ходя на фризьор като мине август да ѝ направят някаква процедура.

# 196
  • волно калдъръмче
Аз съм доволна от ламиниране на коса. Прави се веднъж на два-три месеца.

# 197
Ех , много се радвам, момичета! Не помогнаха на viara, но има много други доволни. Супер Simple Smile
мисля пак да им дам шанс че вече е зле положението фризьорката ми Каза че косата ми е много твърд косъм и остра

# 198
  • волно калдъръмче
Аргановите шампоан и маска на Лидл ми харесаха много. Маската е много богата. Не прекалявайте. Косата ми е чиста и повдигната от корена, краищата са загладени и без фриз.

# 199
Ако спрея на Милкшейк е този, аз също го използвам от няколко месеца и съм много доволна. Води се балсам без отмиване, видях един фризьор с канал в ютуб да препоръчва използването на балсам без отмиване.

# 200
  • волно калдъръмче
Ако спрея на Милкшейк е този, аз също го използвам от няколко месеца и съм много доволна. Води се балсам без отмиване, видях един фризьор с канал в ютуб да препоръчва използването на балсам без отмиване.

Ако е с термозащита, става много мой.

# 201
Не мисля, че има термозащита, пише само за UV защита:
https://www.notino.bg/milk-shake/leave-in-balsam-grizha-za-vsich … ove-kosa/p-558738

# 202
  • Някъде там
Този leave-in спрей  има термозащита и е много добър.
Преди години бях обсебена от него.
https://www.milkshakehair.com/collections/conditioner/products/m … -incredible-milk#

# 203
  • Mediterraneo
А обсъжданите в последните 2-3 страници продукти правят ли косата да расте по- бързо или просто се обсъждат продукти за коса?

# 204
За растеж аз не мога да потвърдя. Арганите на Cien бяха препоръчани след едно от питанията на Вяра. А за Milkshake от едно видео на момиче с много дълга коса, която казваше какво използва. Растежа искам да си го подпомогна, но и да запазя краищата си, защото лично на мен това ми е било проблем да расте, но да се накъса и да не мога да гоня дължина.

# 205
  • Някъде там
А обсъжданите в последните 2-3 страници продукти правят ли косата да расте по- бързо или просто се обсъждат продукти за коса?
Да, разбира се.
За да расте косата по-бързо  и да бъде здрава, грижите, които трябва да се полагат са комплексни.
 Oсвен грижа за скалпа, трябва да се грижим и добре за дължините, защото ако косата се накъсва и цъфти няма как да расте и да има здрав вид. Важно е да приемаме достатъчно витамини и минерали, дали под формата на добавки или чрез храни и подходяща диета е въпрос на личен избор.

# 206
  • волно калдъръмче
Да, обсъждането на тези продукти за коса има отношение към темата. Ако не се грижим за дължините, връхчетата изтъняват, появява се фриз, косата се къса по-лесно и цъфти.

# 207
Искрица, този live-in, който си показала май не се предлага вече?

# 208
  • Бургас
Искрица, този live-in, който си показала май не се предлага вече?
Не е ли това? https://www.notino.bg/milk-shake/leave-in-regenerirassha-grizha- … plakvane-v-sprej/

# 209
О, да, браво, sunny-n! Аз лично се доверявам на Искрица, защото ползваме и харесваме сходни или еднакви продукти за коса и ще го пробвам този балсам. Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт